Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Hva kommer vi til å huske Trump for etter 4 år i det ovale kontor?

Etter dette møtet kommer vel ethvert fnugg av respekt til å forsvinne : https://www.vg.no/nyheter/utenriks/i/0Kv5v2/amerikanske-medier-kaotisk-valgfuskmoete-i-det-hvite-hus

Det han oppnådde de første 3 årene kommer nå til å drukne i inntrykket av en gammel stut med manglende kognitive evner, en dårlig taper og en oppblåst idiot som dessverre fortsatt har makt til å skape farlige situasjoner.

2
729 kommentarer
Trådvisning
Hele diskusjonen

kansas00

Hva kommer vi til å huske Trump for etter 4 år i det ovale kontor?

Hans enorme populæritet

Obama etter 4 år.. 66 millioner stemmer ved valget i 2012 ( ca. -3.5 millioner stemmer i forhold til 2008). Trump etter 4 år... 74 millioner stemmer ved valget i 2020 (ca. +11 millioner stemmer i forhold til 2016)..

Så det man kommer til å huske er nok det forvridde mediebildet som er presentert.. Er nå ikke mange presidenter i nyere amerikansk historie som har hatt en slik økning i oppslutning etter 4 år i jobben..Tydeligvis gjort en god jobb, hvis ikke skulle han opplevd samme nedgang som f.eks obama.

Ellers er det mye humor i hans periode.. vanskelig å plukke.. for det er for mange godbiter.. men kanskje en av de store favorittene er da han avlyste et besøk til danmark fordi de ikke ville selge han grønland.. businessgenet > presidentgenet

3

Maradona_123

Så det man kommer til å huske er nok det forvridde mediebildet som er presentert.. Er nå ikke mange presidenter i nyere amerikansk historie som har hatt en slik økning i oppslutning etter 4 år i jobben..

Ble totalt eid i antall stemmer ved begge valg.

Du er for øvrig ikke en seriøs person.

1

kansas00

Du er for øvrig ikke en seriøs person.

Spiller ingen rolle .. du har i såfall brukt tid på å svare en useriøs person. Dårlig bruk av tid. Har lengre svar fra deg på andre poster inne på vgd .. så kanskje prøve å være litt konsekvent.. ?

1

trøndergutten

Tydeligvis gjort en god jobb, hvis ikke skulle han opplevd samme nedgang som f.eks obama.

Det er ikke nødvendigvis en sammenheng mellom å gjøre en god jobb og antall stemmer. Spesielt ikke i et så polarisert land som USA. Trump har aldeles ikke gjort en god jobb, men de fleste republikanerne stemmer republikansk, og de fleste demokratene stemmer demokratisk, uansett hvem som er kandidat. Også har det vært en veldig interesse rundt dette valget. Begge sider har mobilisert sine velgere.

Det du heller bør bry deg om er at Trump tapte popular vote i 2016 og ble knust i dette valget.

1

kansas00

Det du heller bør bry deg om er at Trump tapte popular vote i 2016 og ble knust i dette valget.

Spørsmålet var vel hva man kommer til å huske trump for. Åpenbart noe det ikke finnes noe fasit for. Bedre å poste i tråden hva du selv vil huske han for.

1

Zen0n

Er nå ikke mange presidenter i nyere amerikansk historie som har hatt en slik økning i oppslutning etter 4 år i jobben..

Dette er villedende, det gir ingen mening å sammenligne de totale stemmetallene da disse ikke tar høyde for at det også var økt valgdeltakelse ved siste valg. Du har for så vidt rett i at Trump økte sin oppslutning - fra 46,1 % til 46,9 %, men begge deler er isolert sett svake valgresultater og begge vesentlig dårligere enn hva Obama fikk i både 2008 og 2012.

Trump var aldri noen populær president - han tapte begge valgene på popular vote, og går inn i historien som en av få presidenter som tapte gjenvalget - samt at han hadde negativ approval rating så og si hele sin presidentperiode.

Han vil dog bli husket som en «elsk eller hat»-president. Han hadde en utrolig høy andel absolutt lojale tilhengere som dyrket han som en kultfigur, men ditto en større velgerskare som skydde ham som pesten.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...