staaalisen [sitat…] Dine alternative fakta viser at du har slukt hillaristenes alternative verden rått. Dette er hva "Russland-etterforskningen", og den senere etterforskningen av Justisdepar...

Dine alternative fakta viser at du har slukt hillaristenes alternative verden rått.

Igjen serverer du masse faktafeil

1) Jo, det fantes forbindelser mellom Trump-kampanjen og russiske myndigheter. I beste fall var det kun kløneri fra Trump-kampanjens side, i verste fall var det koordinert. Det ble derimot aldri bevist at dette var koordinert. Mueller utelukket dog ikke det. Rapporten var ingen frifinnelse - det stod på bevisets stilling. Dette har løgnaktig blitt fremstilt som at Mueller frikjente Trump og aldri fant noe, men det er ikke riktig.

2) Dette kan du ikke bevise. Tvert imot har vi fått vite i etterkant at Obama holdt den russiske innblandingen skjult. Selv Trump har kritisert Obama for det....

3) Russere ble dømt for innblanding, og blant de i Trump-kampanjen ble flere dømt for falsk forklaring. Hvorfor løy de, hvis de ikke hadde noe å skjule?

4) Jo, det ble forsøk fra Trump-hold t å etablere et samarbeid med russiske myndigheter. Dette har vi beviser for.

5) Dette er udokumentert tullprat!

6) Det du egentlig påstår her er at demokratene opprettet Mueller-etterforskningen fordi Trump-administrasjonen ikke hadde peiling på hva de holdt på med? Makan til tullball. Igjen: Det var Trump-administrasjonen som utpekte Mueller. Nærmere bestemt assisterende justisminister Rosenstein.

7) Du påstod Mueller var demokrat, men han er altså republikaner. Nå prøver du åpenbart å ro deg vekk. Du gjentar flere påstander som er direkte feil - Mueller fant mye han, deriblant slo han fast at Russland, uten tvil, blandet seg inn i valget og at det eksisterte forbindelser mellom Trump-kampanjen og disse. For øvrig slettet Trump-kampanjen mange dokumenter og kommunikasjon som muligens kunne vært bevis. Hvorfor?

8) Kan du gi et eksempel på denne "uforsonlige tonen"?

7
Xavi7 [sitat…] Biden, Pelosi...Kermit...alle disse går din O store leder en høy gang. #måttehanendesineårinjail

Biden

Din O store leder står bak mer elendighet enn Trump noen gang ville fått til på sine få år i politikken.

Han har støttet samtlige kriger i Midtøsten og var en av hjernene bak loven som sendte titusenvis av svarte i høyrisikofengsel for "lovbrudd" som neppe hadde ført til annet enn samfunnsstraff i Norge.

Flaut å se nordmenn kalle Biden fantastisk. Men jeg tror det bare er uvitenhet.

5
TheJedi Dette valget er faktisk ikke over. Om noen husker valget i 2000, så skrev Washington Post en stor overskrift med tittelen "President Al Gore". Tellinger i blant annet Florida gikk...

Her kommer en reality check:

Jeg ser andre har kommentert den falske avisoverskriften til Washington Times (for det skulle være dem og ikke WaPo). Jeg går ikke mer inn på den saken, utover å nevne at det kanskje sier litt om at du burde være litt mer kritisk til hva du leser og hvilke kilder du hører på. For resten av innlegget ditt er stort sett i samme gate.

Vi begynner med Rudys påstander om opptellingen: Så langt jeg kan se så har de absolutt ingen bevis. What-so-ever. De lager masse støy og hevder det har vært valgjuks. Javel, men show me the evidence da. Til nå har de ikke vært i nærheten av å kunne påpeke noe som skulle tilsi annet enn at dette har vært et helt normalt valg.

Skjønt, vi som har fulgt litt med - og sett lusa på ganga - har jo skjønt at dette ville skje. Trump sa jo rett ut, før det var avgitt en eneste stemme, at hvis ikke han vant så var det fordi det var juks. Og voila. Nå gjør hans advokater det de får betalt for å gjøre - fabrikkerer historier som er utter nonsense.

Neste reality check: Ted Cruz har rett i at det ikke er "medias oppgave å avgjøre valg", men det er ikke det de har gjort heller. Mediene skriver bare hvem som etter all sannsynlighet vinner valget. Det gjør de ved å se på stemmetallene og så fremskrive prognosene for de gjenværende distriktene for å regne ut hvem som etter all sannsynlighet vinner.

