Nye VGD er lansert! Mer informasjon

I kveld passerte USA, ifølge MSNBC, 500 000 døde av Corona/Covid-19.

Under spanskesyken i 1918 døde det 675 000 i USA, og det er jo helt hinsides at de i 2020/21 sannsynligvis kommer til å passere det tallet av Covid-19. De medisinske framskrittene er jo kommet et nesten uendelig antall sjumilssteg siden 1918, men pga Trump, hans administrasjon - herunder spesielt dritten over alle dritter; Jared Kushner - og de føderale myndigheters totale mangel på planer og handlekraft for å møte denne pandemien vil de altså klare å gå forbi antall døde av spanskesyken. Jeg under meg på om dette noengang streifer den überegoistiske "hjernen" til Trump? Jared Kushners? Sannsynligvis ikke.

Det har nå gått ut brev fra en organisasjon som kaller seg Team Justice til alle delstatenes AG-er med krav om etterforskning av Trump og de andre ovennevnte for, i mildeste fall, uaktsomt drap på et ukjent antall tusener mennesker.

Om det vi bli noe ut av dette er vel heller tvilsomt, i alle fall i de republikanskstyrte statene, men vi kan jo håpe at en og annen stat av anstendighetsgrunner vil gjennomføre en slik etterforskning, med en forhåpentlig domfellelse. For Trumpadministrasjonen har vist en så total neglisjering av denne pandemien at de MÅ kunne straffes på en eller annen måte. Bevisene finnes jo, både i form av Trumps enorme antall løgner og galmannsprat om viruset/smitten offentlig før han kutta ut hele greia, og hans tilståelse overfor Bob Woodward i deres mange telefonsamtaler første halvår 2020.

Det er bare å krysse fingrene.

Hvor er forresten karten, josik og de andre som bortforklarte dødstallene så intenst og ivrig for noen måneder siden?

Vi trenger å høre fra dem nå synes jeg.

1
27 svar
Trådvisning
Hele diskusjonen

BigGeorge

USA er ikke på toppen

Belgia 1888 Tsjekkia 1822 Slovenia 1824 UK 1781 Italia 1595 Portugal 1580 USA 1550 Ungarn 1498 Spania 1456

Døde pr en million innbyggere.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...