Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Dæven, da var enda et valg over og neste valg starter prinsippet i dag. Trump søker jo gjenvalg og er den mest sannsynlige nominerte så slaget står på Demokratisk side. Bet O Rourke bedrev i realiteten presidentkampanje, så selv om han tapte i Texas så er det neppe det siste vi har satt til ham. Kamala Harris vil posisjonere seg. Joe Biden er kanskje i mine øyne den soleklart sterkeste. Ganske progressiv, men har bakgrunnen mange i rustbeltet vil kjenne seg igjen i. Han var i mange år Senatets fattigste politiker. Sherrod Brown vil kanskje stille og har ikke fått noe svekket politisk liv etter at han vant klart i Ohio. En kan forvente at kandidatene kommer utover våren og sommeren i 2019 før hele showet starter i Iowa i januar eller februar i 2020.

Så er det fortsatt kongressvalg, guvernørvalg og en rekke andre valg.

3
33k kommentarer

IIHJ

Una-bomberen var mer skolert og smartere enn de fleste. Betyr det at folk flest ikke burde kritisere han?

1

Karten67

Blir liksom litt for dumt og kalle en person som du helt sikkert ikke hadde hørt om før for 2 uker siden for "lojal hjernedød sau"....du prøver liksom litt for hardt med å være cuul på ett anonymt forum.

1

IIHJ

Blir liksom litt for dumt og kalle en person som du helt sikkert ikke hadde hørt om før for 2 uker siden for "lojal hjernedød sau"

Er du blended av integriteten og kvalifikasjonene til Whitaker?

Hvor lenge bør en ha kjent til en person før man gjør seg opp en mening om dem på et diskusjonsforum? 2 uker er tydligvis for kort tid for deg.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...