Amerikansk politikk

William_S3

Valgene i USA 2022

Valget i USA 2020 er fortsatt ikke avgjort - for en thriller! Trump mener det hele er en fraud, som ikke er helt uventet. Men det er verdt å rette blikkene mot 2022. Senatsetene speiler 2016 og det er mange seter i vippestater som er i spill. Valget er 8 november 2022. Pat Toomey i Pennsylvania har allerede sagt at han gir seg da så det er et åpent sete der som Demokratene nok sikter på. Mye av dette valget vil avgjøres av hvem som tilslutt vinner det hvite hus i år. Ofte så går presidentens parti tilbake i mellomvalg.

1
141 svar
Videoseven [sitat…] Jaja, Trump har fått mer vann til mølla. Det amerikanske svaret på statistisk sentralbyrå, fant noe merkelig med valget i 2020. Census reveals weird anomaly: Shows millio...

Det amerikanske svaret på statistisk sentralbyrå, fant noe merkelig med valget i 2020.

Svaret er vel egentlig at Trump igjen dummet seg ut igjen.

"But the Trump administration has repeatedly stood in the way of a complete count. President Donald Trump has pursued policies that make immigrants less likely to respond. The census officials he appointed, for example, decided to conclude operations weeks earlier than they had previously announced, leaving little time to reach the people who are hardest to count — despite a pandemic that has made such people even more elusive. As of October 15 at 11:59 pm Hawaii time, they will cease accepting responses to the census.

The administration made these decisions against the advice of experts and its own career staff at the Census Bureau, sabotaging local officials’ efforts to improve response rates in Harris County — and in many other communities across the US that have long borne the costs of being undercounted." Link

Hva ble konsekvensene? Jo at Texas, Florida og Arizona mistet et kongressete hver som ekspertene hadde forventet de skulle få.

"One of the big surprises was that fewer seats shifted in fewer states compared with earlier estimates. Texas was projected to gain three seats, while it only gained two. Florida was estimated to gain two seats and it gained one. Colorado, Montana, North Carolina and Oregon will gain a single seat each. Arizona was estimated to gain a seat but did not." Link

Så det du tar opp her er bare en konsekvens av akkurat det samme, og for republikanerne er det å skyte seg i foten. Akkurat som det var med poststemmer, og som deres angrep på demokratiet nå med å gjøre det vanskeligere for folk å stemme i fremtidige valg også vil vise seg å bli. Trump og republikanerne som styrer er rett og slett dumme som brød.

3
TheCowboy [sitat…] Kremt.. Hvor har du hvert de siste 4 årene?? Media har jo gosset seg i å spre ubegrunnede spekulasjoner og ubekreftede rykter angående valgfusk og samarbeid etc etc.. hehe...

EDIT: Det er mulig jeg leste deg feil, og at vi faktisk står på samme side.. Avgjørelse kommer! :P

Min side er verken med mediene, Trump, Biden, konspirasjoner, whataboutisme, høyre eller venstre, men jeg tar side med fornuft, fakta, lovverket, anstendighet og normal folkeskikk.

2
GreySerpent Er han kommunist eller fascist? For det er vel snart de eneste alternative de har der borte, i følge visse.

Det er da relativt mange republikanere og libertarianere som liker han. Jeg har aldri sett han bli kalt noe slikt. Som jeg har vært inne på så vidt før, så hadde jeg stemt på enten han eller Gabbard om jeg kunne i 2020. Når det er sagt så ser jeg ikke for meg at han blir valgt i NY, og jeg tror strengt tatt det er like greit siden det effektivt kunne ødelagt hans videre politiske fremtidsutsikter.

2
Rhabagatz The Hill melder om masseutmeldelser (avregisteringer i manntallet) av republikanske velgere. Det er bare et fåtall valgdistrikter som rapporterer slike tall, men trenden er klar og...

The Hill melder om masseutmeldelser (avregisteringer i manntallet) av republikanske velgere. Det er bare et fåtall valgdistrikter som rapporterer slike tall, men trenden er klar og enestående - masse velgere snur ryggen til republikanerne.

Det betyr vel fort at det er de mer moderate velgerne som får avsmak, det øker i tilfelle bare sannsynligheten for at MAGA-kandidater vil nå opp i primærvalgene.

2

Ofte så går presidentens parti tilbake i mellomvalg.

Riktig. Frykter at Huset kan bli tatt over av rape gale Qanon- og trumpist-GOP-er...

1

https://en.wikipedia.org/wiki/File:United_States_Senate_elections,_2022.svgSenatskartet (foreløpig) i 2022. De mørkerøde har republikanske senatorer som trekker seg (altså NC og PA) og blir ground zero (med mindre man - igjen - skulle få et valgskred mot sittende presidents parti), men blant annet Chuck Grassley kan også tenke seg å gi seg.

Helligbrødet selvsagt, han vil jo gå inn i sin normalt beste periode når han passerer 90 i september 2023, i så fall 8 mnd etter han tar fatt på sin 8. fulle term i sentatet. (Han ble valgt til huset i 1975 og delstatshuset i Iowa i 1959, hvor han etterfulgte Wayne Ballhagen.)

1
grock19 https://en.wikipedia.org/wiki/File:United_States_Senate_elections,_2022.svgSenatskartet (foreløpig) i 2022. De mørkerøde har republikanske senatorer som trekker seg (altså NC og PA...

Chuck Grassley kan også tenke seg å gi seg.

Helligbrødet selvsagt, han vil jo gå inn i sin normalt beste periode når han passerer 90 i september 2023, i så fall 8 mnd etter han tar fatt på sin 8. fulle term i sentatet. (Han ble valgt til huset i 1975 og delstatshuset i Iowa i 1959, hvor han etterfulgte Wayne Ballhagen.