Slik var det i 2016 også, og for den del - alle valg i moderne tid har foregått på den måten. Cruz gjør som han alltid gjør - lyver eller taler mot bedre viten.

Neste reality check:

Valget i 2000 kan ikke sammenlignes med dette. Grunnen til det er at da stod alt på én delstat. Forut for høyesterettsdommen så lå det en ferdig opptelling av stemmene, som tilsa at Bush hadde vunnet staten med 537 stemmer. Bush hadde altså vunnet valget i utgangspunktet, men en omtelling her ble stanset av høyesterett og dermed ble resultatet endelig.

Denne gangen er situasjonen motsatt - Biden har vunnet statene, og han har gjort det med en langt større margin og i flere stater enn han trenger. Sjansen for at en omtelling skal endre noe er minimal, for ikke å si: ikke-eksisterende.

Neste reality check: Påstandene om korrupsjon er basert på utter nonsens og har ingen bevis what-so-ever. Saken er fabrikkert av de samme folka som prøver å fabrikkere valgjukset i nevnte punkt over. Det var bare valgkampspinn og vi kommer trolig aldri til å høre mer om den saken.

Biden er heller ikke dement. Hvis du har sett talene hans så ville du også sett det, da han er åpenbart svært klar i toppen på tross av høy alder.

4
Bakkus Jeg hører dere hevde dette hele tiden, men jeg har aldri hørt hva nøyaktig som burde ha blitt gjort annerledes.

Seriøst?

Noen punkter i forbifarten:

1) Han kunne bedt amerikanerne ta sykdommen på alvor fremfor å lyve om hvor alvorlig den et

2) han kunne sørget for utstyr som masker og tester mye tidligere, eller iallefall forsøkt ( i stedet gav han blaffen og ba delstatene ordne det selv)

3) han kunne latt være å undergrave/politisere forebyggende tiltak som maskebruk. Han burde heller gått foran som et godt eksempel fremfor å opptre som en unge trassalderen.

4) han kunne latt være å undergrave/politisere staters rett til å gjøre radikale grep for å unngå smittespredning

5) han kunne latt være å undergrave/politisere landets fremste smittevernsekspert.

4

Bidens første 50 dager har vist seg å være en knallsuksess når det kommer til den viktigste saken.

Smittetallene er ned fra 250.000 pr dag da han startet til 60.000 nå. Dødstallene er ned fra 3500 om dagen til 1500 nå.

Biden lovte 100 millioner doser injektert i løpet av hans første 100 dager. På halvparten av tiden er det nå 90 millioner doser satt.

Og farten på vaksineringen tok nesten umiddelbart fart da han tok over.

Så er Biden et geni? Langt i fra.

Dette viser bare hvor dysfunksjonell den forrige administrasjonen var.

Alt Biden har gjort er å ansette fornuftige, kunnskapsrike mennesker som forholder seg til vitenskapen.

Så lite skulle det til.

"I hire the best people"

4

80 innlegg om dette mølet her. Det jobbes bra om dagen. Men deilig at Biden-tråden handler om at en hund biter og om hvorvidt transportministeren sykler til jobb, istedenfor grov skatteunndragelse, utnyttelse av presidentvervet for personlig berikelse, og betaling av pornostjerner for å holde kjeft om utroskap.

4
idiomatisk Demokratene vil ikke ha demokratiske valg så derfor gjør de alt det de kan for å slippe at stemmegivere trenger å vise ID-kort for å avgi sine stemmer. Selv om hele 72% av den amer...

Demokratene vil ikke ha demokratiske valg så derfor gjør de alt det de kan for å slippe at stemmegivere trenger å vise ID-kort for å avgi sine stemmer.

Her er det mye rart, sånn går det når man får sin info fra alt.right-demagoger.

Men det er jo en fin anledning til å forklare hvordan valg i USA foregår. I de stater der man ikke trenger foto-ID så har de andre kontrollrutiner for å sikre at bare de som har lov å stemme faktisk stemme. Det ene er underskrift, det vil si at underskriften skal stemme overens med den de brukte når de registrerte seg til å stemme - i dag bruker de ofte datamaskiner til dette og så manuell behandling av der det er tvil om underskriften er riktig, som regel vil da velgeren få muligheten til å dokumentere sin identitet. Utover det med underskrift så må man oppgi sin adresse som skal stemme overens med det som står i valgregisteret. Er det noe tvil så kan man bli bedt om å dokumentere det med f.eks en strømregning til riktig adresse.

