Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Dæven, da var enda et valg over og neste valg starter prinsippet i dag. Trump søker jo gjenvalg og er den mest sannsynlige nominerte så slaget står på Demokratisk side. Bet O Rourke bedrev i realiteten presidentkampanje, så selv om han tapte i Texas så er det neppe det siste vi har satt til ham. Kamala Harris vil posisjonere seg. Joe Biden er kanskje i mine øyne den soleklart sterkeste. Ganske progressiv, men har bakgrunnen mange i rustbeltet vil kjenne seg igjen i. Han var i mange år Senatets fattigste politiker. Sherrod Brown vil kanskje stille og har ikke fått noe svekket politisk liv etter at han vant klart i Ohio. En kan forvente at kandidatene kommer utover våren og sommeren i 2019 før hele showet starter i Iowa i januar eller februar i 2020.

Så er det fortsatt kongressvalg, guvernørvalg og en rekke andre valg.

3
33k kommentarer

Kommentarer

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

Zenix

Nå ser man hva en sinnssyk, maktsyk, rasistisk, stormannsgal og et rasshøl av en egosentrisk diktator kan få folk til å gjøre.

Mannen ber rasistiske grupperinger "stand ready", og legitimerer det vi nå ser mot Kongressen. Dette er tilstander man stort sett bare ser i midtøsten. Så jævlig er Trump - han skyr ingen midler. At USA - som tross alt går for å være et sivilisert land - kan velge en så sinnsforvirret kødd til leder. Man har aldri sett maken.

I tillegg fortsetter det samme røret han har holdt på med i en evighet. Han og amatøradvokaten hans påstår det er valgjuks, og at dette er svindel. De tar det til rettsalen, hvor det de har av "bevis" er synsing og antagelser fra tilfeldige personer fra valglokalene, og hvor dokumentene de sender retten viser at de knapt vet hvordan de skal føre en sak i det hele tatt. Hver eneste sak blir tapt, og da er det "på an igjen" med svindel- og korrupsjonsanklager - selv der hvor flertallet er Trumpst håndplukkede dommere!

Så hva skjer nå? Jo, den patetiske, oransje klovnen truer med å bruke forsvaret, oppfordrer folk til å lage bråk, og sier han aldri vil gi seg. Han ser heller USA brenne enn å gi fra seg makten. Hadde dette skjedd i midtøsten, hadde samtlige her inne som er så fjerne at de viser et snev av støtte til denne forbanna fjotten ment det var "fordi det er slik de er der nede".

Man kan klamre seg til dette med at folk ved å velge Trump viste politikerforakt, hva de mente om lobbyister og at de ønsket forandring, men ingen verdens ting kan forsvare det å faktisk mene at den forferdelige jævelen fortjener eller bør bli sittende som POTUS. Aldri tidligere har man sett noen så totalt uegnet for en jobb. Aldri.

Seriøst. For en helvetes kødd Trump er. Hadde det ikke vært for at verden har kommet lenger, ville han vært vår tids Hitler. Forbannede patetiske, korttenkte, rasistiske, bleiedritende, sjåvinistiske, egosentriske, kyniske, manipulerende og stormannsgale konkursspesialist. For et forferdelig bedritent ufyselig menneske den nissen er.

30

Bakkus

Saul Alinsky Rules for Radicals...

1

HLund

Føler du deg stolt av presidenten din?

1

Komunista

Nå ser man hva en sinnssyk, maktsyk, rasistisk, stormannsgal og et rasshøl av en egosentrisk diktator kan få folk til å gjøre.

Elsker dine poetiske beskrivelser av fakta. Masse smilefjes til deg.

1

Lew_Ashby

Har dere kommet til bunn i hvorfor mannen på profilbildet ditt har mistet 5k følgere på Parler? Viktig å nøste opp i konspirasjonene her, den oppegående fritenkeren og gladgutten Robinson må for all del kunne fortsette med sin virksomhet.

Her er det viktig at dere legger ned ressurser.

1

oyssol

Vi holder VGD åpent i natt også, siden dette kan dra ut i tid. Igjen, hold det saklig og og høflig - slik dere gjorde natt til i går. Personangrep og usakligheter vil medføre utestengelser, og vi følger med. Kjør debatt!

/mod

26

fargerik

Flott!

Jeg savner litt nattåpent, siden jeg ofte er litt søvnløs og må finne på noe midt på nattan. Håper folket er i stand til å oppføre seg selv om det er nattestid.

2

dzk

Bra!

1

William_S3

Får håpe dette blir en permanent ordning . Så forstår jo alle at moderatorene ikke jobber 24/7.

1

GoingKronos

Hvorfor floppet Hunter Biden-saken for Trump-kampanjen?

For det første var det ekstremt forutsigbart, hele grunn til riksrettssaken var jo at Trump-kampanjen ønsket dritt på Joe Biden ved å bruke hans sønn. Så det skitne spillet var avslørt allerede før "skandalen".

De fikk ingen seriøse journalister til å ta saken, og selv New York Post sa rett ut at dette er det Giuliani og Bannon som står bak. Så allerede fra dag en så var det klart at dette var en drittpakke laget av Trumps mest ekstreme supportere.

