Nye VGD er lansert! Mer informasjon

satan styrer tungetale

Jeg har en bekjent som er synsk. han var en gang i en større frikirkemenighet, og de drev med tungetale. akkurat like før en brøt ut og talte i tunger så han en tykk rød/svartblå tåkesky med hvite øyne som kom dalende ned i mannen. Tåkeskyen så rett i min bekjents retning og han fikk et forferdelig trykk over hodet, deretter slo angsten gjennom han som om han fikk guds vrede over seg.

Etter dette vil han ikke sette sin fot i slike menigheter mener han, siden han er overbevist om at disse menighetene er styrt av noe halt annet enn jesus.

1
14 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Soteria

Har hørt det samme fra ei adventist-dame. Hun var i en menighet der folk ble tatt fram og falt overende av åndskrefter. Hun ble så dårlig av det at hun måtte gå ut på en benk og legge seg.

adventistene praktiserer ikke tungetale eller andre mirakuløse ting. Men det står jo om tungetale i Bibelen, så det er vel ikke alltid satan som står bak? Tror nok at det kan være han som står bak en god del ganger. Skal man da sky karismatiske menigheter /pinsemenigheter/ frimenigheter? Hva med de koselige folkene som er der?

1

TwoOfCups

Man bør sky kristendom i alle former uansett!

1

Lilith78

Enig med TwoOfCups....alt som er fordømmende eller begrensende er ikke akkurat av det gode. Man kan selvsagt ha Jesus som forbilde(hans far er vel i det gretneste laget,hehe) og mene at han gjorde gode ting...men man trenger ikke adoptere steinalderholdninger og fordømme ting som overhode ikke er til skade for noen.

1

TwoOfCups

Tror den synske vennen din på satan?

1

rog72

ikke tidligere, men han har fått trua nå!!!!

1

TwoOfCups

rog72 skrev: ikke tidligere, men han har fått trua nå!!!!

Javel. Han er vel den eneste synske jeg vet om som tror på det!

1

RattusNorvegicus

Klok venn.

1

Lilith78

Hehehe,forundrer meg ikke rog72. Jeg tror nok ikke det er færre svin på skogen og skjeletter i skapet hos kristenfolket enn ellers i befolkningen :D

1

BeatPoet

Hmmm. hvor mange tunger kan tale tro:) *hehehe* Må jo bli bråkete hvis både du og tunga di skulle prate på samme tid, ikke sant?..

http://allpoetry.com/poets/Beatpoet

1

Lilith78

Hehehe...det hadde vært festlig å si det til dem da. "Beklager,men menigheten er full av folk besatt av en eller annen uhumskhet...og det er ikke gud jeg mener" :D

1

kosmo

ingenting

1

Lignende temaer

Bilde

Filosofi

Filosofi

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Politikk - Internasjonal

Politikk - Internasjonal

Laster...