Amerikansk politikk

Noreger

CNN slakter Norge. Hva nå Erna?

CNN: Norge er hyklersk, ikke klimamester – VG

En av USA's fremste psy-op kanaler kommer nå med en kraftig moralpreken av Norge. Selvsagt er dette bare tull, men jeg synes iallfall det er artig at selvgodsapostlene i Norge opplever at noen andre kaller dem hyklere.

For det er helt klart at Norge er en av verdens verste forurensere. Unnskyldningen om at klimakvoten for olje tilhører den som brenner den er som at en narkolanger fraskriver seg ansvar ved å si at det er brukeren som skader seg selv.

Så på en måte er det artig at CNN slenger ut denne. For det er sikkert endel av de som elsker å bli likt av alle i regjeringen og som er avhengig at "best i verden" stempelet får seg en på trynet. Denne skal jeg begynne å bruke ovenfor disse grønne hyklerne.

1
13 svar

En av USA's fremste psy-op kanaler kommer nå med en kraftig moralpreken av Norge. Selvsagt er dette bare tull, men jeg synes iallfall det er artig at selvgodsapostlene i Norge opplever at noen andre kaller dem hyklere.

Hvorfor skal noen ta seg nær av noe du mener er tull?

Artikkelen kunne like gjerne vært skrevet av en fra MDG. Slik kritikk ser man ofte i media.

Jeg tar meg iallefall ikke spesielt nær av dette.

1
Noreger [sitat…] Joda.. Det viser jo hvordan USA direkte og indirekte gir politiske og "moralske" føringer ovenfor vasall-statene. At de for en gangs skyld har rett er nå en annen sak.

Joda.. Det viser jo hvordan USA direkte og indirekte gir politiske og "moralske" føringer ovenfor vasall-statene.

Men det er jo ikke det du skrev! Du skrev:

"Some et av USA's fremste politiske organ har det jo betydning hvordan USA belyser klimahykleriet av Norge."

Det betyr at det er for USA det har betydning.

Hvis du ikke mener det du skriver, får du nesten skrive det du mener i stedet. Eller - sagt med andre ord: Du bør nesten formulere deg slik at du i det minste forstår sjøl hva du skriver. Ellers kan du jo ikke forvente at andre skal gjøre det.

Mvh

BE

1

Poliiet har nå funnet ut det alle kan se, at fyren er norsk. Synes det etr merkelig at ikke politiet kan finne avsenderen av meldingene. Man bør sjekke disse bitcoin-miljøene nøye.

1
Script Poliiet har nå funnet ut det alle kan se, at fyren er norsk. Synes det etr merkelig at ikke politiet kan finne avsenderen av meldingene. Man bør sjekke disse bitcoin-miljøene nøye.

Synes det etr merkelig at ikke politiet kan finne avsenderen av meldingene. Man bør sjekke disse bitcoin-miljøene nøye.

Regner med at du er på feil artikkel, men siden vi er der. Det er vel heller ikke umulig at snuten har lagt ut denne informasjonen om Bitcoin for å sverte denne betalingsformen for TENK at det finnes noe som staten ikke kan kontrollere?

Jeg selv har ikke Bitcoin og er heller ikke overbevist om at dette ikke er noe annet enn tull.

Investerer heller i Sølv. Som en sikkerhetsgaranti. Når tingene begynner å rulle i USA, vil det nok få ringvirkninger her også.

1

Europa produserer fra før av alt for lite olje i forhold til det vi forbruker. Hvis Norge plutselig skulle kutte ut sin produksjon så vi jo dette bare gi mer makt til og gjøre oss mer avhengig av ikke-demokratiske stater. Ikke at forbruket vil falle noe særlig uansett da landene i Midt-Østen har mer enn nok reservekapasitet å ta av.

Reduksjon av bruken av olje er først og fremst noe man må ordne på forbruksiden, enten ved teknologiutvikling eller høyere avgifter. Her er jo Norge best i klassen.

1
Noreger [sitat…] Joda.. Det viser jo hvordan USA direkte og indirekte gir politiske og "moralske" føringer ovenfor vasall-statene. At de for en gangs skyld har rett er nå en annen sak.

Det viser jo hvordan USA direkte og indirekte gir politiske og "moralske" føringer ovenfor vasall-statene.

USA?

Dette er meningene til en er journalist/influenser som blir betalt av CNN-internasjonal. Denne raddis-journalisten heter Ivana Kottasová jobber i London og er opprinnelig fra Praha.

Hun har en master i den mest verdiløse utdanningen en kan ta, nemlig statsvitenskap.

Jeg skjønner ikke hvor bloggingen til disse personene skal tillegges så stor betydning. De er en gjeng narsissister, som tror de er utvalgt for å redde verden.

1

Lignende innlegg

Aktuelt juppi Siste svar

Pinnekjøtt er oppskrytt.

I butikken ligger det nå hauger med Pinnekjøtt og de har startet reklamen alt i november. Hvem spiser det? Hvor mye kastes etter jul fra butikkene? Med de dyre prisene er det ikke rart folk ikke kjøpe...
1
7 svar
Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

En stolt regjering . . . . ?

Jeg må si at jeg aldri har hørt så mye pissprat fra en politiker, som fra Mjøs Persen når hun snakket seg bort hos Fredrik Solvang (eller Skavlan som Hansson fra MDG kalte ham). Men jeg regner med at...
Bilde

Matkøene eser ut i Norge: Vil presse Støre

Matkøene vokser over hele landet. – Ingen skal være i tvil om at det er det vi er mest opptatt av når vi forhandler budsjett, sier SV-lederen.


Bilde www.msn.com
1
3 svar
Politikk - Norsk frode57 Siste svar

Ekstrem Fredric Hauge

Det var en ekstrem Fredric Hauge og Bellona som aksjonerte mot bedrifter i Norge. Det husker de av oss som er gamle nok. Hva har skjedd? Kanskje kjøpt og betalt? Og aksjonene på Munch museet og Vigela...
1
3 svar
Aktuelt nostalgikern Siste svar

Lesestoff for Norges Bank..

Sentralbanksjefen har uttalt at også den siste renteøkningen er noe som egentlig er/blir uproblematisk for "folk flest"... Så nye økninger er varslet i desember. Det er visst et slags "press" der ute...
1
5 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Vinter i øst

Hva stoppet Napoleon og Hitler i øst.? Russere er noen kynikere. Nato har gitt Ukraina enorme mengder våpen . Hva med å sende bøtter med strøm? Europa er igjen i krig med Russland. Når går EU land og...
1
2 svar
Koronaviruset Sapient-X Siste svar

Ny Corona-bølge.

Er det noen av dere som tror at dagens regjering har gjort noe for å øke beredskapen i helsevesenet? https://www.abcnyheter.no/nyheter/norge/2022/11/26/195886968/espen-nakstad-med-klar-oppfordring-for...
1
1 svar
Laster...