Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Som jeg mener er at alle religionene er det mye feil i, men også noe som er riktig.

Husk, vi alle er født som frie mennesker. Vi kan gjøre alt vi selv vil. Men det er jo utrolig mye jeg er imot. Som kriging, mobbing, slåssing, dreping, voldta, rakke ned på andre, egoisme, ikke bry seg og bare tenke på seg selv + mye mye mer.

Kanskje mange burde se på dette for å da ha muligheten til å forandre det som skjer i dag. Se og nyt livet samme hva som skjer. Aldri vær slem, men heller bare positiv og glad. Hvis dere blir slik så er det så mye lettere å nyte livet. Si hvis en begynner å rakke deg ned, så er det jo ikke bra hvis du gjør det tilbake. Vær heller snill tilbake og snakk på god måte til han og fortell han hva det er som du ikke liker med det. Da kan jo kanskje han selv lære av det.

Og det å følge det fast det som står i bibelen er heller ikke riktig. Man må ikke tro på alt man leser. Noe er riktig og noe er feil. Man bør heller tenke selv på hva man føler er riktig. Få kontakt med deg selv så kan det bli mye bedre.

Vi er mennesker som egentlig kan gjøre alt mulig. Men vi har dessverre blitt så mye presset ned at alt blir så mye vanskeligere. Tenk på dine egne følelser og tankegang så kan man lære av det.

Og noe av det viktigste i dag er vel å bare være snille mot absolutt alle. Hvis ikke så blir det jo bare verre. Det er vi selv som styrer denne planeten og jeg føler at det er på tide å forandre det til noe utrolig godt.

Som f.eks så dro jeg til Sverige for 3 dager siden og skulle sitte på en buss. Bussen stoppet perfekt like foran meg og jeg tenkte at jeg kom til å komme meg inn først, men det endte med at jeg ble en av de siste som kom på bussen. Jeg bruker krykker og skulle til å gå på bussen, men en godt voksen dame trakk meg tilbake i køen og deretter ble jeg presset inn i vinduet av de som stod bak meg da. Dette syntes jeg selv ikke var så bra for de som gjorde det imot meg, selv om hun visste at jeg gikk med krykker. Det er småting som skuffer meg, men var like glad da jeg bare stod der og ventet til at de fleste hadde kommet seg inn. Det vil jo bare si at det finnes folk som ikke bryr seg så mye om skadete personer (eller andre personer da) og heller dytter de vekk så de kan komme først på.

Så jeg mener at alle skal være gode mennesker og heller bare nyter livet. Den følelsen er utrolig god :-)

1
7 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

thought

You have no RIGHT to FIX someone else - the fixing begins with "YOU"

The "world" never changes it is only YOU that can change - and the only way you can change is to find out who YOU are.

Dersom alle var "snille" og "gode", ville verden være en kjedeligere og "flatere" opplevelse enn hva den er, i tillegg til at anspentheten og energiblokkeringene ville hope seg opp i uforløst aggressivitet.

Disse tingene skjer ikke tilfeldig, men for å vise deg noe helt spesifikt om DEG.

Det har ingenting med andre folk å gjøre, de er der som ditt uttrykk.

1

OOTSP

Det er jo ikke bare meg, men alle sammen som kan forandre. Og jeg vet for det meste hvem jeg er :).

Tror ikke at det vile ha vært kjedligere jeg nei hvis alle samme var snille og gode. Tror heller at det har vært fantastisk godt. Og jeg vet også at dette ikke skjer tilfelig. Alltid så er det en mening med det alt det som skjer. Men fra mange vinkler. Ofte kan det ha noe med at du da vil lære deg noe av det.

Det jeg mener er at jeg vil at alle skal være gode mennesker som alle kan stole på. Jeg selv fokuserer ikke mye på meg selv (jeg vet at det kanskje ikke er riktig), men det er fordi jeg har det jo så utrolig godt å har jo ingenting å syte for :-)

1

il_postino

OOTSP:

Oi! Jeg regner meg selv for å være en i utgangspunktet snill sjel, men selv jeg hadde nok fått litt problemer med kvinnemennesket på den bussen. Mulig jeg sagt: unnskyld? først - før jeg hadde sagt i fra hva jeg mente.

Jeg ser helt klart poenget i å være positiv til det aller meste, men noen ganger må man bare sette seg i respekt. Det føles så inderlig godt etterpå, det også ;)

1

OOTSP

Joda, man må nok sette seg i respekt, men det beste er å da gjøre det på en god måte. Og ja, det vil da føles inderlig godt etterpå :-)

1

Lilith78

OOTSP:

Hvaaa?! Det er det frekkeste jeg har hørt! Tenk at det finnes sånne folk. Voksne mennesker! Den gamle røya skulle fått høre et par sannhetens ord om jeg hadde vært der.

Folk kan si så mye dem vil om de unge,men anntakelig er det en illusjon at eldre er noe bedre. Hvor mange ganger opplever man ikke snikende gamle mumier og middeladrende folk som tror de eier hele verden? Alt fra sårende kommentarer til å tråkke ned folk. Neste gang må du love å heve den ene krykka og spørre om noen vil ha den i det patetiske huet sitt! :D

1

OOTSP

Det var kanskje frekt ja, men jeg mener at det ikke er bra å være frekk tilbake. Skulle heller sagt det til henne på en vennlig måte, men jeg kom nok ikke så langt, hihi...

Og dette med at de eldre klager over ungdommen er også ikke helt riktig. Det er ofte at de eldre er slemmere har jeg oppdaget.

Men jeg ville nok ikke ha hevet krykka og spurt om noen vil ha den i det patetiske huet sitt nei, hehe... Selv om den hørtes litt god ut, hihi....

1

XtraGal3

Enig

ღ♥ღ ╳ TЯ∆G∆L∆cTi© ღ♥ღ ۞┈Bygg din Egen Stjernebro★┈

1

Lignende temaer

Bilde

Filosofi

Filosofi

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Politikk - Internasjonal

Politikk - Internasjonal

Laster...