Nye VGD er lansert! Mer informasjon

gidder dere å sitte her inne å diskutere ALTRNATIVS LIVSSYN?

jsp13 som er skuffet over at folk ikke har bedre ting å ta seg til

1
10 kommentarer

Kommentarer

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

Marx_Reborn

JSPark13 skrev: gidder dere å sitte her inne å diskutere ALTRNATIVS LIVSSYN? _____________________________________________________

For det først bør du kanskje lære deg å skrive ordentlig: "ALTRNATIVS" hva er det ?

For det andre syntes jeg det det viser litt hvor primitiv du er når du kaller deg Jurassic Park og er 13 år og kommer inn på alle faner og kritiserer dem for deres interesser.

Det er jo ikke alle som ønsker å bedrive tiden med å diskutere 11 man som springer etter en lær kule.

1

Panteren

JSPark13

Hvorfor ? Det har nok med tomheten mange føler inne i seg, da samfunnet vårt har i alt større grad blitt digitalisert. Før kunne jeg snakke om paranormale fenomener med andre, men både inter-nett og mobil-telefon-tiden, sammen med dårlig tid, gjør at vi kan samles her. Vi som ønsker å ta opp ting og tang som har med et livssyn og gjøre. Jeg kan også bli skuffet over overfladiskheten, og da tar jeg med min egen også. Ønsker deg alt godt.

Vennlig hilsen Panteren

1

Marthe_85

gidder du å kritisere folk som vil diskutere alternativ livssyn?? du må godta andres interesser, det dummeste du kan gjøre mot deg selv er å plage deg over det.. det er bare deg det går utover!!

1

Lodott

mulig jeg er helt på bærtur langt ute på viddene nå, men det kan kanskje ha noe med at de som diskuterer her har et alternativt livssyn? ___________________________________________________ the feeling of rust against my salad fingers is almost orgasmic

1

fiskene

det er bare du som ikke er helt klar over hva alternativt livssyn går ut på. hadde du visst mer om det, hadde du funnet det interessant. det er jeg sikker på.

1

Lignende temaer

Bilde

Filosofi

Filosofi

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Politikk - Internasjonal

Politikk - Internasjonal

Laster...