Derfor er det utrolig vanskelig å drive med valgfusk, og Trump satt jo ned en kommisjon som skulle avdekke valgfusk - men den ble nedlagt uten at de kom frem med noe som helst. Og Trump sin egen administrasjon sa at valget i 2020 var det sikreste som noen gang har blitt gjennomført.

Så er jeg helt for ID, men da snakker vi om en reform som republikanerne er helt mot. For da kan vi gjøre som vi gjør i Norge med folkeregister og at man automatisk da får retten til å stemme når man blir myndig. Da kan man også ha et nasjonalt ID-kort, for en av grunnene til at det er problematisk med krav om ID ved valg er at det koster penger USA å få et ID-kort, og USA har som du sikkert er klar over mange som er fattige og har mer enn nok med å ha mat og tak over hode om de ikke også skal bruke penger på et ID. Så jeg syns i det minste at de stater som har krav om ID kan gjøre det gratis å få det. Syns ikke du også det?

4

Igjen avsporer vi med Trump. Det er liksom umulig å unngå. Hvordan skal vi formulere dette uten at det blir redigert av moderator?

4 år med Trump har...satt sine spor på enkelte. De legger seg og tenker på Trump, de står opp og tenker på Trump, når de har seg med sin bedre halvdel tenker de på Trump, når de spiser en soyaburger tenker de på Trump, når de makser på tom stang i markløft tenker de på Trump, når de tenker på Biden tenker de på Trump. Uten Trump kan ikke anti-Trump wannabe-punditser ikke eksistere.

4
CinemaMaestro Hvem er "de"? Og hvorfor snakker du ikke om hvilken kontekst dette sies i? Mark Milley, en toppoffiser i hæren, kom med en uttalelse hvor han kom med ett angrep på hvite mennesker...

1. "De" er Fox News, her representert ved Laura Ingraham. Uredelig å skyve hennes meninger som en slags røst av konsensus for å dra hele Fox-kanalen ned i søla, men samtidig går Ingraham i akkurat den samme fella selv. Hun ønsker å holde igjen hele militærbudsjettet basert på én offisers kommentarer. Hun drar alle over en kam på samme måte som Gaute36, forskjellen er at hun er en tv-profil med en politisk pondus, ikke en helt tilfeldig debattant på nettet. DET bør være den store outragen her.

2. Konteksten er kritisk her, ja. Dog antar jeg, basert på hvor oppegående folk stort sett er her i tråden, at man enten har fått med seg saken eller klarer å google seg frem til det på tre sekunder. Et søk etter "Gen Milley" gir deg hele saken på nullkommasvisj.

3. Synes du virkelig Milleys uttalelser er et angrep på hvite mennesker? Kommentarer der han ønsker å forstå hvorfor hendelser skjer i sitt eget land, der rasedebattens problemområder får fritt utløp så lenge politikere og mannen i gata står med lua i hånda og ser på? For å løse et problem må man gjerne forstå problemet først, med mindre man baserer løsningen på tilfeldigheter og flaks (les, serendipity). Og dersom det er ordet assault du reagerer på her, så vil jeg tippe han refererer til "storme", ikke "gå til angrep på".

4. De aller fleste var fredelige. Dette er en påstand jeg velger å tro blindt på. Jeg kan fint se for meg at et fåtall av demonstrantene bedrev hærverk, konfronterte sikkerhetsvakter, forsøkte å finne et utvalg politikere etc., men at de aller, aller fleste omtrent var på guida tur i kongressen. Ironisk nok kan man påstå omtrent det samme med BLM-demonstrantene, også her var de aller fleste fredelige, men så har man den stupide minoriteten som drar resterende 95% ned i søla med å være idioter. Det samme gjelder politifolk i de samme protestene - et meget lite fåtall er idioter, men det er disse politisakene som får overskriftene. Jeg registrerer at du forsvarer den ene siden her, men ikke den andre.

5. Hæren skal ikke spesifikt bry seg om verken BLM eller critical race theory, men det er viktig at strategene som skal utarbeide handlingsplanen for å få demonstrasjoner til å foregå så fredelig som mulig, uavhengig om det er BLM eller 6. januar-demonstranter, forstår mekanismene som foregår her. Hvorfor mente Trump-supporterne at de hadde en sak når de stormet kongressen? Hvorfor mener BLM-demonstranter at svarte blir forskjellsbehandlet av systemet? Hvilke hendelser har ledet til nåtidens situasjon, og hva kan vi gjøre for å gjøre situasjonen bedre? Hvilke grep kan demonstrantene ty til i fremtiden, og kan vi løse konflikten uten at den eskaleres ytterligere? Dette er helt legitime spørsmål, og grunnleggende i jakten på et konkret svar der man står godt rustet til å takle disse problemene.

