Amerikanske Idretter

Wavy

Saints@Packers

La oss ha en egen tråd for åpningskampen da...

Håper selvfølgelig på Saints, men er ikke ofte tittelforsvarer starter sesongen med å tape, så må nok holde en knapp på at Packers tar dette. En ting som blie interessant er hvorvidt lagene tør å blitze i stor grad. Begge QBene er i stand til å straffe en overivrig pass rush, så defensene må nok holde tilbake litt. Håper Dom Capers blir overivrig og kjører altfor hardt på med Matthews &co, da kan Drew Brees få spillerom.

1
34 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Håper vel egentlig på Saints jeg også.

For en herlig TIFO under nasjonalsangen!

1

Også scorer de umiddelbart.

På den driven hadde Packers minst tre WR's på hvert play, og kastet vel også på samtlige first downs.

1

Trodde egentlig at jeg ikke hadde mer sympati for det ene laget enn det andre på forhånd her, helt til Rodgers ble sacka. Da merka jeg at sympatiene iallefall ikke lå hos Packers :)

1

Til tross for at jeg har Rodgers som fantasy QB klarer jeg ikke å glede meg over den TDen.

1

Får det til å se skremmende enkelt ut Rodgers ;/

Var ikke mye tvil om at Packers ville ha ballen på fumblen heller, lå jo 5-6 grønne på ballen innen 1 sekund, som fluer på dritt.

1

Ingen tvil om at Green Bay starter der de slutter. Rodgers sprer ballen rundt og finner alltid en åpen mann. Vanligvis skulle man tatt av seg hatten for sånt, for det er ikke tvil om at dette er den neste strore QBen, men kan ikke det nå. Håper at NO kommer tilbake.

1

I tillegg så fikk jo Packers ballen langt frem i banen. Håper for kampen sin del at Saints scorer de neste poengene.

Og at det var Packers som fikk ballen etter at Colston mistet den var vel ingen bombe, i og med at han var eneste Saint i området.

Der ja, Lightning Bug!

1

Morsomt og viktig for kampen. Rart forsvarsspill, så ikke ut som CB'en som hadde Meachem trodde han hadde Collins innenfor seg.

1

Herlig offensivt spill på 3rd and 1 det der gitt!

Bra for kampen at Saints fikk noen kjappe pts på tavla her.

1

Er det jeg som ser feil eller kjører GB mye 2-5 front? Skulle det ikke være mer 3-4?

1
JeBe I tillegg så fikk jo Packers ballen langt frem i banen. Håper for kampen sin del at Saints scorer de neste poengene. Og at det var Packers som fikk ballen etter at Colston mistet d...

Og at det var Packers som fikk ballen etter at Colston mistet den var vel ingen bombe, i og med at han var eneste Saint i området.

Selvfølgelig ikke, var bare måten det sverma grønt på ballen så kjapt som viste at de iallefall var bra geara opp idag.

1
Wavy Er det jeg som ser feil eller kjører GB mye 2-5 front? Skulle det ikke være mer 3-4?

Det er vel ikke helt unaturlig det, i og med at det blir vanskeligere for Brees å vite hvor presset kommer fra.

Spesielt når de forventer at Brees kommer til å kaste, noe som vel strengt tatt ikke er unaturlig når Packers ledet med fjorten poeng.

Er selvfølgelig bare synsing fra min side, bare en mulig forklaring.

___

Imponerende start av Rodgers og passing-gamet til Packers. Tre TD's av Rodgers bare i 1st quarter.

1

Hva kommer det tilsynelatende "hatet" mot Packers her inne fra, egentlig? (Hat er sikkert feil ord, men dere tar poenget (-: ) Jeg er relativt ny fan innenfor NFL, så jeg har ikke fullstendig oversikt fra tidligere hendelser fra før forrige sesong (min første fulle sesong).

Pen punt return, forøvrig!

1

For min egen del er det vel egentlig ikke noe hat, men det er jo alltid mer morsomt å holde med underdogen.

Grei start for Sproles, men litt blandede følelser.

1

Grei måte å ta over for Bush på det der.

Godt å se dommerne lar en finfin hit på WR passere som den bør og ikke gi slike tullecalls fordi det smeller litt ekstra (slik som preseason-hiten på Riley Cooper hos Eagles som ble flagga selvom det var en perfect hit)

1
joahel88 [sitat…] Kan jo bli gode en gang, er jo det som er noe av sjarmen!

For all del - de hadde en bra 2009-sesong, med Palmer, Ochocinco og Benson i form. Men i fjor varierte det noe veldig, og selv om de startet med 2-1, endte de opp med 4-12. I år er verken Palmer eller Ochocinco der, og Dalton og A.J. Green får en tøff jobb. Tror denne sesongen blir like ille, om ikke verre, enn forrige.

Forøvrig tror jeg fortsatt på Saints i kampen som pågår. De åpner 2nd half med ballen, og en TD der kan gi dem et vanvittig løft.

1

Et par inntrykk fra 1st half:

-Packers offense ser meget bra ut, men hva er det Gregg Williams holder på med? de stiller opp i en slags 3-4 look veldig ofte, og rusher bare tre, maks fire som oftest. De gangene de blitzer er det dårlig skjult. I tillegg er de blitt tvunget til å spille zone coverage, fordi Roman Harper ikke har sjans på å spille man coverage mot Green bay sine slot recievere. Touchdownen til Cobb kom på denne måten, og rett før den hadde Finley to catches i akkurat samme matchupen

-Rodgers gjør en meget god jobb med audibles. Hvis noen orker, så kan dere gå tilbake og se på 3rd and 12 på den første driven til Packers. Saints rusher bare tre(hvorfor?) og spiller soft zone med 8 stykker. Donald driver løper en out route og setter seg dypt inn i sonen. Så, på goal line under den andre touchdownen til Pack, ser Rodgers at Saints er i akkurat den samme defensive playcallen. Han tar en Timeout, og vi får akkurat den samme out routen fra Jordy Nelson. Han setter seg ned i sonen og får en enkel TD.

- Sproles ser ut til å være akkurat like effektiv som Reggie Bush var, om ikke bedre. Ikke så mye å tilføye her, annet enn at Sproles har spilt meget bra. Virker komfortabel i offenset til Saints allerede, og Saints bruker han på mange måter på samme vis som de brukte Bush. De flytter han rundt pre-snap(ofte for å avsløre om det er man eller zone coverage), og skaffer han gode matchups. Han kommer til å bli et viktig våpen for Saints i år.

2

Lignende innlegg

Laster...