Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Dæven, da var enda et valg over og neste valg starter prinsippet i dag. Trump søker jo gjenvalg og er den mest sannsynlige nominerte så slaget står på Demokratisk side. Bet O Rourke bedrev i realiteten presidentkampanje, så selv om han tapte i Texas så er det neppe det siste vi har satt til ham. Kamala Harris vil posisjonere seg. Joe Biden er kanskje i mine øyne den soleklart sterkeste. Ganske progressiv, men har bakgrunnen mange i rustbeltet vil kjenne seg igjen i. Han var i mange år Senatets fattigste politiker. Sherrod Brown vil kanskje stille og har ikke fått noe svekket politisk liv etter at han vant klart i Ohio. En kan forvente at kandidatene kommer utover våren og sommeren i 2019 før hele showet starter i Iowa i januar eller februar i 2020.

Så er det fortsatt kongressvalg, guvernørvalg og en rekke andre valg.

3
33k kommentarer

Maradona_123

Sanders sine resultater var mixed, vant begge senatssetene der han kom med endorsement, mens i huset ble det 5-5 for hans kandidater. Det er relativt svakt siden man stort sett bare gir endorsements om man tror at kandidaten har en god sjanse til å vinne. At også de progressive kandidatene som fikk mest oppmerksomhet tapte gjør at de mest radikale kreftene ikke har stort å skryte av.

De store racene gikk ikke helt etter planen nei, men hvis du ser nedover listene, så vant en haug med progressive kandidater sine valg, dette var ingen dårlig natt for Bernie og venstresiden i USA.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...