Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Drøm om tsunami?

For noen dager siden drømte jeg at jeg kjører en for meg ukjent bil, en stor type, da plutselig overraskes jeg av flom. Det er for sent å stoppe og bilen fortsetter ut i vannet, men den synker ikke. Jeg går ut av bilen og vasser mot land, jeg får øye på et inngjerdet område hvor menn driver med fysisk aktivitet av et slag. Det kan være en militærleir, et fengsel eller kanskje bare en fotballbane. Jeg skimter eldgamle steinbygninger i nærheten.

Jeg fortalte om drømmen til broren min senere den dagen. Han hadde den samme natten også drømt om vann. I drømmen ser han et skilt som det står Storsand. Det er noen øyer i nærheten, noe som ikke stemmer med Storsand såvidt vi vet, men som kanskje berøres av katastrofen? Han ser at vannet trekker seg tilbake, som det gjør før den store bølgen kommen.

Det er trolig tilfeldig at vi begge drømte om vann og en mulig oversvømmelse, men det er ikke akkurat sånt som skjer ofte. Synspunkter?

PS: Vi hadde ikke sett på tv, lest om eller snakket om noe som omhandler oversvømmelse i tiden før.

1
8 kommentarer

Kommentarer

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

Lodott

drømmer om vann er vanligvis et symbol på følelseslivet ditt. drømte mye om tsunamier, drukning og voldsomme bølger som slo meg inn i klipper under en ulykkelig forelskelse for et par år siden ;) da jeg endelig kom over fyren, hadde jeg faktisk noen få drømmer om at jeg gikk på vannet, dvs at jeg hadde følelsene mine under kontroll igjen :)

men det er så klart merkelig at dere hadde samme drømmen samtidig. aner dessverre ikke hva resten av drømmen din kan symbolisere :/ ___________________________________________________ the feeling of rust against my salad fingers is almost orgasmic

1

_chic_

Jeg har faktisk hatt skikkelig mareritt om at jeg har opplevd tsunami. Jeg har vel hatt 2-3 "skumle" drømmer om at jeg ikke klarer å komme meg unna. Mens den siste jeg hadde klarte jeg å løpe opp en sandbakke, hehe..

1

Origin_4

Greit da, skal være litt mere ydmyk og si at jeg selv har hatt sånne drømmer, og spesielt en sterk en i det siste. Men det jeg tror det er relativt.. Har også drømt om den første kontakten, en stor krig og at menneskeheten må evakuere jorden pga en enorm trussel de selv har skapt. Det betyr ikke at alt det vil skje ;)

1

XtraGal3

Eirik du er ikke den eneste en jeg snakket med idag hadde også en drøm om tsunami for noen dager siden Nå vil jeg ikke starte noe stort av dette, siden jeg ikke har nok informasjon enda men en komet med rundt 40 fragmenter er ventet pasere jorden midten av mai det er lite trolig noe av fragmentene treffer men det er flere astronomer som spekulerer i om det kan forårsake jordskjelv, tsunami og vulkanutbrudd har forsiktig startet en tråd om det på vitenskap. Vi vet veldig lite om denne hendelsen enda og om det utgjør noen fare for jorden.

http://vg.transact.no/Item.asp?GroupID=173&Group=Vitenskap&ThreadID=996852&Thread=%20Schwassmann%20Meteorer%20passerer%20Jorden%20Mai%202006

1

heyo

Jeg må også slenge meg på bølgen (hoho); i løpet av de to siste månedene har jeg opplevd to sterke drømmer som har handlet om oversvømmelse og flod. Begge drømmer indikerte tydelig at samfunnet var i oppløsning på grunn av et stadig økende havnivå verden over. Bare for å komme med en paralell her - mayaindianerene sikter til kommende katastrofer av epokegjørende skala i sine profetier... kanskje det har en sammenheng, det vil vi ikke vite før katastrofen/ene eventuellt rammer oss. Uansett bør det nevnes at mayaindianerene betrakter hendelsene som nødvendige for menneskets overlevelse... så man kanskje se på det hele med skrekkblandet fryd? :)

1

Origin_4

Nå blir verden oversvømt skal du se..

1

Eirik_Bloodaxe

Fillern. Det betyr at jeg må kjøpe gummistøvler.

1

the_duck

der røyk den thailandsturen.....

1

Lignende temaer

Bilde

Filosofi

Filosofi

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Politikk - Internasjonal

Politikk - Internasjonal

Laster...