En av USA's fremste psy-op kanaler kommer nå med en kraftig moralpreken av Norge. Selvsagt er dette bare tull, men jeg synes iallfall det er artig at selvgodsapostlene i Norge opplever at noen andre kaller dem hyklere.

Hvorfor skal noen ta seg nær av noe du mener er tull?

Artikkelen kunne like gjerne vært skrevet av en fra MDG. Slik kritikk ser man ofte i media.

Jeg tar meg iallefall ikke spesielt nær av dette.

1
Noreger [sitat…] Joda.. Det viser jo hvordan USA direkte og indirekte gir politiske og "moralske" føringer ovenfor vasall-statene. At de for en gangs skyld har rett er nå en annen sak.

Joda.. Det viser jo hvordan USA direkte og indirekte gir politiske og "moralske" føringer ovenfor vasall-statene.

Men det er jo ikke det du skrev! Du skrev:

"Some et av USA's fremste politiske organ har det jo betydning hvordan USA belyser klimahykleriet av Norge."

Det betyr at det er for USA det har betydning.

Hvis du ikke mener det du skriver, får du nesten skrive det du mener i stedet. Eller - sagt med andre ord: Du bør nesten formulere deg slik at du i det minste forstår sjøl hva du skriver. Ellers kan du jo ikke forvente at andre skal gjøre det.

Mvh

BE

1

Poliiet har nå funnet ut det alle kan se, at fyren er norsk. Synes det etr merkelig at ikke politiet kan finne avsenderen av meldingene. Man bør sjekke disse bitcoin-miljøene nøye.

1
Script Poliiet har nå funnet ut det alle kan se, at fyren er norsk. Synes det etr merkelig at ikke politiet kan finne avsenderen av meldingene. Man bør sjekke disse bitcoin-miljøene nøye.

Synes det etr merkelig at ikke politiet kan finne avsenderen av meldingene. Man bør sjekke disse bitcoin-miljøene nøye.

Regner med at du er på feil artikkel, men siden vi er der. Det er vel heller ikke umulig at snuten har lagt ut denne informasjonen om Bitcoin for å sverte denne betalingsformen for TENK at det finnes noe som staten ikke kan kontrollere?

Jeg selv har ikke Bitcoin og er heller ikke overbevist om at dette ikke er noe annet enn tull.

Investerer heller i Sølv. Som en sikkerhetsgaranti. Når tingene begynner å rulle i USA, vil det nok få ringvirkninger her også.

1

Europa produserer fra før av alt for lite olje i forhold til det vi forbruker. Hvis Norge plutselig skulle kutte ut sin produksjon så vi jo dette bare gi mer makt til og gjøre oss mer avhengig av ikke-demokratiske stater. Ikke at forbruket vil falle noe særlig uansett da landene i Midt-Østen har mer enn nok reservekapasitet å ta av.

Reduksjon av bruken av olje er først og fremst noe man må ordne på forbruksiden, enten ved teknologiutvikling eller høyere avgifter. Her er jo Norge best i klassen.

1
Noreger [sitat…] Joda.. Det viser jo hvordan USA direkte og indirekte gir politiske og "moralske" føringer ovenfor vasall-statene. At de for en gangs skyld har rett er nå en annen sak.

Det viser jo hvordan USA direkte og indirekte gir politiske og "moralske" føringer ovenfor vasall-statene.

USA?

Dette er meningene til en er journalist/influenser som blir betalt av CNN-internasjonal. Denne raddis-journalisten heter Ivana Kottasová jobber i London og er opprinnelig fra Praha.

Hun har en master i den mest verdiløse utdanningen en kan ta, nemlig statsvitenskap.

Jeg skjønner ikke hvor bloggingen til disse personene skal tillegges så stor betydning. De er en gjeng narsissister, som tror de er utvalgt for å redde verden.

1
Laster...