Nye VGD er lansert! Mer informasjon

I kveld passerte USA, ifølge MSNBC, 500 000 døde av Corona/Covid-19.

Under spanskesyken i 1918 døde det 675 000 i USA, og det er jo helt hinsides at de i 2020/21 sannsynligvis kommer til å passere det tallet av Covid-19. De medisinske framskrittene er jo kommet et nesten uendelig antall sjumilssteg siden 1918, men pga Trump, hans administrasjon - herunder spesielt dritten over alle dritter; Jared Kushner - og de føderale myndigheters totale mangel på planer og handlekraft for å møte denne pandemien vil de altså klare å gå forbi antall døde av spanskesyken. Jeg under meg på om dette noengang streifer den überegoistiske "hjernen" til Trump? Jared Kushners? Sannsynligvis ikke.

Det har nå gått ut brev fra en organisasjon som kaller seg Team Justice til alle delstatenes AG-er med krav om etterforskning av Trump og de andre ovennevnte for, i mildeste fall, uaktsomt drap på et ukjent antall tusener mennesker.

Om det vi bli noe ut av dette er vel heller tvilsomt, i alle fall i de republikanskstyrte statene, men vi kan jo håpe at en og annen stat av anstendighetsgrunner vil gjennomføre en slik etterforskning, med en forhåpentlig domfellelse. For Trumpadministrasjonen har vist en så total neglisjering av denne pandemien at de MÅ kunne straffes på en eller annen måte. Bevisene finnes jo, både i form av Trumps enorme antall løgner og galmannsprat om viruset/smitten offentlig før han kutta ut hele greia, og hans tilståelse overfor Bob Woodward i deres mange telefonsamtaler første halvår 2020.

Det er bare å krysse fingrene.

Hvor er forresten karten, josik og de andre som bortforklarte dødstallene så intenst og ivrig for noen måneder siden?

Vi trenger å høre fra dem nå synes jeg.

1
27 svar

Noreger

Tror nok ikke Trump hadde noen mer kontroll på dronekrigen enn han hadde på å få ut styrker ifra land.

Men selvsagt er det veldig beklagelig at han ikke fikk stoppet dette (heller).

Uansett, blåfanatikerne kan ikke nekte for at Trump ikke startet noen nye kriger og trappet faktisk ned tilstedeværelsen i mange andre, selv om byråkratene og den dype staten saboterte ganske mye.

Biden har jo allerede trappet OPP i Syria USA fortsetter å okkupere et annet lands naturlige ressurser. Dette gjøres selvsagt mest for å sabotere for den lovlig valgte regjering i Syria.

Som vanlig bedriver Vestlige politikere et skittent spill, og som vanlig er media tause.

1

Mrsa2

Noko av det første Trump gjorde når han kom til makta var å trappe opp krigføringa i Syria og Irak. Og dronekriginga var det Trump som styrte.

1

Noreger

Tull og tøys. Den må du komme lenger ut på landet med. Trump jobbet hele tiden for å få hjem styrker i fra de fleste utenlandske land, men ble konstant sabotert av stort sett alle MIC-dronene i KOngress og senat.

Det er vel heller ikke sant at Trump "styrte" dronekrigen, bortsett ifra at han ble sikkert like mye sabotert der. At det ble drept noen flere med droner under Trump er vel heller ikke enkelt å finne ut av, siden media gjerne overdriver ethvert tall imot ham og likedan snakket ned de fleste tall til forgjenger.

Tror jeg at det ble flere dronedrepte mens Trump var president? Ja, det er godt mulig. Droneteknologien har jo også blitt bedre. Det er mer sprengkraft nå enn tidligere så en kan sikkert få drept flere ikke-"terrorister" ved "uhell". Spiller det noen nevneverdig rolle i spørsmålet om hvem som var største krigshisser av Obama eller Trump? Det enkle svaret et Trump startet INGEN nye kriger og jobbet hardt for å nedtrappe alle som pågikk. En fredsavtale med Taliban som hans administrasjon forhandlet fram ser det også ut som Biden vil få bort. For krigingen må fortsette. "Orange Man bad".. LOL

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...