Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Har noen av dere sittet i et rom sammen med en annen person uten å si et ord og med ryggen til og kjent forskjell på om denne personen er i god sinnsstemning eller er sur og sint eller stresset?

Det du kjenner er energien rundt denne personen, auraen. Tanker er svingningsfrekvenser. Den underliggende tanken i sinnet er en sterkere svingning enn de lette og dagsbevisste. De underliggende tankene i sinnet er grunnlaget for det som kalles "dette menneskets unike personlighet".

1
13 kommentarer

Gullekompen

Jeg kan fortelle at omtalte maleri nå er kommet i hus hos oss.

Og det Er spesielt, ja...helt ulikt de maleriene hun vanligvis maler.

Det er en stor "bølge, som kommer ovenfra, litt til venstre for høyre hjørne. Nærmere hjørnet, er det noe som kommer parallellt med dette, og som ligner en metoritt eller noe. Den er ennå ikke nådd ned til jorden, eller verden, som man kan se inni bølgen... Nå vet vi jo at den store bølgen har vært. Eller vil det komme en enda verre...? (Dette var malt før tsunamien i Øst-India)

Jeg var litt spent på om hun "kvinnen" som gutten så, ville følge med, men har ikke merket noe spesielt....Kanskje hun har fått formidlet det hun ville...? Snakket med gutten da vi hentet maleriet, og han sa at hun var høy og hadde langt, lyst hår og lang kjole. Han sa at han så henne ordentlig, også ansiktet... Tror han er glad maleriet er ute av huset, for han var litt engstelig etter dette. Hans mor forteller at han sanser veldig mye, den gutten, og det kan nok virke skremmende på ham.

Denne auraen du, G42 snakker om, kan den ha noe med sånt å gjøre også? Kan det være det som kalles aura som viser seg når noen "går igjen"....? Undres litt på dette....

1

Deathrage

Kan ikke si jeg har opplevd å kjenne sinnsstemning, men jeg kan definitivt føl andre personers nærvær på en eller annen måte...

på meg virker alt som er i nærheten som "hull", og levende ting, og spesiellt mennesker er skikkelig "dype hull"...

dette er da noe jeg har oppdaget når jeg har sittet å "meditert" i time e.l. (ja, jeg er "litt" snål) Har oppdaget at jeg også til en viss grad kan kjenne forskjell på forskjellige personer, men dette er veldig vanskelig...

jeg har lest meg til en del om hva som kan forårsake dette, og har kommet fram til at det kanskje er noe med at det senteret i hjernen som har med hørsel å gjøre kan ha veldig sterke koblinger med et senter som har med følelse/romfølelse å gjøre. Einstein hadde visst noe lignende mellom noen senter, som gjorde at han anntakelig kunne se ligninger o.l.

1

Lignende temaer

Bilde

Filosofi

Filosofi

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Politikk - Internasjonal

Politikk - Internasjonal

Laster...