6. "Den svarte hudfargen gjorde at butikker ble plyndret, at folk ble slått…". Ja, det er melatonin-nivået i huden til folk som avgjør om de er voldelige demonstranter, eller om de er turister i egen "regjering". Makan til kvidder.

4

Lykke til med en senil-in-the-making president og en token-visepresident som ikke har noe problem med å stemple sin egen president som en segregasjonist. Skal bli spennende å se hvordan han håndterer the squad, BLM/antifa/opptøyene, kulturkrigen generelt og hvor mye media kommer til å rævslikke de.

3
Corvus Klarte ikke å se et eneste tall her som sier at av arbeidsplasser så er det fornybar energi som har flest nye arbeidsplasser i USA. Hvor var disse tallene?

Klarte ikke å se et eneste tall her som sier at av arbeidsplasser så er det fornybar energi som har flest nye arbeidsplasser i USA.

kristofferbs innlegg er klokka inn kl 20:58, ditt innlegg kom inn kl 21:02.

Så på fire minutter har du altså klart å åpne og lese begge linkene nøye, tenke ut hva du skal svare kristoffer, og i tillegg skrive ditt eget innlegg der du forteller at du ikke har klart å finne noen tall.....

Da har du enten satt ny verdensrekord i hurtiglesning og påfølgende skriving av et VGD-innlegg, eller så har du ikke åpna linkene i det hele tatt. Både jeg og alle andre som leser i tråden her veit hva som er svaret.

Jeg går ut fra at du mener alle som er imot Trump er idioter, og noen av oss er sikkert det, men helt kørka er vi dog likevel ikke.

Det kan forklare veldig mye av det intetsigende og kunnskapsløse tullpreiket du kommer med at du aldri åpner en eneste link for å lese og tilegne deg kunnskap.

Litt ergerlig at innleggene står oppført med klokkeslett, synes du ikke?

3

Husker dere den gangen USA hadde en narsissistisk eiendomsmagnat og realitystjerne som president?

Haha... Det glemmer jeg aldri. Mannen var i ferd med å rive USA i filler før de fikk stoppet han i siste liten.

3

Ja, dere - da er vi i gang!

Innsettelsen i ettermiddag var akkurat så preget av å dele befolkningen inn i kategorier basert på hudfarge og kjønn, som jeg fryktet at den skulle være. Jeg bare håper og "ber" om at dette er en taktikk fra Biden sin side, der han ønsker å snakke til de ytterliggående kreftene i partiet og befolkningen tidlig, slik at de roer seg ned og får inntrykk av (i kjent demokrat-stil) at de skal få oppfylt de urimelige kravene de har forsøkt å true frem.

Selv er jeg redd for at personene bak Biden vil påvirke han for mye, slik at samfunnet - gjennom både diskurs- og institusjonell makt - i akselererende grad vil viske ut de ulike verdiene og sannhetene vår sivilisasjon har kommet frem til gjennom hundrevis av år med prøving og feiling.

Dere er sikkert ekstremt lei av mine innlegg nå. Jeg har sagt at jeg skal avslutte min aktivitet her inne når Biden innsettes - og det løftet skal jeg naturligvis holde! Det er til glede, ikke bare for dere - men også for meg selv! Nå blir dere kvitt både Trump og meg på samme dag, så nå regner jeg med at pølsefesten her inne vil ta helt av i dagene som kommer!

Så - i stedet for at jeg skal avslutte med enda en lang tirade om det ovennevnte og hvorfor jeg mener det er den største trusselen vår sivilisasjon står overfor, skal jeg heller runde av med en liten animasjonsfilm som mer eller mindre oppsummerer poenget mitt bedre enn jeg kan gjøre selv. Flertallet her vil sikkert avfeie det som tull, derfor vil jeg heller vende tilbake hit om noen år når (ikke hvis) dette problemet har eskalert ytterligere!

Lykke til!

3
staaalisen I offentligheten opptrådte hun slik det var forventet av henne, men allerede dagen etter var ansiktet hennes fordreid av smerte og behov for å ta hevn. Sammen med Obama og Biden sa...

Det er lenge siden jeg har lest et innlegg så blottet for fakta og fullstappet med bullshit som dette.

