Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Hva kommer vi til å huske Trump for etter 4 år i det ovale kontor?

Etter dette møtet kommer vel ethvert fnugg av respekt til å forsvinne : https://www.vg.no/nyheter/utenriks/i/0Kv5v2/amerikanske-medier-kaotisk-valgfuskmoete-i-det-hvite-hus

Det han oppnådde de første 3 årene kommer nå til å drukne i inntrykket av en gammel stut med manglende kognitive evner, en dårlig taper og en oppblåst idiot som dessverre fortsatt har makt til å skape farlige situasjoner.

2
729 kommentarer

inspector

Børsen utviklet seg positivt, ikke realøkonomien.

I det minste var arbeidsledigheten på vei ned og det ble lagt merke til av velgerne. At bakenforliggende årsaker lå flere år tilbake i tid, ble ikke poengtert.

Republikkanerne fikk virkelig smake egen medisin da Trumpismen viste seg fra sin svakeste side i mars. Partiet må derfor ta et reellt oppgjør med egne krefter som spiller på redneckisme, mistillit, konspirasjoner, anarki og polarisering.

Dagens trender er ikke fordelaktig for noen......

1

grock19

Dagens trender er ikke fordelaktig for noen......

(Er fordelaktig for Kina, Russland (tidenes jackpot-investering) og resten av vestens fiender, men selvsagt enig i hovedpoenget.)

1

inspector

Er fordelaktig for Kina, Russland (tidenes jackpot-investering

Helt rett.

Russlands og Kinas politiske «sjakkspillere» visste godt hva de gjorde da de bidro til Trumps adgang til det ovale kontor for 4 år siden.

Nå råtner USA fra innsiden og alliansen med Europa er i spill. Nå får USA smake sin egen medisin med finurlig politisk, militær og økonomisk destabilisering av uvenner......

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...