Amerikansk politikk

Noreger

Barrierre brutt i US navy.

Travis Akers på Twitter: «History was made on Friday with the first ever all gay @USNavy helicopter crew. https://t.co/3o1dYRn7Dw» / Twitter

Joda, de som blir bombet sønder og sammen føler seg nok bedre nå som USA har et helikopter som bare er bemannet av homoseksuelle.

Enten det er i Yemen, Afghanistan eller Syria vil det nok gi et bedre inntrykk om det var en heteroseksuell mann som stod bak dette.

Neste blir vel den første F-35 skvadronen med bare transseksuelle ikke-hvite.

HAHAHA

1
7 svar

HAHAHA

Noen lo sikkert når den første svarte stemte ved et valg, når den første kvinnen ble uteksaminert eller når den første homofile presten ble ordinert.

Det som er morsomt for noen, er viktige skritt fremover for andre.

3

Landet er snart konkurs. Dollarens sin dominans er utfordret overalt og tilogmed EU vil til slutt måtte ta noen harde valg med hensyn til handel om de vil vokse sin egen valuta.

Militærvesenet er konstant udugelig og har tapt den lengste krigen USA noensinne har vært igjennom. I vakumet etter at de forlater Afghanistan vil Iran endelig vokse når de får en oljeledning igjennom Afghanistan til Kina. Dette vil enda mer svekke USA sin mulighet til få igjennom dollarhandel.

Og innad i USA er det mer splittelse i dag enn det var i Tyskland rett etter 1. Verdenskrig. De blå holder på å konsolidere all makt, som om de tror det vil berge landet fra ruin.

Så å sprenge enda en "barriere" med et helikopter som bare er bemannet av homoseksuelle blir jo bare enda en avsporing av viktige saker, i samme lest som justismordet av Chauvin.

Weimerica.

3

Noregers poeng er at USA, som har blitt så "woke" at de må annonsere for at de faktisk har homofile i forsvaret, latino i CIA og kvinner i forsvaret, faktisk skyter seg selv i foten med sin propaganda.

Resten av verden ler seg skakk av USA og deres søknadsvideoer for CIA, forsvaret og annet woke tullball.

Vi "normale" vet veldig godt at det mest antagelig finnes homofile, både i forsvaret og på fotballbanen. At det finnes kvinner med spansk herkomst hos myndighetene. At kvinner også søker forsvaret. Vi vet dette veldig godt.

Men vi bryr oss ikke med å vise det til alle og enhver.

... Det kalles nemlig "virtue signaling" eller pidestallpolitikk, og det er det bare idioter som driver med...

2

Travis Akers på Twitter: «History was made on Friday with the first ever all gay @USNavy helicopter crew. https://t.co/3o1dYRn7Dw» / Twitter

Litt merkelig å segregere dem på denne måten. Er det bare en fin måte å fortelle at de andre helikoptermannskapene ikke ville være i helikopter med homser?

1

USAs forsvar fokuserer på uniformer for gravide, om å gjøre å ha mest kvinner, flest transer, flest homofile og mest mangfold. Og bruker hundrevis av millioner dollar på å lete etter inbilt white supremacy. Kina skjelver nok..

1

Lignende innlegg

Aktuelt silas Siste svar

Sabotasje av Nord Stream 1 og 2?

"Sjöfartsverket har advart fartøy som ligger i nærheten av ledningen om lekkasjen. Nord Stream AG sier de «aldri tidligere har sett» slike skader." "– Ødeleggelsene som skjedde i løpet av en dag på tr...
Bilde

Gassrørledningen Nord Stream 1 lekker både i svensk og dansk farvann

Sjöfartsverket har advart fartøy som ligger i nærheten av ledningen om lekkasjen. Nord Stream AG sier de «aldri tidligere har sett» slike skader.


Bilde e24.no
1
35 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Nordsjøen neste!

Lille Napoleon har øvelse i Østersjøen. De åpner en ny rørforbindelse fra Norge til Polen. Noen som tror at Russland ikke vil hevne seg i Nordsjøen når de får ødelagt sine rør i Østersjøen. Så send d...
2
22 svar
Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Sånn blir det når en bonde skal styre . . . . .

Sånn blir det når en bonde skal styre både skatt og finans, han har neppe peiling / kunnskap om noen av delene. Bønder betaler jo ikke mye skatt, de får for det meste subsidier. Og kalkulatoren til Ve...
Bilde

Smalt til mot Vedum: – 26.000 nordmenn tapte sparepengene sine

Finansminister Trygve Slagsvold Vedum vil tredoble skatten for fiskerinæringen og hisser opp en hel næring.


Bilde www.msn.com
2
4 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Art 5 burde vært aktivisert.

Om Danmark mener det er terror så skal art 5 aktiviseres. Det er Danmark som har tatt kontroll på sabotasje. Derfor kan vesten gå til atomkrig med bakgrunn i sabotasje på russisk gassrør. Heia Biden.
1
14 svar
Aktuelt vif_support Siste svar

Equinor

Igjen er det kommet forslag om å selge melkekua for kjøttvekta. Denne gang fra en fyr fra handelshøyskolen. Selvfølgelig under 'dekke' av det grønne skifte... https://www.aftenposten.no/meninger/kroni...
1
18 svar
Laster...