For å ta punkt for punkt:

1) Amerikansk etterretning - og senatets etterretningskomite - har enstemmig konkludert med at Russland grep inn i valget. Dette er ikke uspesifisert, du kan lese senatets enstemmige rapport her.

2) Mistankene om Russland-samarbeidet kom fra den amerikanske etterretningstjenesten.

3) Etterforskningen ledet til flere arrestasjoner og domfellelser. De fant også forbindelser mellom Trump-kampanjen og russiske myndigheter. Mueller sa eksplisitt at rapporten ikke frikjente Trump.

4) Personer fra Trump-kampanjen forsøkte å opprette slike samarbeid.

5) Hillary forsøkte aldri å omgjøre valget.

6) Det var Trump-administrasjonen selv som engasjerte Mueller.

7) Mueller er republikaner og jobbet for Bush-administrasjonen.

8) At Biden skal øke motsetningene er en påstand du slenger ut av intet. Han har sagt det motsatte.

Åtte faktafeil/løgner! Kan du bedre?

3
steep Bidens melting brain.

"Look, having nuclear — my uncle was a great professor and scientist and engineer, Dr. John Trump at MIT; good genes, very good genes, okay, very smart, the Wharton School of Finance, very good, very smart — you know, if you’re a conservative Republican, if I were a liberal, if, like, okay, if I ran as a liberal Democrat, they would say I'm one of the smartest people anywhere in the world — it’s true! — but when you're a conservative Republican they try — oh, do they do a number — that’s why I always start off: Went to Wharton, was a good student, went there, went there, did this, built a fortune — you know I have to give my like credentials all the time, because we’re a little disadvantaged — but you look at the nuclear deal, the thing that really bothers me — it would have been so easy, and it’s not as important as these lives are (nuclear is powerful; my uncle explained that to me many, many years ago, the power and that was 35 years ago; he would explain the power of what's going to happen and he was right — who would have thought?), but when you look at what's going on with the four prisoners — now it used to be three, now it’s four — but when it was three and even now, I would have said it's all in the messenger; fellas, and it is fellas because, you know, they don't, they haven’t figured that the women are smarter right now than the men, so, you know, it’s gonna take them about another 150 years — but the Persians are great negotiators, the Iranians are great negotiators, so, and they, they just killed, they just killed us."

- Dear leader/very stable genious.

Angående "melting brains", og alt det der.

3

Her må jeg ha gått glipp av noe. Når ble Cuomo president og når begynte denne tråden å omhandle Cuomo-administrasjonen? Hvis ikke har vel denne diskusjonen null relevans ifht Biden og hans virke.

Foreslår at det opprettes en egen tråd for Cuomo om man ønsker å diskutere ham. Dermed kan man forhåpentligvis også sette en presedens for å ignorere åpenbare avsporingsforsøk.

3

Minneapolis. Episenteret for opptøyene i fjor. Byens demokratiske, progressive politikere har, den eneste så langt jeg kjenner til, vedtatt å implementere "abolish police". Nå er byen tvunget til å investere $6.4 mill i rekruttering av nye politifolk på grunn av en dramatisk økning i kriminalitet, lang responstid og 200 færre politibetjenter i aktiv tjeneste.

Gratulerer, demokrater. Hvem hadde trodd, hvem kunne spådd og forutsett at demonisering av politi og ett progressivt, politisk vedtak om å fjerne politiet har en negativ innvirkning på kriminalitetsbildet. For en helt absurd, høyreekstrem og konspiratorisk konklusjon å trekke.

3
CinemaMaestro Nå mistet jeg hjerneceller. En akutt pandemi bør ikke kreve nødløsninger...er noe av det dummeste jeg har lest noensinne. Det som kjennetegner en pandemi er hvor akutt det kan være...

Nå mistet jeg hjerneceller. En akutt pandemi bør ikke kreve nødløsninger...er noe av det dummeste jeg har lest noensinne. Det som kjennetegner en pandemi er hvor akutt det kan være.

Du sitter i et land som ikke har trengt å bygge nødsykehus, bruke militære skip eller andre tiltak for å holde kontrollen på pandemien. For at vi har hatt en regjering, myndigheter både sentralt og lokalt som har håndtert det profesjonelt. At det er det dummeste du har lest viser hvor langt inne i din alternative verden du er.

