Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Noen som skal være med på møte i Trondheim

Det er møte i Trondheim den 18. Nov til 19. Nov.. Han som arrangerer det er Bjørn Moseby og da er det snakk om dybdepsykologi, walk og dyptrancekanalisering.

Bjørn Moseby har jeg jo snakket med før siden han kom hjem til oss for en god stund siden så det blir nok hyggelig å treffe han igjen :)

Bare lurer på om det er flere som skal være med på dette :)

1
15 kommentarer

0gg0

OOTSP skrev: Har tenkt å teste han ut faktisk, jeg vet at alle kan stille spørsmål til han om oss. Og jeg vet nøyaktig hva jeg skal spørre han om ---

Artig hvis du hadde gitt en tilbakemelding hvordan det gikk da...

0gg0

1

OOTSP

Ta det med ro, hehe... Jeg kommer nok til å svare etter at jeg har vært der så får vi bare se :-)

1

Viewpoint

Hei når og hvor skal du på kurs? Nysgjerrig

1

Viewpoint

Jeg har vært på et 2 dagers seminar og her er min oppsummering av hva jeg fikk med meg hjem: - Forståelse av at mine reaksjoner i meg "stammer" ifra barndommen -Hjelp til å slippe disse reaksjonene slik at jeg skal slippe og spinne meg fast i et mønster og få det samme tilbake gang etter gang. For det er en kjensgjerning. Vi får tilbake en reaksjon helt til vi har sett bakenforliggende årsak. Først da kan vi slippe tanken og bli fri. -Tørre og stole på at jeg er helt ok at jeg faktisk er ganske alright. Tørre og stole på at livet gir oss rikt om bare vi slipper opp og frigjør oss Ja slik er det. Så enkelt og det er denne enkeltheten som vi mennesker skal gjøre så vanskelig. - Jeg dro ikke fra kurset med å ha sett "lyset" men jeg fikk opp mine "demoner" som ligger der og holder meg igjen. Mitt ego er veldig sterkt så min kamp nå er å stole på at jeg er noe mer enn det jeg er i dag og overbevise mitt ego at hans "dager er talte" nå er det livet som skal leves.

1

Lignende temaer

Bilde

Filosofi

Filosofi

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Politikk - Internasjonal

Politikk - Internasjonal

Laster...