Nye VGD er lansert! Mer informasjon

N.A.D. -demonen

N.A.D. -demonen er den generelle personiviseringen av nervøsitet, angst og dødsfrykt.

Den er det perfekte våpen imot folk som ikke er erfarne okkultister, jo mer åpne de er for det åndelige jo bedre funker dens krefter.

Den setter sin bolig i det utvalgte offer, og forbanner og skremmer han/hun med mareritt, poltergeist fenomener, vise seg for han/hun, true dem og angripe han/hun. I den rekkefølgen.

N.A.D. -demonen sender også all verdens frykt, nervøsitet, angst og dødsfrykt gradvis til offeret.

N. A. D. -demonen viser seg som regel i form en to og en halv meter høy menneskelig demon, med store sorte øyne og likhvit.

N.A.D. -demonen ligger latent i underbevisstheten til okkultistene som jjobber med demonen, derfor stopper den aldri og hviler aldri. Dens energi tilsvarer det den blir matet med av magikerne, og den evner og krefter kommer an på energien den har spart opp.

Hans sigil finnes her: http://geocities.com/martinsbricht/sigil

Tegnes helst med sort blekk på et hardt papir.

For alle som suksesfullt kan entre transer, la det være hypnose eller dype meditasjoner, legger jeg nå ut denne informasjonen så vi kollektivt kan styrke demonen.

Fød den med energi og bruk den når du trenger den.

Ritualer for hvordan man kan føde den, og hvordan man kan mane den frem og gi den oppdrag, kommer på blink gruppa dedikert til den. http://blink.dagbladet.no/community/news.html?community\_id=215338

Abrahadabra.

1
6 kommentarer

Kommentarer

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

heyoh

Slik jeg forstår det er dette en arketypisk skikkelse med bakgrunn fra sinnstilstander som nervøsitet, angst og dødsfrykt.

Men hva er dens hensikt? Hvorfor fremmaner okkultister denne skikkelsen hvis den bare eksisterer med grunnlag i dårlige/negative sinnstilstander?

Jeg sitter helt sikkert inne med forutinntatte meninger, men når man prater om okkultister tenker jeg automatisk på åndelig praktiserende som arbeider under ydmyke og strenge rettningslinjer? Stemmer dette? Hvis det er slik synes jeg i allefall okkultister har mistet en del av den åndelige praksisen som er høyst nødvendig; nemlig leken.. den frigjorte og barnslige gleden over å beskjeftige seg med det magiske og spirituelle, en helt og holden jordnær holdning, en naturlig tilstand av glede og frihet..

Bare nyskjerrig, ikke nødvendigvis kritisk :)

mvh Heyoh

1

LudwigW

"Jeg sitter helt sikkert inne med forutinntatte meninger, men når man prater om okkultister tenker jeg automatisk på åndelig praktiserende som arbeider under ydmyke og strenge rettningslinjer? Stemmer dette?"

Tja, det stemmer som regel.

Men nå har vi de postmoderne, pragmatiske, nihilistiske og kaoselskende magikerne, spinngærne, som ser ut til å overgå alt annet tidligere; både med sikkerhet(jeg tuller ikke, selv om thelemitter og kaballister vil nekte for dette), effektivitet og enkelhet(i utførelsen av "magien").

"Hvis det er slik synes jeg i allefall okkultister har mistet en del av den åndelige praksisen som er høyst nødvendig; nemlig leken.. den frigjorte og barnslige gleden over å beskjeftige seg med det magiske og spirituelle, en helt og holden jordnær holdning, en naturlig tilstand av glede og frihet.. "

Ja, er helt enig. Denne virker skummel. Dette burde bli sagt til et tusentalls norske okkultister.

1

heyoh

Et spørsmål ungikk du dog å svare på: Hva er hensikten med å fremmane N.A.D demonen?

"Fantasi er vel så viktig som kunnskaper" - Albert Einstein

1

Lignende temaer

Bilde

Filosofi

Filosofi

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Politikk - Internasjonal

Politikk - Internasjonal

Laster...