Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Trenger hjelp til drømmetydning

Men ikke av de som tror at alle drømmer er om ting du har opplevd iløpet av den siste tiden, og om underliggende følelser. Jeg trenger hjelp av de som er åpne for det meste, også om sanndrømming.

Denne drømmen hadde jeg for noen uker siden og synes den er interessant nok til å fortelle om. Mest fordi vi kanskje står foran en ny trussel. I drømmen er ikke jeg meg, jeg ser gjennom øynene til andre mennesker. Det starter på en skole. Jeg ser en pult og at elever sitter i klasserommet, jeg ser dessuten en lærer, såklart. Læreren er kvinne, tror jeg. Så ser jeg at elevene vandrer omkring en innretning og forsyner seg med iskrem fra bokser. Luften på stedet er fuktig og rå. Jeg ser figurer i rustninger og et gammelt slott. En usynlig fare svever omkring, umulig å gripe. En mark blir delt i fire biter, også den utgjør en fare. I neste sekvens er alt mørklagt. Forsøk på å lyse opp med lykt mislykkes. Person(e) som er der etterforsker noe. En person ser en lastebil, en gammel modell har jeg inntrykk av, og blir nysgjerrig. Han ser også en brakke av et slag. Mulig at det er en kasse på lastebilen eller at lastebilen og brakken er atskilt. Døren blir åpnet og jeg konstanterer at det er tomt, men jeg har en sterk følelse av død. Som om døden selv har vært der.

Selv tenker jeg at elevene er på skoletur, i et land med gamle slott og rustninger, som England (Tower of London?), der et virus bryter ut. Kanskje i forbindelse med iskremen (kugalskap?), mens marken tyder på noe som er skapt i et laboratorium. Kanskje av terrorister? Som har brukt denne lastebilen/brakken som fremkomstmiddel/skjulested/laboratorium. Mørket som er uopplyselig kan tyde på røykutvikling, kanskje en følge av en brann eller eksplosjon? Ganske dystre tanker, men jeg klarer bare ikke å tenke positivt om dette.

Ja, hva mener så leseren? Har du andre teorier, bedre teorier, radikale teorier, så spytt ut!

1
8 kommentarer

nostrad

Hei Bitmarck

Sanndrømt i nåtid/fremtid = mottaker

Din drøm kan jeg ikke analysere mer enn jeg allerede har gjort, da det ikke kom inn så mange ny punkter.

Jeg er også sanndrømt, det er bare de aller nærmeste som vet det. Min far var også det. Andre som ikke opplever eller har opplevd det tror ikke på det.

Man må passe seg for at andre tvilere ikke tar deg som merkelig, derfor holder man heller munn. Man vil jo ikke ødelegge ryktet heller. Jeg er ellers ganske jordnær og blir sett på som det av de aller fleste.

Jeg har sett flere sanndrømmer som har skjedd og har stått i avisa dagen etter.

Helt fra jeg var liten har jeg sett sanndrømmer som skremte vettet av meg, og som kom fram i avisene, så foreldrene mine fikk se selv at det jeg sa stemte. Nå har jeg lært meg å "lage" en "mur" slik at det bare er de sterkeste sanndrømmene som kommer gjennom for å kåne meg selv. Jeg vil jo ikke ende opp som gal heller, så det er viktig å skille mellom virkelighet og sanndrømmer. (forklaring: virkelighet er her og nå og som gjelder meg, sanndrømmer som angår andre som jeg bare ser)

Jeg vil jo ikke nevne alle jeg har sett, men en ting opptar meg og som jeg vil nevne, er mannskapet på kursk.

Jeg "var" der lenge før nyheten kom i norske nyheter, og der så jeg at mannskapet hadde radiokontakt, men de ble aldri svart, for de skulle offres pga eksperimentet.

Jeg visste om brevet på kursk i mange dager før mannskapet ble hentet opp døde.

Brevet ble tilbakeholdt for enken, for der stod det ting om hva som skjedde ombord og eksperimentet ble nevnt.

En ting ellers som ble nevnt i brevet er engelen. Kona fikk ett forfalsket og forkortet brev. Hvis KGB visste hvem jeg var ville de skutt meg, pga at jeg vet om brevets ordlyd, hemmeligheter og engelen.

Det var fælt å "være" til stede og se hva det gjenlevende mannskapet måtte gjennomgå, og fortvilelsen de følte når de skjønte at de ble offret for at eksperimentet skulle holdes hemmelig for omverdenen.

Jeg kan ikke bevise eller motbevise at ikke UFO'er eller spøkelser finnes for jeg har ikke sett noen av dem direkte, og kan derfor ikke avfeie at de ikke finnes.

