Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Hva skjedde ved siste presidentvalg?

Hele Trump sin presidentperiode var vel egentlig en gigantisk valgkamp; når det ikke dreide seg om å avvise beskyldinger om at Russland hadde samarbeidet med førstnevnte. Det er vel liten tvil om at etter 3 år med etterforsking, ble ikke noe som helst funnet ut eller bevist og bare papirmengden i denne saken er vel nok til gjøre det mulig for et vanlig land å tørke seg bak i flere år.

Og valget endte jo med likt etterspill da. Det blå laget klarte å sikre en veldig god forsvarstaktikk samtidig som et veldig intens samarbeid med blå valgdistrikter og stater med blå dommere gjorde dette til noe det Rød laget aldri kunne vinne. Noe av det mest geniale de blå gjorde var å tidlig lokalisere Anti-Trump politikere som var villige til å gå over til deres side. Det folk her glemmer er at det ikke handler så mye om at de gikk over til blå side som at de ville foretrekke "business as usual" eller, om en vil, være en framtidig del av DeepState. Dette valgutfallet er mest en seier for DeepState, WallStreet og bankerne enn en seier for de som støttet det blå laget.

I dag er situasjonen ikke nevneverdig endret ifra tiden like etter valget. Det er fint få som har skiftet mening på begge sider. Selvsagt er det noen som er "nøytrale", selv om dette i seg selv er en underlig beskrivelse og kanskje handler mer at de er konfliktsky eller sitter på gjerdet siden de ikke er sikker på hva som vil skje.

For noen som sitter i Norge er det vel egentlig lite viktig "hvem" som vant her. Det er MER viktig hva som vil skje videre. Det er helt klart utfallet vil forme hvordan USA's økonomiske og militære føringer vil skje over de neste årene.

Det er tydelig at dette er en ren informasjonskrig hvor det virker usannsynlig at en finner et historisk "kompromiss". Uansett, hva skjedde ved siste valget sett ifra Norge (og ikke bare med VG, TV2 eller NRK som kilde), er muligens mindre av en het debatt enn om en sitter i USA.

Så hva skjedde ved siste valg? Gikk alt regelrett for seg? Gikk mesteparten regelrett for seg? Eller gikk "NOK" regelmessig" for seg til at valgresultatet ikke kan rokkes ved? OG hva er "NOK"?

2
64 svar
Trådvisning
Hele diskusjonen

Zen0n

Jeg kaller like gjerne en spade for en spade: alle som måtte tro på dette valgfusk-tullet bør ta et kurs eller tre i kildekritikk og logisk tenking. Kanskje aller helst isolere seg 2-3 år for å virkelig gå i dybden i studiene slik at man lærer en gang for alle å ikke stole på lystløgnere og sjarlataner som lyver for å tjene penger på dumme fjols som tror og gir penger til alt mulig slags fjas.

Angående valget 2020 så er dette en grei oppsummering:

Her er listen over de som har sagt at valget gikk korrekt for seg uten større uregelmessigheter:

- valgfunksjonærer for samtlige 51 valgkretser

- guvernører fra samtlige delstater

- Homeland security

- Justisdepartementet

- Trumps egne advokater

- Dommere og domstoler til og med høyesterett

Her er listen over alle som har sagt at valget ikke gikk riktig for seg:

- valgtaperen Donald Trump

- hans propagandister

Mer er det ikke å si.

2

zetta

Her er listen over alle som har sagt at valget ikke gikk riktig for seg:

- valgtaperen Donald Trump

- hans propagandister

Hvis det bare var Trump så hadde dette vært over for lengst. Men det er mange andre, massevis av folk som presenterer argumenterer. Derfor er det så stor uro

Nå bli selvsagt alle disse pr definisjon stemplet som useriøse eller verre. Men hva CNN og slike sier betyr ingenting, nix, nada, null. De er jo reinspikka propaganda for de blå.

Den eneste måten å prøve å få ro er å komme sammen og prate. Men det vil demokratene i hvert fall ikke. De insisterer på å behandle de røde som lort, deplorables

1

Zen0n

Men det er mange andre, massevis av folk som presenterer argumenterer. Derfor er det så stor uro

Nevn ett eksempel da på en slik sak da.

1

Zen0n

Den eneste måten å prøve å få ro er å komme sammen og prate. Men det vil demokratene i hvert fall ikke. De insisterer på å b

Komme sammen og prate? Om hva da? Det er åpenbart at Trump aldri vil godta det faktum at han tapte valget. Så hva skal de prate om da egentlig? Skal demokratene bare gi slipp på sin rettmessige valgseier? For det er trumps eneste akseptable utfall her.

Dette er ene og alene Trumps ansvar - han må godta at han tapte valget. Da blir det ro.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...