Saken viste mer enn sønn med personlige problemer, og når man lekker sexfilmer og bilder av en ruset sønn så er den menneskelige reaksjonen å ha empati med faren. Det hadde kanskje fungert om faren fremsto som en drittsekk som hadde vært en dårlig foreldre, men det er virkelig ikke bildet man har av Joe. Så det virket bare ondskapsfullt og kynisk.

Selve "skandalen" var lite tabloid, med Clinton i 2016 så var overskriften enkel - hun hadde klassifiserte eposter på sin egen installerte server som kunne svekke nasjonal sikkerhet. Her er det ingenting, en sønn som driver med business i en rekke land og namedropper faren sin for å komme i posisjon. Det er ikke veldig skandaløst, og det er ingenting som har kommet frem som i hele tatt er i nærheten av noe ulovlig. Så "skandalen" er liten, og enda verre den omhandler ikke presidentkandidaten selv - men sønn hans. Det gjør det til et eneste stort gjesp.

Og med tanke på alle skandalene rundt Trump og hans familie opp igennom årene så fremstår det ekstremt dobbelmoralsk og komisk at dem skal kritisere Biden sønn for noe alle Trump sine barn gjør på stort sett daglig basis.

Og til sist, velgerne føler at de kjenner Joe Biden - og gjøre han til en superkorrupt politiker en måned før valget funker bare ikke. Det er en grov undervurdering av velgerne, de har vært ute en vinterdag før og vet en drittpakke når de ser en.

26

Zen0n

Meget godt oppsummert og tommel gitt.

Hele denne «saken» er så åpenbart krampeaktig og dum at man mangler ord.

De kan jo ikke bevise som helst. Alt handler om antakelser.

Epostsaken i 2016 var det i det minste substans i, selv om den også ble overhypet etter hvert.

1

WaltonBreckRd

Og til sist, velgerne føler at de kjenner Joe Biden

Ha ha ha

1

Bakkus

Og med tanke på alle skandalene rundt Trump og hans familie opp igennom årene så fremstår det ekstremt dobbelmoralsk og komisk at dem skal kritisere Biden sønn for noe alle Trump sine barn gjør på stort sett daglig basis.

ooooo WHATABOUTISME!!!!

1

Zenix

Hvorfor fokuseres det på at Trump har fått til noe som helst? "Han har tross alt". Hva har han? Fått til noe som ikke en hvilken som helst annen ville fått til?

Hvorfor ignoreres det totalt at mannen er fullstendig uegnet til posisjonen han nå er i? Mannen er jo helt sinnssyk. Den verste mobberen man noensinne har gitt sendetid. En kvinnediskriminerende og sjåvinistisk rasist som nå raljerer på twitter som en 14 år gammel blogger og i fullt alvor mener tellingen av stemmer må stoppe. Mannen driter fullstendig i hver eneste en av velgerne sine. Tenke seg til at folk faktisk tror han hyler og griner som besatt fordi han ønsker det beste for USA. Det eneste som betyr noe for idioten, er Donald selv. Han hadde gitt bort både kone og barn om det ga han mer makt.

Han setter sinner i kok fordi han er en ustabil tulling, og er i ferd med å sende USA nærmere borgerkrig enn de har vært siden sørstatene falt. Mannen har alene splittet det som var et USA på vei oppover og fremover.

Men fokuset er "han har fått til det og det, så han har jo gjort en del bra." Bare se bort fra at han er riv ruskende gal. En maktsyk diktator som kun bryr seg om seg selv og som heller ser USA brenne enn å se seg selv tape ett valg. Det verste mennesket som noensinne har sittet som leder i et sivilisert land. Slå for pokker i bordet med at mannen overhodet ikke er skikket til å lede noe som helst, sine egne konkursrammede selskap inkludert.

Det er jo som å velge å fokusere på at Hitler tross alt fikk laget noen fine bygg, og at uten han ville vi ikke fått Band of Brothers.

Man kan gjerne mene Biden er en typisk politiker og lobbyist. En av de "sleipe" fyrene som alltid har gått i gangene. Men alt - absolutt alt - er bedre enn Sirkus Trump. Makan til splittende tulleleder.

20

vetalt11

Hvorfor fokuseres det på at Trump har fått til noe som helst? "Han har tross alt". Hva har han? Fått til noe som ikke en hvilken som helst annen ville fått til?

Fordi vi er vitne til en idioti uten like, på yvers av nasjoner, da er det befriende å se en som kaller en spade for en spade.

Trump er en dott, men han skal ha kred for å gå ut av Parisavtalen, og sette kineserne på plass.

Gir Biden max 3 mnd som prez før harris overtar.

1

Zenix

da er det befriende å se en som kaller en spade for en spade.

Hva legger du i dette? Hva betyr det at han "kaller en spade for en spade" i politisk sammenheng? Mener du alle de nedverdigende kallenavnene han gir sine motstandere? Eller de rasistiske utsagnene hans? Eller kanskje det at han støtter lavmælt og rasistisk pakk av noen grupperinger åpent og høylydt? Nei vent, det er kanskje det at han legitimerer vold så sant det er gjort i tråd med hva han selv står for?

