Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Onde ånder og sykdom

Er det riktig at ånder kan skape sykdom. og at man kan borre et hull i kraniet slik at de flyr ut.

Er det noen som vet om slike metoder? jeg har veldig lyst til å lære mer om det slik at jeg kan begynne å praktisere som healer.

1
10 kommentarer
Trådvisning
Hele diskusjonen

Astralico

det med å borre hull i kraniet har ingenting med sånn å gjøre. det handler rett og slett om at sjelen sitter fastbundet til kroppen med en tråd eller noe sånt, så en kan sitte fast i 1000 år, tiden skal vist funke andreledes. men tenk deg hvis du dør en merkverdig plass med inntakt hodeskalle så sitter du fast som med en lenke i tusenvis av år til skjelletet råtner. Ingen gud som redder deg her, nei. har noe med energisystemet, om det er prana eller annen energi som går igjennom dettte chakrasystemet, ikke vet jeg, men når det gror fast så skal vistnok sperre for at en slippes løs fra kroppen. Ikke at jeg tror for mye på det, men synes det er verdt å diskutere, hvem ville vært fanget i en slik tilstand, eller på jorden for den slagsskyld i arbeide på en kjedelig bedrift. Det med å slå hull i hodet, skal vist nok være en vei for å forlate kroppen raskt via energysystemet, akkurat som strøm i en ledning. ikke noe mer, som går opp til høyere energy-generatorer-hjul hva enn det er av mystiske spinnende fotoner. heldigvis blir vi brent til aske, så hvis det skulle være noe, så slipper en dette.skal du skyte deg i hode, så må alternativet være å skyte på toppen av hodet, så er det samurai metoder som stikker en kniv under navlen, i såkalte rot-chakraet, så får de kappet hodet av seg etterpå. punkteret jord-forbindelsen, og kapper av hodet så energien for rett opp til høyere energi-photon virvler. så en ikke blir fastklemt som løse muttrer på mellom sider av bølgelengder.

så hvis man tenker 17 000 pakistaner unger som daua i pakistan så fikk har de kansje ikke så gjengrodd hull i hodet. mens eldre evt.sliter, men uansett så foregår det likbrenning i storstil.

1

Astralico

leste noen om at det er milevis av såkalte chakraer, utenom de syv kroppsintegrerte. her på jorden sliter vi med å holde flyten mellom de 3 første. så hvis det blir haugevis av mer, god tur folkens.

1

Lignende temaer

Bilde

Filosofi

Filosofi

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Politikk - Internasjonal

Politikk - Internasjonal

Laster...