Nye VGD er lansert! Mer informasjon

er det noen som har erfaring med forstyrrende energier og hvordan man blir kvitt disse. jeg snakker da om ånder som er festet på mennesker og ånder som er i hus.

jeg lurer også på hva slags ånder som finnes. jeg har lest litt på forskjellige sider, og der er det mange forskjellige typer av disse åndene, døde mennesker, dark-brothers, demoner osv...

er det noen som har vært borti sånne ting som er litt spesiellt?

1
12 kommentarer

rog72

Men jeg tenker litt på det som jeg har sett på Åndenes makt osv. så virker jo dette som det er avdøde mennesker som vil prøve å leve gjennom deg eller andre som er "kompitabel" og noe som kan være skjebnesvangert for det mennesket som er så uheldig at de kleber seg på de.

så har vi type nr. 2 som er f.eks. Ramtha, Zeth, Maye osv... som er beviste vesen fra en høyere dimmensjon som tar kontroll over et menneske for å bruke disse som kanaler osv. Jeg mener ikke å demonisere disse avartene på noen slags måte. men hva i alle dager er disse skapningene?

Type 3. disse typene som har blitt vist på Eksorsisten, emely rose osv. er dette av type 1 eller type 2?. eller er det masse av disse skapningene som ikke har vært mennesker i det heletatt?

Jeg har sett litt av hvært når det gjelder åndlig praksis både når det gjelder kanaliseringmedier og andre såkalte professionelle og har lagt merke til at en del som blir kanalisert ned er ikke av det man kan kalle rene kanaler.

hva er dette?

jeg bare lurer.

1

Astralico

internett og mindnett, blir vel mye informasjon som kan være anngående seth osv skulle det gått ann å forestille, si hvis man tunet sinnet på noe, så fanget mann opp energi i form av informasjon, som en antenne, siden telepati er antenne(radio signal motagelse). Så kommer det sikkert haugevis av informasjon av rått og råde. så kan det også være underbevisstheten kalkulerer alt man har lest, etter ens egen tankegang tankestruktur av det underbevisste som er litt smartere enn monkey-mind som det har blitt skrevet en del om. dette er bare svada teorisering fra min side. Men at man så plukker ut med fornuftsans og skriver om dette. For nybegynnere, så kunne det blitt forvekslet med kalanisering, så er det vel virkelig kanalisering, ellers så blir det å nedlaste en lånefil+playback=kanalisering, ergo seth. Kansje en sånn seth ting kan være som en sentral som kan fungere uavhenging av tid og antall forespørsel, med andre ord, multitasking, hehe.

1

Astralico

mitt inntrykk av åndenes makt er at folk bor på andres eiendom. typisk, fra grøssere, noen flytter inn i nytt eldre hus. Så er de ikke alene. men så er det kansje bare energi spor som går igjen i husene, så blander enn inn fortid og nåtid, så sikkert ikke alle energifelter like stabile overalt så foregår sånt, vet ikke.

Send deborah borgen til pakistan jordskjelvet med tv-norge crew. 50 000 spøkelser, eller hur?

1

Lignende temaer

Bilde

Filosofi

Filosofi

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Politikk - Internasjonal

Politikk - Internasjonal

Laster...