Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Hva skjedde ved siste presidentvalg?

Hele Trump sin presidentperiode var vel egentlig en gigantisk valgkamp; når det ikke dreide seg om å avvise beskyldinger om at Russland hadde samarbeidet med førstnevnte. Det er vel liten tvil om at etter 3 år med etterforsking, ble ikke noe som helst funnet ut eller bevist og bare papirmengden i denne saken er vel nok til gjøre det mulig for et vanlig land å tørke seg bak i flere år.

Og valget endte jo med likt etterspill da. Det blå laget klarte å sikre en veldig god forsvarstaktikk samtidig som et veldig intens samarbeid med blå valgdistrikter og stater med blå dommere gjorde dette til noe det Rød laget aldri kunne vinne. Noe av det mest geniale de blå gjorde var å tidlig lokalisere Anti-Trump politikere som var villige til å gå over til deres side. Det folk her glemmer er at det ikke handler så mye om at de gikk over til blå side som at de ville foretrekke "business as usual" eller, om en vil, være en framtidig del av DeepState. Dette valgutfallet er mest en seier for DeepState, WallStreet og bankerne enn en seier for de som støttet det blå laget.

I dag er situasjonen ikke nevneverdig endret ifra tiden like etter valget. Det er fint få som har skiftet mening på begge sider. Selvsagt er det noen som er "nøytrale", selv om dette i seg selv er en underlig beskrivelse og kanskje handler mer at de er konfliktsky eller sitter på gjerdet siden de ikke er sikker på hva som vil skje.

For noen som sitter i Norge er det vel egentlig lite viktig "hvem" som vant her. Det er MER viktig hva som vil skje videre. Det er helt klart utfallet vil forme hvordan USA's økonomiske og militære føringer vil skje over de neste årene.

Det er tydelig at dette er en ren informasjonskrig hvor det virker usannsynlig at en finner et historisk "kompromiss". Uansett, hva skjedde ved siste valget sett ifra Norge (og ikke bare med VG, TV2 eller NRK som kilde), er muligens mindre av en het debatt enn om en sitter i USA.

Så hva skjedde ved siste valg? Gikk alt regelrett for seg? Gikk mesteparten regelrett for seg? Eller gikk "NOK" regelmessig" for seg til at valgresultatet ikke kan rokkes ved? OG hva er "NOK"?

2
64 svar

Zen0n

Den eneste måten å prøve å få ro er å komme sammen og prate. Men det vil demokratene i hvert fall ikke. De insisterer på å b

Komme sammen og prate? Om hva da? Det er åpenbart at Trump aldri vil godta det faktum at han tapte valget. Så hva skal de prate om da egentlig? Skal demokratene bare gi slipp på sin rettmessige valgseier? For det er trumps eneste akseptable utfall her.

Dette er ene og alene Trumps ansvar - han må godta at han tapte valget. Da blir det ro.

1

zetta

Det er åpenbart at Trump aldri vil godta det faktum at han tapte valget.

Det spiller ingen rolle. Poenget er å roe ned den brede massen. Det kan bare gjøres med gode argumenterer. Det er faktisk en stor andel tenkende mennesker hos de røde. Dette er ikke så kjent fordi de ikke slipper til i msm. Men msm dveler voldsomt ved tabber og åpenbare feil

1

Zen0n

Det kan bare gjøres med gode argumenterer.

Det finnes ingen bevis. Overhodet. Nada. Nix. Det bekrefter alle de jeg listet opp tidligeres og resultatet er at de har tapt alle rettssakene der dette har vært oppe.

Hvor bedre argumenter enn det kan man ha? Dette handler ene og alene om at den ene siden nektet å innse realiteten og lurer og bedrar millioner av lettlurte mennesker, uten kritisk sans.

Skal det bli ro så får de gi seg og innse realiteten.

1

Nexuscrawler

Hvor mange gjennomganger må det ha da? Alle omtellinger, evalueringer, rettstvister og "avsløringer" har jo alle vist det samme. Valget var et av de mest sikre korrekt utførte i nasjonens historie. Alt er offentliggjort, men selvfølgelig bare på offisielle sider, da disse ikke viser det Breitbart, OAN, underholdningsdelen av Fox News, Resett eller Document sier, man skjønner jo at de ikke vil innrømme de har feil, da de tjener uhorvelige mengder på å holde narrativet.

La meg spør, helt konkret her, hva mener dere skal til før ballen legges død?

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...