Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Har noen av dere sittet i et rom sammen med en annen person uten å si et ord og med ryggen til og kjent forskjell på om denne personen er i god sinnsstemning eller er sur og sint eller stresset?

Det du kjenner er energien rundt denne personen, auraen. Tanker er svingningsfrekvenser. Den underliggende tanken i sinnet er en sterkere svingning enn de lette og dagsbevisste. De underliggende tankene i sinnet er grunnlaget for det som kalles "dette menneskets unike personlighet".

1
13 kommentarer

Deathrage

Kan ikke si jeg har opplevd å kjenne sinnsstemning, men jeg kan definitivt føl andre personers nærvær på en eller annen måte...

på meg virker alt som er i nærheten som "hull", og levende ting, og spesiellt mennesker er skikkelig "dype hull"...

dette er da noe jeg har oppdaget når jeg har sittet å "meditert" i time e.l. (ja, jeg er "litt" snål) Har oppdaget at jeg også til en viss grad kan kjenne forskjell på forskjellige personer, men dette er veldig vanskelig...

jeg har lest meg til en del om hva som kan forårsake dette, og har kommet fram til at det kanskje er noe med at det senteret i hjernen som har med hørsel å gjøre kan ha veldig sterke koblinger med et senter som har med følelse/romfølelse å gjøre. Einstein hadde visst noe lignende mellom noen senter, som gjorde at han anntakelig kunne se ligninger o.l.

1

Lignende temaer

Bilde

Filosofi

Filosofi

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Politikk - Internasjonal

Politikk - Internasjonal

Laster...