Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Her har media holdt på i ukesvis - for ikke å si månedsvis - og lovt oss bråk og opptøyer og drap og til og med borgerkrig, og så er alt som skjer at gamlepresidenten går bort til et helikopter og flyr avgårde for å spille golf, mens nypresidenten innsettes og alle klapper og jubler og er glade....

1
25 svar

25 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Sapient-X

Det var jo opptøyer i Portland, (og var det Seattle?) som vanlig, men det var ikke Trump tilhengere, det var antifa.

Ellers var jo Washington stengt ned med 25 000 soldater, som er normalt i et demokrati når en president føler de har folkets støtte som Biden med sine rekord antall stemmer.

3

InnocentBystander

Ellers var jo Washington stengt ned med 25 000 soldater, som er normalt i et demokrati når en president føler de har folkets støtte som Biden med sine rekord antall stemmer.

Det er jo ein merkelig måte å omtala tilstanden ei uke etter Trumptilhengarane sitt terrorangrep mot nasjonalforsamlinga...

1

Sapient-X

En gjeng tullinger som tar selfies og later som de er tøffe er ingen trussel mot demokratiet.

Er det ikke litt rart at etter alle opptøyene fra venstresiden, inkludert okkupasjon av rettsbygninger, så er all pressens oppmerksomhet rettet mot en liten gruppe tullinger ledet av en new age freaker?

25000 soldater er mer enn de som kjemper mot Taliban. Det sier litt om hvor Biden sin prioritet er, undertrykke og kontrollere sin egen befolkning.

1

kristofferbd

Du har altså ikke fått med deg 6. januar?

2

maxus4

Men noe må man skrive om. Mediene som var på vei mot undergangen før 2016 har brukt 4 år på å hyle ut konspirasjonsteoriter om Trump, hatt journalister som bare sitter og venter på neste tweet, har spredt tusenvis av udokumenterte påstander fra "en ikke navngitt kilde" og stort sett fylt hele sendeflaten med vås .

Nå har redningsmannen Biden kommet, en forvirra halvsenil gammel gubbe som knapt vet hvor man er. Mediene kan ikke kritisere han og etter å ha hatt en innsettelse som såg ut som en blanding av nordkorea og hungergames så var det plutselig tomt for nyheter. Det er begrenset hvor mange kosesaker om Bidens hunder man kan lage. Mediene er nå desperate etter noe å skrive om uten Trump.

Og legg godt merke til hvor lite USA det er i Norske medier. Plutselig forsvant alt . Det betyr ikke at det ikke skjer ting ,men Trump er borte . De norske mediene lider nok ikke så stort over dette men de store amerikanske som før Trumps tid hadde en snittseer på over 60 år og har langt fra imponerenede oppslutning på nettsendingene vil slite. Og de har malt seg inn i et hjørne. Mediene kjørte valgkampen til Biden , har ignorert hans feil og mangler og har hyllet han som en messias når han tok over. Samme hva politikken hans fører til vil han være fritatt for kritikk. Hva skal de nå skrive om^?

1

Nexuscrawler

Jeg så en bruker i en annen tråd som mente dette var fryktelig pompøst og amerikansk. Jeg mener, nå er det messet side opp og side ned om MAGA og America First!, og med en gang man har en seremoni som virkelig gjør dette, da er det og feil..... Bestem dere!

1

GARDSDATTRA

Du minner meg om den amerikanske borgerkrigs første dag da borgere av Washington brukte den søndagen til picnik med utsikt til slagstedet .

Men den underholdningen de ventet på, at sørstatssoldater skulle bli jaget over alle hauger, den slo ikke til. Det ble et blodbad av en annen verden og folk ble vitne til de mest grusomme scener de aldri kunne ha forestilt seg.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...