Nye VGD er lansert! Mer informasjon

I går hadde jeg en merkelig drøm som jeg lurer på om noen kan hjelpe meg å tyde:

- Jeg var på vei til fotball-VM i Tyskland. Jeg skulle gå dit. Etterhvert som gikk kom jeg til havet, og måtte gå på lange sandbanker ut i havet og etterhvert vasse mellom dem. Dette selvsagt i fullt supporterutstyr.

Etterhvert begynte sandbankene å bli smalere og smalere og det ble vanskeligere og vanskeligere å navigere mellom dem. Foran meg gikk en kvinne som vasset ut mot en neste banke. Midtveis var det så dypt av vannet strakk henne til livet. Jeg lo litt av henne samtidig som jeg gikk en annen vei som så grunnere ut. Jeg hadde liten lyst å bli bløt.

Etterhvert som jeg vasset på det stedet jeg trodde det var grunnere ble det plutselig brådypt. Jeg ble til slutt tvunget å svømme mot land. Siden jeg fortsatt hadde fullt supporterutstyr på meg ble jeg tvunget å svømme på rygg. Jeg så at kvinnen også hadde kommet på dypt vann og begynte også å svømme mot land.

Etterhvert kom jeg til en liten småbåthavn og klatret opp på bryggen. Der sto Nils Johan Semb og Roy Hogdson (tidligere norsk landslagstrener og henholdsvis tidligere Viking-trener) og styrte med en liten motorbåt som de skulle kjøre til VM. De hadde masse fotballer og annet utstyr med seg i båten. Jeg heiv meg med de to og vi kjørte avgårde i høy hastighet. Havet var stille og ferden gikk flott. Plutselig snudde de to fotballtrenerne seg akterover og skuet bakover. Bak oss slepte ingen mindre enn Sven Göran Eriksson (Englands landslagstrener) på vannski. Han suste frem og tilbake opp på siden av oss med vannski plettfritt kledd i dress som han alltid er.

Her sluttet drømmen. Derfor lurer jeg på om vi har noen kvalifiserte drømmetydere her på VGD som kan finne ut hva alt dette skulle bety? -----------------------------------------------------------------

- Forøvrig er det min mening at Karthago bør ødelegges.

Cato d.e.

1
2 kommentarer

Kommentarer

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

Origin_4

Dette betyr helt klart at du er opptatt av fotball ;) Trenger ikke være noe drømmetyder for å skjønne det :p

1

susilu

Det er bare du selv som kan tyde drømmene dine. Du var tydeligis på dypt vann da du prøvde å unngå den kvinnen? Det er helt umulig å se for seg en annens drøm. Vann har gjerne noe med følelser å gjøre.

1

Lignende temaer

Bilde

Filosofi

Filosofi

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Politikk - Internasjonal

Politikk - Internasjonal

Laster...