Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Trenger hjelp til drømmetydning

Men ikke av de som tror at alle drømmer er om ting du har opplevd iløpet av den siste tiden, og om underliggende følelser. Jeg trenger hjelp av de som er åpne for det meste, også om sanndrømming.

Denne drømmen hadde jeg for noen uker siden og synes den er interessant nok til å fortelle om. Mest fordi vi kanskje står foran en ny trussel. I drømmen er ikke jeg meg, jeg ser gjennom øynene til andre mennesker. Det starter på en skole. Jeg ser en pult og at elever sitter i klasserommet, jeg ser dessuten en lærer, såklart. Læreren er kvinne, tror jeg. Så ser jeg at elevene vandrer omkring en innretning og forsyner seg med iskrem fra bokser. Luften på stedet er fuktig og rå. Jeg ser figurer i rustninger og et gammelt slott. En usynlig fare svever omkring, umulig å gripe. En mark blir delt i fire biter, også den utgjør en fare. I neste sekvens er alt mørklagt. Forsøk på å lyse opp med lykt mislykkes. Person(e) som er der etterforsker noe. En person ser en lastebil, en gammel modell har jeg inntrykk av, og blir nysgjerrig. Han ser også en brakke av et slag. Mulig at det er en kasse på lastebilen eller at lastebilen og brakken er atskilt. Døren blir åpnet og jeg konstanterer at det er tomt, men jeg har en sterk følelse av død. Som om døden selv har vært der.

Selv tenker jeg at elevene er på skoletur, i et land med gamle slott og rustninger, som England (Tower of London?), der et virus bryter ut. Kanskje i forbindelse med iskremen (kugalskap?), mens marken tyder på noe som er skapt i et laboratorium. Kanskje av terrorister? Som har brukt denne lastebilen/brakken som fremkomstmiddel/skjulested/laboratorium. Mørket som er uopplyselig kan tyde på røykutvikling, kanskje en følge av en brann eller eksplosjon? Ganske dystre tanker, men jeg klarer bare ikke å tenke positivt om dette.

Ja, hva mener så leseren? Har du andre teorier, bedre teorier, radikale teorier, så spytt ut!

1
8 kommentarer

Bitmarck

kke blir til virkelighet. Takk for at du tar deg tid til å svare, forresten. : )

1

Lignende temaer

Bilde

Filosofi

Filosofi

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Politikk - Internasjonal

Politikk - Internasjonal

Laster...