Jeg vet at mange ikke tror på sanndrømte heller, men man må nesten oppleve det selv for å forstå det.

1

Astralico

nostras, hva slags eksperiement, hvorfor, og ikke minst hvordan skjermer du, fortell litt om skjerming i forhold til når en skal hvile, og det med å være i kontakt, så en ikke er åpen.

1

Bitmarck

At du forteller om deg selv, at jeg får en bekreftelse på at jeg ikke er alene om å ha slike intense opplevelser, er mer enn jeg kunne håpe på. Takk. : ) Jeg kjenner meg godt igjen i din beskrivelse av deg selv, og du later til å være en normal person som sier sannheten uten å legge noe ekstra til, så deg tror jeg på. Selv kan ikke jeg erindre å ha opplevd en så intens drøm som den du hadde om kursk. Det må i så fall ha skjedd før jeg ble oppmerksom på denne gaven, eller hva jeg bør kalle den. En forbannelse kanskje. Jeg begynte gradvis å legge merke til likhetstrekk mellom drømmer og senere hendelser i sent tenårene. Det sterkeste jeg kan huske, eller det som gjorde mest inntrykk, er tragedien på Baneheia. Unødvendig å gå nærmere inn på hva den saken gjelder. Jeg ser det en forbipasserende ser. To gutter med tråsykkel står ved et skogholdt. Jeg synes at de er mistenkelige. De spaner etter noe eller noen. Jeg kjenner lukten av et vann, og jeg hører jenter som er redde og skriker. En forferdelig frustrerende drøm. Senere kopler jeg dette til Baneheia-drapene, men jeg kan selvsagt ikke være sikker på at drømmen og hendelsene er relaterte. Jeg har sett ulykker og kriminalitet før de har skjedd, men lite gjør inntrykk som barn som har det vondt. Det å være til stede, som du sier, uten å få gjort noe, er mildt sagt fælt. I natt sorterte jeg ut én drøm som passer til min definisjon av sanndrømmer: En person iaktar en eller flere barn/tenåringer mens de tar sykler. Min umiddelbare innskytelse er at de stjeler og ødelegger dem for moro skyld. Og jeg ser en skoleplass. Hva som skjer etterpå er vagt, men jeg har erindringer om at en av guttene ble tatt. Jeg fikk dessuten se et hus der han bor, og et navn som jeg ikke husker. En like pinlig som ubetydelig drøm som jeg godt kunne ha vært foruten. Har du tips om hvordan lage en mur, forresten? : )

Når det gjelder UFO'er og spøkelser må jeg lære å bli flinkere til å akseptere at enkelte personer har opplevd ting som ikke jeg har opplevd, ting som jeg kanskje aldri vil få oppleve, og respektere dem som jeg håper å bli respektert for mine opplevelser. Kanskje snakker noen sant, da er det frustrerende å bli ansett som gal.

1

nostrad

Hei Bitmarck

Hvordan lage mur?

Svar:

Se for deg en mursteinsmur eller en vegg av en bølge, som når du surfer i en stor bølge.

Du må bruke en del mental kapasitet og slite litt i begynnelsen for å få det til, for du må kutte forbindelsen med det du ser med andres øyne, og se for deg den valgte muren.

Det er ikke enkelt til å begynne med for du må konsentrere deg, og tømme alt i hodet av fremmedelementer og kun se en mur.

Begynn med å trene deg til å bygge opp muren, sten for sten eller at bølgen blir større og at du kun ser den og så slapp av, og kun se din verden med dine egne øyne.

Denne teknikken er for å beskytte deg selv fra vonde sanndrømmer, noe sanndrømmere helst skulle vært foruten.

I de fleste tilfeller vil jeg kalle det for en forbannelse, spesielt når vi ikke kan snakke åpent rundt om temaet. For hendelsene vi ser er ofte stygge og vonde, og vi står der som tilskuere som ikke kan gripe inn.

Andre som har opplevd og vært i stygge ulykker får lov til å snakke om det, for så å bearbeide inntrykkene, men er du bare en sanndrømt så er du bare en tulling som ikke har vært der. Selv om du "så" det gjennom en annens øyne. Så de fleste seere/sanndrømte må slite med alle inntrykkene alene.

Sanndrømmere blir ikke respektert for det de ser, vi lever ikke i en verden der noen vil høre på oss, for eventuellt å unngå ulykker. Ingen er tollerante nok for det.

Så lykke til med muren, beskytt deg selv for det aller verste, og/eller for mange vonde inntrykk. De fleste er vonde, men det hender jo innimellom at man ser noen gode hendelser også. Takk og pris for det.

1

Lignende temaer

Bilde

Filosofi

Filosofi

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Politikk - Internasjonal

Politikk - Internasjonal

Laster...