Må jo være hardt å i det hele tatt drive valgkamp i den alderen...

1
grock19 Hehe, mm. Men han er såpass sikker at han nok ikke trenger gjøre stort, egentlig. Det er jo også en av grunnene til at hans valg er viktig, om han blir er Iowa bankers, hvis ikke k...

Det er jo også en av grunnene til at hans valg er viktig, om han blir er Iowa bankers, hvis ikke kan det tenkes det blir kamp.

Chuck Grassley vinner Iowa om han stiller ja - det er riktig. Samtidig så skal vel også Mark Kelly opp i enda et valg da årets valg var et spesialvalg for de to siste årene av det som var John McCains periode. Jeg tror dog ikke Mark Kelly vil ha store problemer med å vinne i 2022 heller.

1

Valg fusk her er noen av tingene som media mener ikke er et problem

Hvorfor får mediene skylden for dette når det er politikerne og domstolene som sier dette er feil fakta, ubegrunnede påstander og burde vært ekstremt enkelt å bevise, men når dommere spør kan det pekes på i beste fall 2-3 enkelthendelser? Var det ikke nettopp gjennom store stygge MSM vi fant ut om tilfellet i Ohio som din video refererer til? Du skjønner, nyhetsmedier har en plikt til å ikke spre ubegrunnede spekuleringer, og hadde det kommet frem etterprøvbare bevis på bare 1/5 av påstandene som har sirkulert om valgfusk så hadde du sett det på alle forsider i alle aviser.

1
Nexuscrawler Valg fusk her er noen av tingene som media mener ikke er et problem Hvorfor får mediene skylden for dette når det er politikerne og domstolene som sier dette er feil fakta, ubegrun...

Du skjønner, nyhetsmedier har en plikt til å ikke spre ubegrunnede spekuleringer, og hadde det kommet frem etterprøvbare bevis på bare 1/5 av påstandene som har sirkulert om valgfusk så hadde du sett det på alle forsider i alle aviser.

Kremt..

Hvor har du hvert de siste 4 årene??

Media har jo gosset seg i å spre ubegrunnede spekulasjoner og ubekreftede rykter angående valgfusk og samarbeid etc etc.. hehe!

Og der var jo mindre en 1/5 av påstandene bevisbare.. Men de ble sirkulert som reint ubestridelig fakta!

Til og med nå ser vi media sprer påstander.. Biden har ikke vunnet valget ennå.. Vel å merke så har ikke Trump det heller! Media er ikke de som avgjør valget, det er det statene og valgmennene som gjør!!

EDIT: Det er mulig jeg leste deg feil, og at vi faktisk står på samme side.. Avgjørelse kommer! :P

1

Trump mener det hele er en fraud, som ikke er helt uventet.

Det er ikke bare Trump som mener at demokratiet døde i 2020.

Obama's total count of 69.5 million votes stood as the largest tally ever won by a presidential candidate until 2020.

Trump fikk 75 millioner.

72% av republikanerne tror det var valgfusk, noe som er rimelig å tro når en ser på tallene og gjennomføringen av valget.

Spørsmålet er heller hva de 50 millioner bevæpnede menn, som tror at demokratiet ble stjålet fra dem, velger å gjøre.

Biden bør trø varsomt for at det ikke blir en svært kort borgerkrig i landet. Om Trump er borte spiller liten rolle.

1

Lignende innlegg

Aktuelt silas Siste svar

Sabotasje av Nord Stream 1 og 2?

"Sjöfartsverket har advart fartøy som ligger i nærheten av ledningen om lekkasjen. Nord Stream AG sier de «aldri tidligere har sett» slike skader." "– Ødeleggelsene som skjedde i løpet av en dag på tr...
Bilde

Gassrørledningen Nord Stream 1 lekker både i svensk og dansk farvann

Sjöfartsverket har advart fartøy som ligger i nærheten av ledningen om lekkasjen. Nord Stream AG sier de «aldri tidligere har sett» slike skader.


Bilde e24.no
1
41 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Sabotasje på norske rør

Hvem vil det ramme? Hva skjer med fisken? Biden er den eneste som tjener på sabotasje. Russerne vender seg østover. Hva skjer om det blir atomkrig? Tjernobyl radioaktivt materiale kom over Norge i 1...
2
10 svar

Sånn blir det når en bonde skal styre . . . . .

Sånn blir det når en bonde skal styre både skatt og finans, han har neppe peiling / kunnskap om noen av delene. Bønder betaler jo ikke mye skatt, de får for det meste subsidier. Og kalkulatoren til Ve...
Bilde

Smalt til mot Vedum: – 26.000 nordmenn tapte sparepengene sine

Finansminister Trygve Slagsvold Vedum vil tredoble skatten for fiskerinæringen og hisser opp en hel næring.


Bilde www.msn.com
2
9 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Nordsjøen neste!

Lille Napoleon har øvelse i Østersjøen. De åpner en ny rørforbindelse fra Norge til Polen. Noen som tror at Russland ikke vil hevne seg i Nordsjøen når de får ødelagt sine rør i Østersjøen. Så send d...
2
22 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Art 5 burde vært aktivisert.

Om Danmark mener det er terror så skal art 5 aktiviseres. Det er Danmark som har tatt kontroll på sabotasje. Derfor kan vesten gå til atomkrig med bakgrunn i sabotasje på russisk gassrør. Heia Biden.
1
16 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Motbydelig journalistikk

Nå går media mer og mer over til å vise likposer hver kveld så må man spørre hvem de tror de forteller historien sin til. Både NRK og TV2 ødelegger unge mennesker med dette. Ingen nordmenn skal ut i...
2
4 svar
Laster...