Nye VGD er lansert! Mer informasjon

begynner igjen i kveld. Noen som har planer om å se det?

1
56 kommentarer

susilu

Synes det er kjempeinterressant. Tviler på at folk sitter og forteller om dette på TV med fare for at slekt, venner og naboer skal tro de er sprø, hvis de virkelig ikke har opplevd noe rart. I den danske serien hendte det jo også at det kom frem at ett av familiemedlemmene hadde alvorlige problemer man helst ikke snakkker om til Gud og hvermann og som gråt skikkelig. Jeg har veldig vanskelig for å tro at dette er juks, det gjelder også Fornemmelse for Mord. Tror Deborah Borgen er dytig, men jeg tror det er vanskelig å være på to "kanaler" samtidig. Kommer til å følge med, gleder meg til neste program!

1

Thyra

På fornemmelse for mord, der det dreier seg om uoppklarte mordsaker, er det jo vanskelig å vite om mediene har rett eller ikke. Når de beskriver gjerningspersonene og motivet, har ikke vi noen faktiske gjerningsmenn å sammenligne med. Men det ene mediet tok ihvertfall beviselig feil i en sak. Der en kvinne ple pekt ut, og senere sjekket ut av saken. Det som er positivt med denne serien, er at de setter fokus på saker, noen av dem gamle, slik at det kan komme inn flere tips.

1

susilu

Enig Thyra. Og hvis TvN hadde flere psycho programmer fra virkeligheten, hadde jeg sjelden byttet kanal. Håper de lager fler FFM og Reise i sjelen. Husker en sak i FFM der en ung kvinne var forsvunnet og det ene mediet mente hun var død og det andre mente hun hadde reist vekk med vilje. Ellers synes jeg de kommer med fryktelig mange like forklaringer, det er interessant å se.

1

Lignende temaer

Bilde

Filosofi

Filosofi

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Politikk - Internasjonal

Politikk - Internasjonal

Laster...