Det er dessverre det man ser derfra. 1 av 3 amerikanere svarer i en opinionsundersøkelse at de mener det kan bli nødvendig å svare med vold mot landets sentralmyndighet og et stort flertall av de republikanske velgerne tror at landets valgsystem er korrupt og "stjal" seieren fra Trump.

Dette viser at store deler av USAs befolkning ikke annerkjenner landets politiske system og landets demokratisk valgte ledelse. Det er en ustabil situasjon som kan bane vei for diktatorspirer.

2

Jeg tror det demokratiet er tapt allerede. Se på "Biden" kurven fra opptellingen siste valg.

1

Ingen ulykke om USA blir diktatur. Borgerkrig er verre. Slikt tåpelig demokrati vil kollapse,. Det er jo mer retorikk kamp enn å gå sammen om å skape bedre samfunn.
Hurra for det opplyste enevelde. Det var det vi lærte i barneskolen...

1

USA er da heller ikke noe "demokrati", men en republikk. Det er klart at når navlebeskuende globalister ikke fatter at det er en forskjell på disse tingene så er det jo ikke så lett....

"Demokrati" er jo stort sett ellers en vits. Det er media og storkapital som kontrollerer makta og ikke folket. Hvis lederne våre hadde brydd seg om demokrati hadde de jo latt folket ta flere avgjørelser som f. eks med innvandring, Uhjelp, ACER og Schengen.

 I det hele tatt er det mange typer styresett som kan fungere like bra eller bedre enn det latterlige "demokratiet". 
1
Laster...