Eller det er kanskje slik at "en spade for en spade" her betyr "en fitte for en fitte"? For det er jo helt sant da. Den skal du få. Eller er det kanskje fordi ordforrådet til den patetiske, oransje drittstøvelen er på nivå med en utrent papegøye, sånn at man slipper å tenke så mye når han raljerer?

Det uendelige pisspratet om at "han kaller en spade for en spade" er det tynneste argumentet som eksisterer. Grunnen til at Trump ikke snakker som en typisk politiker, er fordi han er brødteit. Mannen er så sinnsykt dum at han ikke hadde klart å skru sammen en sofistikert setning om det så sto om livet. Han prater usammenhengende og rørete, og skjærer avgårde i alle faens retninger uten et snev av røde tråder hver eneste gang han åpner kjeften.

Mannen er en drittsekk. En egoistisk, hatefull løgnhals. Et bedritent menneske. Det er helt ufattelig at han i det hele tatt har en eneste velger når han oppfører seg som han gjør. Det er smått utrolig at det i det hele tatt er mulig å forsvare denne skrikerungen slik han holder på, og at man i tillegg støtter det fordi man mener han "sier det som det er" gjør det hele enda mer ufattelig. Om ikke den øverste lederen i verdens mektigste land kan være èn av de man gjerne bør holde en viss standard, hvordan i helvete skal det da gå med resten av verden?

Det er uendelig nydelig at det forferdelige mennesket nå kjeppjages fra det ovale kontoret. Det er like nydelig at han viser sitt sanne jeg. At han var verdens aller største og verste taper var like forutsigbart som at Semb nevner ordet "klasse" når han kommenterer en fotballkamp. Takk gud for at man har et sivilisert samfunn rundt den kronidioten, slik at folk stemmer imot han og ikke dropper det pga redsel for å bli skutt.

At folk i det hele tatt tror at Trump lager, og har laget, dette hysteriet fordi han vil det beste for USA og menneskene der, er helt og totalt uforståelig. Det eneste han bryr seg om er seg selv. Uheldigvis er fryktelig mange i sårbare situasjoner som gjør de lette å manipulere, og det har Trump gjort med bravur. Mannen har tross alt trening i å lyve og svindle seg til det som er. Hans omtanke for andre mennesker strekker seg ikke lenger enn limen til den dritstygge tupèen hans.

Toppen av ironi, til de som støtter denne sinnsyke klovnen og viser avsky mot Biden og "sånne lobbyister"? Biden bryr seg langt mer om velgerne til Trump enn det Trump noensinne har eller ville gjort.

41

Solidarity

Gir Biden max 3 mnd som prez før harris overtar.

Det gjorde jeg også her inne. Ble fort stemplet som "Ytre høyre/konspirasjonsteoretiker/Trumpist/Resettscum" etc :-)

Skal komme tilbake til vedkomne når Harris overtar, som er ila. 2021 :)

Alle forstår hvor Pelosi ville med det lovforslaget.

1

Jobs

Men fokuset er "han har fått til det og det, så han har jo gjort en del bra." Bare se bort fra at han er riv ruskende gal. En maktsyk diktator som kun bryr seg om seg selv og som heller ser USA brenne enn å se seg selv tape ett valg. Det verste mennesket som noensinne har sittet som leder i et sivilisert land. Slå for pokker i bordet med at mannen overhodet ikke er skikket til å lede noe som helst, sine egne konkursrammede selskap inkludert.

Det er synd ikke det var du som stilte i mot Trump.Det hadde blitt en real debatt verden aldri før hadde sett.

1

Lew_Ashby

16

Gloriana

Tragisk. Eller som Cinema-ett eller annet, xavi-ett eller annet og han Real Madrid-idioten her inne messer: Ufarlig og bagatellmessig hendelse.

For meg så ser det ut som en demonstrasjon eller samling som gikk helt galt, jeg kan virkelig ikke se at dette var et forsøk på statskupp. Valgresultatet hadde jo ikke blitt endret om dette endelige valget ble utsatt aldri så lenge?

Demonstrasjoner med dødelig utfall ser vi da til tider, dog er det uvanlig med raiding av denne typen i den vestlige verden. For øvrig er det veldig interessant å se videoene filmet inne i bygningen, mange sinte mennesker gitt. Det skal bli spennende å følge USA fremover, jeg tror de siste årene har skapt enda hardere fronter og et mye høyere konfliktnivå.

1

Rainmaker

For meg så ser det ut som en demonstrasjon eller samling som gikk helt galt, jeg kan virkelig ikke se at dette var et forsøk på statskupp.

Bevæpnede folk tar seg inn i nasjonalforsamlingen med strips ikledd "plate carriers" er hva da, tenker du?

Du, og dine meningsfeller, er ganske alene om å ikke kalle dette et kuppforsøk.

De ønsket på ulovlig vis å skifte ut hvem som skal være statsoverhode. Det er et kupp.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...