Nye VGD er lansert! Mer informasjon

satan styrer tungetale

Jeg har en bekjent som er synsk. han var en gang i en større frikirkemenighet, og de drev med tungetale. akkurat like før en brøt ut og talte i tunger så han en tykk rød/svartblå tåkesky med hvite øyne som kom dalende ned i mannen. Tåkeskyen så rett i min bekjents retning og han fikk et forferdelig trykk over hodet, deretter slo angsten gjennom han som om han fikk guds vrede over seg.

Etter dette vil han ikke sette sin fot i slike menigheter mener han, siden han er overbevist om at disse menighetene er styrt av noe halt annet enn jesus.

1
14 kommentarer
Trådvisning
Hele diskusjonen

Soteria

Har hørt det samme fra ei adventist-dame. Hun var i en menighet der folk ble tatt fram og falt overende av åndskrefter. Hun ble så dårlig av det at hun måtte gå ut på en benk og legge seg.

adventistene praktiserer ikke tungetale eller andre mirakuløse ting. Men det står jo om tungetale i Bibelen, så det er vel ikke alltid satan som står bak? Tror nok at det kan være han som står bak en god del ganger. Skal man da sky karismatiske menigheter /pinsemenigheter/ frimenigheter? Hva med de koselige folkene som er der?

1

TwoOfCups

Man bør sky kristendom i alle former uansett!

1

Lilith78

Enig med TwoOfCups....alt som er fordømmende eller begrensende er ikke akkurat av det gode. Man kan selvsagt ha Jesus som forbilde(hans far er vel i det gretneste laget,hehe) og mene at han gjorde gode ting...men man trenger ikke adoptere steinalderholdninger og fordømme ting som overhode ikke er til skade for noen.

1

Lignende temaer

Bilde

Filosofi

Filosofi

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Politikk - Internasjonal

Politikk - Internasjonal

Laster...