Nye VGD er lansert! Mer informasjon

begynner igjen i kveld. Noen som har planer om å se det?

1
56 svar

Thyra

På fornemmelse for mord, der det dreier seg om uoppklarte mordsaker, er det jo vanskelig å vite om mediene har rett eller ikke. Når de beskriver gjerningspersonene og motivet, har ikke vi noen faktiske gjerningsmenn å sammenligne med. Men det ene mediet tok ihvertfall beviselig feil i en sak. Der en kvinne ple pekt ut, og senere sjekket ut av saken. Det som er positivt med denne serien, er at de setter fokus på saker, noen av dem gamle, slik at det kan komme inn flere tips.

1

susilu

Enig Thyra. Og hvis TvN hadde flere psycho programmer fra virkeligheten, hadde jeg sjelden byttet kanal. Håper de lager fler FFM og Reise i sjelen. Husker en sak i FFM der en ung kvinne var forsvunnet og det ene mediet mente hun var død og det andre mente hun hadde reist vekk med vilje. Ellers synes jeg de kommer med fryktelig mange like forklaringer, det er interessant å se.

1

TwoOfCups

susilu skrev: Enig Thyra. Og hvis TvN hadde flere psycho programmer fra virkeligheten, hadde jeg sjelden byttet kanal. Håper de lager fler FFM og Reise i sjelen. Husker en sak i FFM der en ung kvinne var forsvunnet og det ene mediet mente hun var død og det andre mente hun hadde reist vekk med vilje. Ellers synes jeg de kommer med fryktelig mange like forklaringer, det er interessant å se.

---------------------- Ja kjempeinteressant. Enda mer interessant er det at de er 100% enige om info som allerede er kjent, men alltid er uenig eller vet ikke når det kommer til det avgjørende. De har ikke evner. Fake fra ende til annen!

1

Lignende temaer

Bilde

Filosofi

Filosofi

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Politikk - Internasjonal

Politikk - Internasjonal

Laster...