Nye VGD er lansert! Mer informasjon

"Alle de som er her har sine oppgaver de skal gjennomføre"

"Jeg selv som ikke kommer fra Jorden har viktige oppgaver jeg må gjennomføre her på Jorden."

Finner det faktisk litt provoserende med dere som har "sannheten" så klart for dere. Dere som kan fortelle i detaljer om livsformer og kulturer som ligger millioner av lysår unna og som "elsker alle mennesker rundt dere". Jeg undres; hvilke oppgaver har små barn som fødes og vokser opp på søppehauger rundt om i verden - som skytes i 4-6 års alderen fordi de ansees som parasitter og kommende kjeltringer av voksne forretningsbaroner, eller hugges hendene av for å unngå å bli nyttige i diamantgruver, gjengvoldtas og hjernevaskes i borgerkriger o.l?

Dere som har svarene på de store kosmiske gåtene; fortell meg hvorfor jeg i diskusjoner kan møtes med påstanden at "kosmologen" (så fjollete...) Martinus var "fattig". Han var kanskje det i nordisk forstand, men at ihvertfall 4 milliarder mennesker er fattigere - er uten tvil. Martinus hadde ihvertfall tilgang til skole og daglig føde.

Hvorfor flokker NewAgere seg rundt hvite, halvfete, vest-europeiske eller amerikanske guruer som forteller om "meningen med livet", betaler for Chakra-bilder, Krystall-healing og kjøper steiner og jernmalm som man henger rundt halsen - bare for å støtte sjarlataner med sin 10.000%-avanse politikk?

Hvorfor er Ron L Hubbard, Knut Åsheim, Martinus etc gitt egenskaper og evner som gir dem svaret på livet? Hvorfor skal Mbeto Mbala og Cha Chin måtte leve sine korte liv som slaver for kapitalmakt - dersom verdenen vår er "rettferdig", "en del av den store planen" og annet selvmotsigende sludder?

Takker for eventuelle svar - trenger ingen klemmer (de får jeg daglig ellers), ei heller lykkeønskninger (da det er hersketeknikk jeg bruker selv til nød).

Mvh ZaltPetter

1
3 kommentarer

Astralico

guruen osho sa selv livet er bare en spøk og en drøm, hvor han var spirituel leder hadde sex med over 100 kvinner i haremet sitt, som betalte ham penger for å bli der, han kjøpte 90 rolls roycer, skreve masse bøker etc, endte opp med å bruke lsd, valium, trøbbel med polititet, paranoid masse mer. Finnes ingen sannhet, enten så lever du eller ikke, resten er energi smørje, hvor energi i seg selv kan føles som lyset, men det er egentlig bare en rask frekvens akkurat som en sprøyte med heroin, om sprøyta ikke er akkurat rask så får den enkelte til å føle seg i himmelen, samme med heroin, bytte ut sakte treg tung energi med ny energi, se på hele livet, så ser du det er fullt bortkastet, man må ty til sånt på sin egen måte for å holde liv i seg selv, hvis ikke kan du finne en vaier og ta kvelden nå. Eller få piller av psykologen. Som lever på sin rus, hjelpe folk.

1

eiramy

Alle får vel finne "sin" sannhet, så lenge det beriker livet, og får vedkommende til å føle en mening med livet. Alle har individuelle behov, ingen kan ha en "quick fix" som kan redde alle.. La hver finne sin egen vei, det viktigste er at ikke livet er tomt.

1

Lignende temaer

Bilde

Filosofi

Filosofi

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Politikk - Internasjonal

Politikk - Internasjonal

Laster...