Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Barrierre brutt i US navy.

Travis Akers på Twitter: «History was made on Friday with the first ever all gay @USNavy helicopter crew. https://t.co/3o1dYRn7Dw» / Twitter

Joda, de som blir bombet sønder og sammen føler seg nok bedre nå som USA har et helikopter som bare er bemannet av homoseksuelle.

Enten det er i Yemen, Afghanistan eller Syria vil det nok gi et bedre inntrykk om det var en heteroseksuell mann som stod bak dette.

Neste blir vel den første F-35 skvadronen med bare transseksuelle ikke-hvite.

HAHAHA

1
7 kommentarer

Kommentarer

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

Noreger

Landet er snart konkurs. Dollarens sin dominans er utfordret overalt og tilogmed EU vil til slutt måtte ta noen harde valg med hensyn til handel om de vil vokse sin egen valuta.

Militærvesenet er konstant udugelig og har tapt den lengste krigen USA noensinne har vært igjennom. I vakumet etter at de forlater Afghanistan vil Iran endelig vokse når de får en oljeledning igjennom Afghanistan til Kina. Dette vil enda mer svekke USA sin mulighet til få igjennom dollarhandel.

Og innad i USA er det mer splittelse i dag enn det var i Tyskland rett etter 1. Verdenskrig. De blå holder på å konsolidere all makt, som om de tror det vil berge landet fra ruin.

Så å sprenge enda en "barriere" med et helikopter som bare er bemannet av homoseksuelle blir jo bare enda en avsporing av viktige saker, i samme lest som justismordet av Chauvin.

Weimerica.

3

Rhabagatz

HAHAHA

Noen lo sikkert når den første svarte stemte ved et valg, når den første kvinnen ble uteksaminert eller når den første homofile presten ble ordinert.

Det som er morsomt for noen, er viktige skritt fremover for andre.

3

Noreger

Skal de sende dette homohelikopteret til Afghanistan? Tror Talibanerne skjelver nå ...

1

TheJedi

Noregers poeng er at USA, som har blitt så "woke" at de må annonsere for at de faktisk har homofile i forsvaret, latino i CIA og kvinner i forsvaret, faktisk skyter seg selv i foten med sin propaganda.

Resten av verden ler seg skakk av USA og deres søknadsvideoer for CIA, forsvaret og annet woke tullball.

Vi "normale" vet veldig godt at det mest antagelig finnes homofile, både i forsvaret og på fotballbanen. At det finnes kvinner med spansk herkomst hos myndighetene. At kvinner også søker forsvaret. Vi vet dette veldig godt.

Men vi bryr oss ikke med å vise det til alle og enhver.

... Det kalles nemlig "virtue signaling" eller pidestallpolitikk, og det er det bare idioter som driver med...

2

maxus4

USAs forsvar fokuserer på uniformer for gravide, om å gjøre å ha mest kvinner, flest transer, flest homofile og mest mangfold. Og bruker hundrevis av millioner dollar på å lete etter inbilt white supremacy. Kina skjelver nok..

1

Garindan

Travis Akers på Twitter: «History was made on Friday with the first ever all gay @USNavy helicopter crew. https://t.co/3o1dYRn7Dw» / Twitter

Litt merkelig å segregere dem på denne måten. Er det bare en fin måte å fortelle at de andre helikoptermannskapene ikke ville være i helikopter med homser?

1

Noreger

Når får vi USA's første homsedivisjon?

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...