3

Da har det gått litt over en måned og de "konservative" er altså desperate etter å finne skandaler. Hunden og kona til Biden har allerede blitt dratt frem. Delstatspolitikere som er irrelevante ifht Biden-administrasjonen har fått kjørt seg. Det siste nå er altså at man krysskløpper to ulike hendelser og fremstiller det som om de egentlig er en. Det såkalte "Africa Ban" hadde ikke noe med coronaviruset å gjøre.

Men man kan jo alltids sammenligne med den forrige administrasjonen - den mest suksessrike i historien - og hvordan de lå an etter 28 dager i jobben. Noen høydepunkter:

1. Hatt det største publikumet noensinne under innsettelsesseremonien

2. Funnet opp uttrykket "alternative fakta"

3. Fastslått at de hadde tapt popular vote som følge av massive voter fraud og nedsatt en kommisjon for å avdekke svindelen

4. Startet "muslim ban" for deretter å være nødt til å trekke det tilbake fordi den opprinnelige utformingen var ulovlig

5. Blitt uvenner med Mexico, Australia og Frankrike

6. Snakket om den fiktive Bowling Green-massakren og andre konspirasjonsteorier flere ganger

7. Gjentatte angrep på dommere og media

8. Flynn ble sparket etter hans kontakter med Russland

9. Gjentatte kontakter fra folk i administrasjonen med russiske interesser

10. Diverse større og mindre skandaler rundt "the best people" som Trump hadde ansatt i sin administrasjon eller ønsket som ministere, hvor noen trakk seg mens andre såvidt kom seg gjennom nåløyet.

Det har nok aldri vært et større positivt hopp i kvalitet fra en administrasjon til den neste enn det har vært nå, og det sier egentlig mest om Trump.

3
broren_til_noen [sitat…] Du veit kanskje ikke at det er "Black History Month borti der nå? Kanskje en liten historieundervisning hadde lært deg noe? Ja, ikke at jeg tror et øyeblikk at du tar no...

Ja, det er det jo hver dag i USA, ikke noe rart at det går nedenom og hjem med dem.

Nå skal det mimres over at en viss gruppe handelsfolk kjøpte slaver fra Muslimske og Afrikanske slavejegere og førte dem til Vesten. Selv om det er 400 år siden så må jo bildet males fortsatt.

På samme tid ble det jo bedrevet massiv slavejakt i Ukraina og Russland; masseutryddelse av Kristne i Anatolia og Balkan, og ikke minst millioner av slaktede Indiske Hinduer.

Men selvsagt, når det gjelder historie skal n jo aldri mimres over noe annet det som den "hvite" man stod bak. Hvem som finansierte denne handelen er jo en helt annen sak, men som sagt, det er ikke lov å snakke om.

Jeg tror nok jeg fortsatt har glemt mer historie enn du noensinne vil tilegne deg.

3

Merkelig dette

På den ene siden er altså Biden en senil, dement mann som ikke klarer å gjøre noe som helst.

På den annen side klarte han å rigge et nasjonalt valg der det ble avgitt over 150 millioner stemmer, i det som tydeligvis har vært en enormt stor aksjon i en rekke delstater, og involverer både døde stemmer, storstilt hacking av maskiner som ikke er tilkoblet internett, millioner av forfalskede stemmer og forkastelse av ytterligere millioner av stemmer.

Han har sogar klart å få med seg domstolene, justisdepartementet, homeland security og valgfunksjonærene i samtlige delstater, inkludert de republikanske i en enorm "cover up" som var så bra at ingenting har kunnet bevises.

For øvrig skal vi frykte denne senile mannen fordi han samarbeider med Kina og planlegger en rekke kriger her og der.

Ganske utrolig og imponerende av en dement mann. Kanskje for godt til å være sant?

3
Noreger Disse beskrivelsene som "ytre", "indre datt" og "sentrum" betyr mindre og mindre. I det store og det hele snakker en om merker for å kunne splitte opp flere grupper. Det "normale"...

Disse beskrivelsene som "ytre", "indre datt" og "sentrum" betyr mindre og mindre. I det store og det hele snakker en om merker for å kunne splitte opp flere grupper.

Du, som meg, står selvsagt fritt til å kalle dere hva dere vil. Til felles har dere i det minste at dere stiller dere på sidelinjen av alt som smaker av liberale, politisk moderate vestliginspirerte styresett. I tillegg krydrer du det med ditt sedvanlige lag med konspirasjonsteorier og en fullstendig idiotifisering av diskusjonen, fullstendig fraværende av faktisk politiske saker.

3
Laster...