Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Harris administrasjonen setter verdensfred i fare.

Handelskonferansen med Kina i Alaska endte vel i en gedigen diplomatisk fiasko for USA. Kanskje ikke noe rart, når de startet med å sanksjonere 25 Kinesere før måtet åpnet.

Den demente kalte også statslederen for et land som har over 3000 atomraketter en "morder" og insinuerte at USA ville "straffe" ham snart. Ellers fortsetter USA med retorikken imot Iran og fikk selvsagt massiv ros ifra Israel etter at de drepte 30 "terrorister" til da de bombet okkupert område i Syria.

Uansett er det som truer verdensfreden mest for tida at USA blir stadig mer desperat ettersom den økonomiske situasjonen på lengre sikt ser forferdelig ut. Hva som er best av en dement leder (som sikkert uansett ikke husker koder) som forvalter av atomkofferten; eller en tidligere aktor som nektet å tillate bevis som ville fått en uskyldig dømt mann bort fra en dødscelle er vel et åpent spørsmål.

Men uansett, er dette "bedre" enn en president som ikke starter noen kriger og sier at det hadde vært det beste for verden om Russland og USA kom overens...

Utrolig hvor de "liberale" demokratiforkjemperne ser på dagens verden ja.

1
0 kommentarer

Bli den første til å kommentere.

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...