Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Dæven, da var enda et valg over og neste valg starter prinsippet i dag. Trump søker jo gjenvalg og er den mest sannsynlige nominerte så slaget står på Demokratisk side. Bet O Rourke bedrev i realiteten presidentkampanje, så selv om han tapte i Texas så er det neppe det siste vi har satt til ham. Kamala Harris vil posisjonere seg. Joe Biden er kanskje i mine øyne den soleklart sterkeste. Ganske progressiv, men har bakgrunnen mange i rustbeltet vil kjenne seg igjen i. Han var i mange år Senatets fattigste politiker. Sherrod Brown vil kanskje stille og har ikke fått noe svekket politisk liv etter at han vant klart i Ohio. En kan forvente at kandidatene kommer utover våren og sommeren i 2019 før hele showet starter i Iowa i januar eller februar i 2020.

Så er det fortsatt kongressvalg, guvernørvalg og en rekke andre valg.

3
33k kommentarer

Karten67

Hehe det hadde nok vært den ideelle kandidat for Trump MAGA.

Om hun da ikke blir burt inn før den tid.

Kan faktisk ikke se en kandidat ifra Demsene som kunne tatt Trump ut i 2020, spørs om de ikke må få en kandidat underrom de politisk etablerte.

1

IIHJ

Om hun da ikke blir burt inn før den tid.

Sjansen for dette har jo økt etter at Trump utnevnte en lojal hjernedød sau som justisminister. Det var nok en avkryssnig i diktator bingoen.

1

Karten67

Ja du er sikkert mere skolert og smart.

1

DavidSkruiz

Kan faktisk ikke se en kandidat ifra Demsene som kunne tatt Trump ut i 2020

Om Trump ikke sitter innesperret på det tidspunktet, så vil kloven Trump uansett satt verdensrekord i stupide og rabiate handlinger innen den tid.

1

kval

Kan faktisk ikke se en kandidat ifra Demsene som kunne tatt Trump ut i 2020,

Er det ikke dette som nettopp har skjedd?

1

NiGoZeroIchi

Man tok tydeligvis ikke med i beregningene at Hugo Chávez var så framsynt at han allerede før sin død i 2013 hacket valgmaskinene for å hindre Trump i å vinne i 2020...

2

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...