Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Dæven, da var enda et valg over og neste valg starter prinsippet i dag. Trump søker jo gjenvalg og er den mest sannsynlige nominerte så slaget står på Demokratisk side. Bet O Rourke bedrev i realiteten presidentkampanje, så selv om han tapte i Texas så er det neppe det siste vi har satt til ham. Kamala Harris vil posisjonere seg. Joe Biden er kanskje i mine øyne den soleklart sterkeste. Ganske progressiv, men har bakgrunnen mange i rustbeltet vil kjenne seg igjen i. Han var i mange år Senatets fattigste politiker. Sherrod Brown vil kanskje stille og har ikke fått noe svekket politisk liv etter at han vant klart i Ohio. En kan forvente at kandidatene kommer utover våren og sommeren i 2019 før hele showet starter i Iowa i januar eller februar i 2020.

Så er det fortsatt kongressvalg, guvernørvalg og en rekke andre valg.

3
33k kommentarer

PRC_PDRA

Og The Orange er selvsagt ungkaren selv? Jeg har full tro på at det må en hvit mann i 70-årene til (Biden eller Sanders) for å slå en annen "mann" - rettere sagt galning i 70-årene, nemlig Trump. Og det samme viser måling etter måling.

De som vil ha disse "hyppe og nye" kommer til å få smell. Rustbeltet er det som gjelder og det er der fighten blir.

Ser vi på Booker, han "poller" kun +4% mot Trump noe som må sies å være innenfor MoE omtrent. Mens Biden har +12% ovenfor Trump og Sanders har også en fin margin.

1

KongOlav2

Men han skal etter planen sitte i 8 år, og da vil han være 86. Det er ikke spesielt lite. Jeg ville vært særs skeptisk til å støtte så gammel kandidat. En 68-åring som Brown, greit nok, men ytterligere 10 år er ganske mye i den alderen.

1

PRC_PDRA

Men han skal etter planen sitte i 8 år, og da vil han være 86. Det er ikke spesielt lite. Jeg ville vært særs skeptisk til å støtte så g

Problemet er at visse folk i det partiet sitter og drømmer om "ting langt frem i tid" fremfor å konsentrere seg om det aller viktigste man skal gjøre tirsdag den 3.november 2020, nemlig å fjerne den oransje Chimpsteren, så da er det siste man bør tenke på er om man er "for gammel om 8 år".

Dessuten så velger den nominerte en VP til seg selv og jeg ser ikke helt problemet hvis en god og populær VP overtar i tilfelle den eventuelle presidenten er "for gammel".

Du tenker også litt mye på gjennomsnittelig alder. Ja, for en "vanlig mann" er den alderen høy, men Senatorer er ikke "vanlige menn" - de lever veldig gode liv med høy kvalitet og du har en rekke senatorer i Senatet som er enda eldre. Feinstein f eks, er ikke akkurat en ung kvinne. Bare et eksempel.

Så det blir rart hvis du mener at Biden og Sanders er for "gamle", spesielt nå som Sanders vant en ny "term" i Senatet som nettopp strekker seg frem til 2024.

Så har du Kissinger så fortsatt spreller til tross for at han er 95 år. Han reiste igjen til Kina og prøver å bevare det som er igjen av det gode forholdet Kina og USA hadde før den oransje begynte å ødelegge alt.

Så en president driver ikke og "jobber hardt" hver dag akkurat. Trump sitter og spiller golf og bruker av sin tid til å reise rundt og hisse opp sin egen "base" med masse hat og løgner, så det er ikke akkurat "hardt arbeid" i den forstand som "vanlige folk" tenker på.

Sanders fløy overalt han også og støttet mange demokratiske kandidater nå, så det er ikke noe galt med "kondisjonen hans".

I tillegg velger presidenten egne rådgivere, så det er ikke slik at "han må lese, tenke, analysere og vedta alt selv", hvis du skjønner.

For all del, jeg har ikke noe imot hvis Beto stiller - han virker å være ganske bra.

Men jeg er veldig imot Harris og Booker - dette er svært dårlige Obama kopier og selv om jeg liker Obama i sin helhet, så vant han egentlig mot McCain og den kvinnelige utgaven av Trump (Sarah Palin) kun fordi USA begynte å oppleve en total økonomisk meltdown i september 2008 - uker før selveste valget. Så Obama hadde aldri fått sin "first chance" til å bevise hva han kan hadde ikke dette skjedd.

Så når det gjelder 2020, bør Demokratene holde seg til en hvit mann - sånn ca iallfall, og da har jeg bare tre stykker i tankene, nemlig Sanders (som også har jødisk bakgrunn), Biden eller Beto.

Gillibrand er allerede ute og ikke aktuell og Warren er ikke noe sterk kandidat i det hele tatt. Tabbet seg ut med den DNA-testen enda mer.

Man kan ikke ignorere hvordan en del velgere er i Rustbeltet og en del er helt blåst og far-out i det området der og det eneste som får de til å krysse over til det andre partiet nå for tiden er hvis det andre partiet også har en "White Male" som er "anti-global trade", osv.

Du ser også at Obama hadde nemlig en "white old male" som sin VP, nemlig Biden.

1

oddvar_kjempebra

Og The Orange er selvsagt ungkaren selv? Jeg har full tro på at det må en hvit mann i 70-årene til (Biden eller Sanders) for å slå en annen "mann" - rettere sagt galning i 70-årene, nemlig Trump.

Demokratene burde satse på Jimmy Carter. Han er bare 94 år og har dessuten bevist at han kan vinne et presidentvalg. Altså beviselig valgbar.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...