Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Handelskrig mellom Kina og USA?

Ifølge CNBC har Kina annonsert at de ilegger nye tollsatser på hele 106 nye produkter fra USA, inkludert soya, biler og kjemikalier. Sent tirsdag publiserte amerikanske myndigheter den fulle listen av produkter fra Kina som ilegges nye høye tollrater.

Ifølge Bloomberg har kinesiske myndigheter gjort det klart at de mener det siste tollutspillet fra Trump setter hele eksistensen til Verdens frihandelsorganisasjon (WTO) i fare

1
615 kommentarer

Videoseven

Om ikke en full krig, så i det minste en alvorlig handels-konflikt. Går det mot en full handelskrig er det ikke Kina men USA som blir ødelagt.

USA er allerede ødelagt.

USA har en massiv og ukontrollerbar innvandring fra hele verden, og landet har allerede 12,5 millioner ulovlige innvandrere. Disse 12,5 millioner ulovlige innvandrerne koster USA 1100 milliarder kroner årlig, penger som heller burde vært brukt på landets egne fattige.

USA har et massivt handelsunderskudd. Dette handelsunderskuddet gjør at befolkningen settes i en enorm gjeld. På grunn av urettferdige tollsatser og subsidier i andre land, flyttes bedrifter fra USA til lavkostland. Varene selges så tollfritt tilbake til USA. Dette gjør at arbeidere i USA blir arbeidsledige, eller må jobbe for en luselønn.

Det er litt underlig at sosialister hater en president som prøver å hjelpe arbeidere og folk i sitt eget land ved å rette på feil.

1

blackline

USA har en massiv og ukontrollerbar innvandring fra hele verden

Det har de vel strengt tatt hatt i 500 år allerede. Spør urbefolkningen om det.

1

Videoseven

Jepp, men urbefolkningen var ubrukelige og dumme, de bygget ingen mur.

Hadde urbefolkningen klart å stoppe innvandringen, ville de ikke sittet i noen ørkenreservater og drukket ildvann i dag.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...