Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Hva kommer vi til å huske Trump for etter 4 år i det ovale kontor?

Etter dette møtet kommer vel ethvert fnugg av respekt til å forsvinne : https://www.vg.no/nyheter/utenriks/i/0Kv5v2/amerikanske-medier-kaotisk-valgfuskmoete-i-det-hvite-hus

Det han oppnådde de første 3 årene kommer nå til å drukne i inntrykket av en gammel stut med manglende kognitive evner, en dårlig taper og en oppblåst idiot som dessverre fortsatt har makt til å skape farlige situasjoner.

2
729 kommentarer

Orake1et3

Alle vil nå glemme at den amerikanske økonomiske utviklingen var svært positiv for mindre enn ett år siden.

Børsen utviklet seg positivt, ikke realøkonomien. Grunnen til det er at Trump har trykket dollar og økt statsgjelden enormt mye.

For å forklare forskjellen: Norge kunne doblet mengden norske kroner i omløp og gitt hver og en av oss en sjekk som doblet vår egenkapital. Over natten ville boligprisene i Norge doblet seg, men vi ville fortsatt bodd i det samme huset og vi ville fortsatt ikke hatt råd til huset vi ønsker oss for det har også blitt dobbelt så dyrt.

Det eneste som ville skjedd er at misforholdet mellom din lønnsinntekt og kostnaden på et ordinært hus ville blitt enda større. I realiteten hadde lønnsmottakeren kommet enda lenger unna huset de ønsker seg og kun de aller rikeste ville blitt reelt rikere. Slik man ser i USA...

3

inspector

Børsen utviklet seg positivt, ikke realøkonomien.

I det minste var arbeidsledigheten på vei ned og det ble lagt merke til av velgerne. At bakenforliggende årsaker lå flere år tilbake i tid, ble ikke poengtert.

Republikkanerne fikk virkelig smake egen medisin da Trumpismen viste seg fra sin svakeste side i mars. Partiet må derfor ta et reellt oppgjør med egne krefter som spiller på redneckisme, mistillit, konspirasjoner, anarki og polarisering.

Dagens trender er ikke fordelaktig for noen......

1

grock19

Dagens trender er ikke fordelaktig for noen......

(Er fordelaktig for Kina, Russland (tidenes jackpot-investering) og resten av vestens fiender, men selvsagt enig i hovedpoenget.)

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...