Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Har noen av dere sittet i et rom sammen med en annen person uten å si et ord og med ryggen til og kjent forskjell på om denne personen er i god sinnsstemning eller er sur og sint eller stresset?

Det du kjenner er energien rundt denne personen, auraen. Tanker er svingningsfrekvenser. Den underliggende tanken i sinnet er en sterkere svingning enn de lette og dagsbevisste. De underliggende tankene i sinnet er grunnlaget for det som kalles "dette menneskets unike personlighet".

1
13 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Gullekompen

Ja, G42, det har jeg opplevd mange ganger. Man sier at stemningen er til å ta og føle på... Jeg er enig i at alle har en aura rundt seg.

Jeg har også opplevd at jeg har visst når bestemte personer skulle komme på besøk. Jeg har hørt dørklokken i god tid før de ringte på. Jeg har hørt telefonen før de har ringt. Alltid de samme personene...

Kan også fortelle noe annet, som hendte i dag (eller i går). Min bedre halvdel hadde sett et veldig spesielt maleri. Dette maleriet ville han kjøpe, så han bestilte det. Han tok kontakt med maleren på kvelden. Det er malt av en vi kjenner, og når hun maler "den type maleri",styrer hun ikke noe selv. Hun ber en bønn først, og så går alt av seg selv. Hun har fortalt at hun ber til Jesus. Hun fortalte at hun hadde originalen hjemme. Hun hadde tatt den opp fra kjelleren og prøvd mot veggen, da hennes sønn spurte hvem "hun damen " var som stod attmed henne. "Hun" så vekselvis på maleriet og på gutten, hadde han fortalt. (Han er vel ca 11 år). Kan dette være en som brukte vår bekjent til sine malerier? Vår bekjent har malt to bilder tidligere på samme måte, også dette helt spesielle malerier. Og felles er at hun på forhånd ikke visste hva hun malte.....Men det er første gang noen er blitt sett ved henne og maleriet... Hun hadde sagt til sin sønn at det sikkert var en engel han så... Hva tror du om dette? Kan dette ha noe med auraen å gjøre? Energifeltet vårt, også etter døden?

Må legge til at jeg er spent på å se maleriet selv også. Det er blitt antydet en bølge og noe....jeg spurte om det kunne ha noe med tsunamien å gjøre, og det var ikke utenkelig, var svaret jeg fikk fra min kjære...så nå venter jeg på at vi skal få det i hus.....

Jeg tror at det er mye mer mellom himmel og jord enn hva vi klarer fatte....

Dette ble kanskje litt utenfor tema? Eller hva tror du?

1

Gullekompen

Jeg kan fortelle at omtalte maleri nå er kommet i hus hos oss.

Og det Er spesielt, ja...helt ulikt de maleriene hun vanligvis maler.

Det er en stor "bølge, som kommer ovenfra, litt til venstre for høyre hjørne. Nærmere hjørnet, er det noe som kommer parallellt med dette, og som ligner en metoritt eller noe. Den er ennå ikke nådd ned til jorden, eller verden, som man kan se inni bølgen... Nå vet vi jo at den store bølgen har vært. Eller vil det komme en enda verre...? (Dette var malt før tsunamien i Øst-India)

Jeg var litt spent på om hun "kvinnen" som gutten så, ville følge med, men har ikke merket noe spesielt....Kanskje hun har fått formidlet det hun ville...? Snakket med gutten da vi hentet maleriet, og han sa at hun var høy og hadde langt, lyst hår og lang kjole. Han sa at han så henne ordentlig, også ansiktet... Tror han er glad maleriet er ute av huset, for han var litt engstelig etter dette. Hans mor forteller at han sanser veldig mye, den gutten, og det kan nok virke skremmende på ham.

Denne auraen du, G42 snakker om, kan den ha noe med sånt å gjøre også? Kan det være det som kalles aura som viser seg når noen "går igjen"....? Undres litt på dette....

1

Deathrage

Kan ikke si jeg har opplevd å kjenne sinnsstemning, men jeg kan definitivt føl andre personers nærvær på en eller annen måte...

på meg virker alt som er i nærheten som "hull", og levende ting, og spesiellt mennesker er skikkelig "dype hull"...

dette er da noe jeg har oppdaget når jeg har sittet å "meditert" i time e.l. (ja, jeg er "litt" snål) Har oppdaget at jeg også til en viss grad kan kjenne forskjell på forskjellige personer, men dette er veldig vanskelig...

jeg har lest meg til en del om hva som kan forårsake dette, og har kommet fram til at det kanskje er noe med at det senteret i hjernen som har med hørsel å gjøre kan ha veldig sterke koblinger med et senter som har med følelse/romfølelse å gjøre. Einstein hadde visst noe lignende mellom noen senter, som gjorde at han anntakelig kunne se ligninger o.l.

1

Dibbler

Hvor ofte er du i et rom uten å først kunne se ansiktet til den sitter med ryggen mot? Et ansikt avslører alt ved personens humør. Det er slik jeg lett legger merke til selv. Også klangen i stemmen. Går du inn i et rom hvor det er ingen latter eller munter tale vil du oppleve atmosfæren slik.

1

Psyk-spl-Friskus

Et annet eksempel er den såkalte eksamensnerven .. . Hvis vi er i samme rom som andre med eksamensnervenr uten at vi har hatt det på forhånd kan vi fornemme at vi bynne å knytte magen og bli urolig.

JA, æ har kjent på det med at atmosfæren endrer sæ . . . En form for vardøg!

1

Eldath

Joda, har følt det. Men det er jo også en kunst å kjenne forskjell på ekte "vibes" og falske innbilninger en noen ganger kan bygge opp!

1

rog72

ja mange ganger... og de tenker stygge tanker om meg. de smiler til meg og later som om de er venner, men jeg veit hva de tenker. jeg kjenner de onde tankene de tenker om meg.

men en dag skal jeg vise dem jeg at jeg er ikke til å spøke med. da kommer storeslem og tar dem.

1

marion_2

ja det har jeg opplevd flere ganger. JJeg kommer inn i et rom og kan straks "kjenne " atmosfæren der. Om det har vært hyggelig, eller en krangel før jeg kom inn. Ingen kan skjule det, for vi merker energien helt klart

1

SaikO

Eller kanskje det bare er vår kjære venn "empati" som spiller oss et lite puss her. En evne som er utviklet gjennom uttallige generasjoner for å hjelpe oss til å overleve. Kroppspråk er vår venn, og vår evne til å ubevisst tolke kroppsspråk er vår skytsengel. Realistisk tangegang, kanskje forklarende skrevet :P

1

marion_2

joda, tankegangen er der, men det er ENERGIEN du føler :-)

1

Lignende temaer

Bilde

Filosofi

Filosofi

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Politikk - Internasjonal

Politikk - Internasjonal

Laster...