Nye VGD er lansert! Mer informasjon

er det noen som har erfaring med forstyrrende energier og hvordan man blir kvitt disse. jeg snakker da om ånder som er festet på mennesker og ånder som er i hus.

jeg lurer også på hva slags ånder som finnes. jeg har lest litt på forskjellige sider, og der er det mange forskjellige typer av disse åndene, døde mennesker, dark-brothers, demoner osv...

er det noen som har vært borti sånne ting som er litt spesiellt?

1
12 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Astralico

lyd og farge, grunntoner få dem til å vibrere så det går ut på cellenivå, mantra, koring,

så kan en bevege energi opp og ned til du kjenner det brenner, men det tar tid og kan være litt skummelt, jeg mener dette er den beste sentreringsmetoden som finnes, funker fint hvis noen krangler eller skjeller deg ut, og du skjelver.anti-frykt teknikk, fordi en manipulerer energien til å gå sånn man vill den skal gå, selv om den er herpet, og faller enda mer når andre hakker på en. Og når en er for selv-kritisk, eller for å få tankene til å roe seg ned, så bruker en all energi på dette, energi-bevegelse rundt om i kroppen opp ned fram og tilbake til venstre og til høyre, så kan en gjøre dette for hvert chakra, med fargene, også kansje bruke lyd koring mens en gjør dette her, da blir det kraftig. Også er det fordel og ha gjort noen energi øvelser enten ha masse chi i seg fra før eller iallefall et åpent vindu, utluftet rom. gjerne spist og er uthvilt. cdefgah c-dur skalen c-rød d-oransj e-gul f-grønn g-blå a-lilla 440 hrtz h-hvit

1

Astralico

over solar plexus kan en spinne med hånden, ved å ta hånden over navlen, opp til høyre,til venstre og ned til navlen igjen. 3 cm over navlen, spinn rundt 1 cm diameter.

1

Astralico

evt.blande inn farge visualisering, lyd-E og rotere mentalt, for å så lede energien videre. http://www.aiis.com.au/NZ%20AIIS/images/dirty\_aura.gif vanlig aura http://www.ingrid-reiki.be/aura%20en%20chakra.jpg fornyet aura

her har en utgangspunkt for godt humør, men overdrivelse kan få en til å miste besinnelsen, så vær forsiktig.

1

Georgh42

hei rog72,

Det ytre gjenspeiler ditt indre. Tanke er energi, dette kan du kjenne når du flytter din oppmerksomhet rundt om på din egen kropp og kjenner at det pirrer eller vibrerer....kanskje du til og med blir varm?

Under dagsbevisstheten finnes lag av tankemønstre.Din personlighet og selvbilde er også et sett med slike tanker, dypere rotfestet i sinnet, som resultat av dine livserfaringer, og hvilke tanker du har om dem.

Desto dypere i deg selv tanken er rotfestet, desto større makt har den i den fysiske verden. Det som kalles "ånder" finnes i deg som din sannhet fordi du selv er energi og ikke kun fysisk kropp.

For å forandre din sannhet må du gå i deg selv og forandre tanken på det stedet tanken om ånden eksisterer.

Mitt tips er begynn å mediter og gå dypere i deg selv.Når du er på et dypere nivå i sinnet, har tanken større makt. Projersèr bilder hva hvordan situasjonen skal forandres og hva resultatet skal være. Se for deg en sol over ditt eget hode, trekk deretter lysstrålen gjennom din egen kropp, og la lyset fylle hele rommet.

Med andre ord programmerer du deg selv og din egen livsopplevelse. Folk kan til og med programmere seg psykosomatisk ved å la sin egen kropp lide (skape sykdom ved hjelp av tanker dypt rotfestet). Psykiske lidelser er andre eksempler på slik programmering av sinnet.

"onde ånder", "demoner" finnes ikke ! Det som finnes er menneskets egen frykt som de møter slike hendelser med, derfor kaler folk dette for "demoner og onde ånder".

En ting er det som skjer, men dine og mine tanker om det som skjer , er noe helt annet !

Frykt ikke, så du ikke tiltrekker deg frykt.

1

rog72

Men jeg tenker litt på det som jeg har sett på Åndenes makt osv. så virker jo dette som det er avdøde mennesker som vil prøve å leve gjennom deg eller andre som er "kompitabel" og noe som kan være skjebnesvangert for det mennesket som er så uheldig at de kleber seg på de.

så har vi type nr. 2 som er f.eks. Ramtha, Zeth, Maye osv... som er beviste vesen fra en høyere dimmensjon som tar kontroll over et menneske for å bruke disse som kanaler osv. Jeg mener ikke å demonisere disse avartene på noen slags måte. men hva i alle dager er disse skapningene?

Type 3. disse typene som har blitt vist på Eksorsisten, emely rose osv. er dette av type 1 eller type 2?. eller er det masse av disse skapningene som ikke har vært mennesker i det heletatt?

Jeg har sett litt av hvært når det gjelder åndlig praksis både når det gjelder kanaliseringmedier og andre såkalte professionelle og har lagt merke til at en del som blir kanalisert ned er ikke av det man kan kalle rene kanaler.

hva er dette?

jeg bare lurer.

1

Astralico

internett og mindnett, blir vel mye informasjon som kan være anngående seth osv skulle det gått ann å forestille, si hvis man tunet sinnet på noe, så fanget mann opp energi i form av informasjon, som en antenne, siden telepati er antenne(radio signal motagelse). Så kommer det sikkert haugevis av informasjon av rått og råde. så kan det også være underbevisstheten kalkulerer alt man har lest, etter ens egen tankegang tankestruktur av det underbevisste som er litt smartere enn monkey-mind som det har blitt skrevet en del om. dette er bare svada teorisering fra min side. Men at man så plukker ut med fornuftsans og skriver om dette. For nybegynnere, så kunne det blitt forvekslet med kalanisering, så er det vel virkelig kanalisering, ellers så blir det å nedlaste en lånefil+playback=kanalisering, ergo seth. Kansje en sånn seth ting kan være som en sentral som kan fungere uavhenging av tid og antall forespørsel, med andre ord, multitasking, hehe.

1

Gormegil

Salvie pleier å rense opp. Det blir jævlig det samme dag, men det renser opp.

Finnes vel strengt tatt ikke "demoner" da all energi er en. Den energien er nøytral. Men det kan henge igjen spor etter handliger i form av energi.

1

Lilith78

Ja,dette er jeg også interessert i å vite mer om.....svært interessant tema.

1

Lignende temaer

Bilde

Filosofi

Filosofi

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Politikk - Internasjonal

Politikk - Internasjonal

Laster...