Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Handelskrig mellom Kina og USA?

Ifølge CNBC har Kina annonsert at de ilegger nye tollsatser på hele 106 nye produkter fra USA, inkludert soya, biler og kjemikalier. Sent tirsdag publiserte amerikanske myndigheter den fulle listen av produkter fra Kina som ilegges nye høye tollrater.

Ifølge Bloomberg har kinesiske myndigheter gjort det klart at de mener det siste tollutspillet fra Trump setter hele eksistensen til Verdens frihandelsorganisasjon (WTO) i fare

1
615 kommentarer

Store-O

Jeg er ikke nasjonalist, jeg er bare veldig lojal mot Norge og etniske nordmenn. Jeg er ikke rasist, jeg er bare veldig lojal med hvite mennesker.

Haha

Ok, greit du står fram da. Men siden dette er en politisk og økonomisk sak og ikke basert på rase eller etnisitet så har du kanskje en mening om den nye handelskrigen USA har starta mot Kina og selvsagt resten av deres og deler av vestens politikk som er en del av den samme imperialistiske pakka.. Økonomiske sanksjoner og propagandakrig på sykelig nivå mot Russland, og at de har trukket seg fra Iran avtalen. Jo da, kunne nevnt flere ting.

Når det gjelder kineserne og deres lojalitet/nasjonalisme så viser den seg også ved at turisttrafikken til USA allerede faller kraftig. Nå har Kina utstedt advarsler til sine borgere når det gjelder reiser til USA. USA er et voldelig samfunn preget av usikkerhet, risikoen for å bli drept eller utsatt for vold eller annen kriminalitet er stor.

Jeg tror Kineserne tar den og velger andre mål, Blant annet har turisttrafikken til Russland økt over 70% i år og til resten av Europa er også økningen stor blant annet Frankrike med over 30%. For USAs turistindustri kan jo dette få store følger enten det skyldes nasjonalisme eller lojalitet.

Tall fra USA viser at kineserne la igjen over 33 milliarder $ i USA i 2016, og kineserne er den desidert mest pengestreke gruppa av alle turister som ankommer USA.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...