Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Hva kommer vi til å huske Trump for etter 4 år i det ovale kontor?

Etter dette møtet kommer vel ethvert fnugg av respekt til å forsvinne : https://www.vg.no/nyheter/utenriks/i/0Kv5v2/amerikanske-medier-kaotisk-valgfuskmoete-i-det-hvite-hus

Det han oppnådde de første 3 årene kommer nå til å drukne i inntrykket av en gammel stut med manglende kognitive evner, en dårlig taper og en oppblåst idiot som dessverre fortsatt har makt til å skape farlige situasjoner.

2
729 kommentarer

trøndergutten

Tydeligvis gjort en god jobb, hvis ikke skulle han opplevd samme nedgang som f.eks obama.

Det er ikke nødvendigvis en sammenheng mellom å gjøre en god jobb og antall stemmer. Spesielt ikke i et så polarisert land som USA. Trump har aldeles ikke gjort en god jobb, men de fleste republikanerne stemmer republikansk, og de fleste demokratene stemmer demokratisk, uansett hvem som er kandidat. Også har det vært en veldig interesse rundt dette valget. Begge sider har mobilisert sine velgere.

Det du heller bør bry deg om er at Trump tapte popular vote i 2016 og ble knust i dette valget.

1

kansas00

Det du heller bør bry deg om er at Trump tapte popular vote i 2016 og ble knust i dette valget.

Spørsmålet var vel hva man kommer til å huske trump for. Åpenbart noe det ikke finnes noe fasit for. Bedre å poste i tråden hva du selv vil huske han for.

1

trøndergutten

Bedre å poste i tråden hva du selv vil huske han for.

Jeg kommer til å huske han som den verste statslederen i et vestlig demokrati i min levetid. Han er smart på den måten at han klarer å manipulere folk, han har spilt på den deler av det amerikanske folkets sinne og uvitenhet, og han har hatt lite eller ingen empati. På den måten har han blitt president.

Men han er på ingen måte smart når man tenker på politisk klokskap, han er ikke kunnskapsrik, han er ingen god taler ("snakker rett fra levra", men det er jo ingen sammenheng i det han sier og han lyver konstant), og han har kastet all politisk etikette og uskrevne regler på sjøen.

Mange synes politikere er glatte, kjedelige, politisk korrekte, står langt fra folket, har sitt eget politikerspråk osv. Mulig det, men de siste 4 årene har for meg en gang for alle vist at personer som Trump ikke kan være statsledere. Og jeg har ikke engang nevnt politikken han har gjennomført. En av få positive ting som har skjedd under hans regjeringstid er at en del arabiske land har fått et bedre forhold til Israel. Hvor mye av æren han skal ha for det vet jeg dog ikke.

Hva ellers har skjedd? Det skulle skje en storstilt utbygging av infrastrukturen. Har det skjedd? Økonomien skulle bli så mye bedre. Sannheten er at statsgjelden har vokst, vokst og vokst. Og håndteringen av Corona har vært en skandale fra starten av. USA skulle bli "great again". Sannheten er at Trump har latterliggjort USA. Deres allierte stoler ikke like mye på dem. USA har mistet deler av sin makt internasjonalt. Og nasjonalt er landet splittet.

Heldigvis tok velgerne til fornuften. Biden er ikke mirakelmann. Han kommer ikke til å fikse alle problemene. Men forhåpentligvis er ikke USA i verre stand om 4 år. Det hadde de vært med Trump som president i 4 år til.

5

broren_til_noen

Spørsmålet var vel hva man kommer til å huske trump for.

At han nå etter å ha tapt valget har snakka om noe som ikke kan kalles annet enn et militærkupp bryr du deg ikke om?

Du ser bare på de humoristiske episodene?

1

BlackEagle

...og det ser vi nå onsdag kveld, ikke sant?

Mvh

BE

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...