Amerikanske Idretter

JeBe

NFL Week 2-Chat

Ny uke, nye muligheter!

* Etter en svært imponerende debut er Panthers' QB Cam Newton klar for sin første hjemmekamp i NFL. Motstanden er alt annen enn lett. Green Bay Packers står på motsatt sidelinje.

* Flere spådde at Tampa Bay Buccaneers skulle kjempe om divisjonstittelen i NFC South, men fikk en knekk sist helg da de tapte hjemme for Detriot Lions. Denne uken møter de Vikings i Minnesota, og trenger en seier for å ikke komme enda skjevere ut. I Monday Night Football tar St. Louis Rams turen til New York for å møte Giants. Begge lagene tapte den første uken, og trenger en seier for å ikke sakke akterut.

Skribentene på NFL.com diskuterer hvilket 0-1-lag som sårest trenger en seier denne helgen her.

* I NFC reiser Mike Vick og hans Eagles til Atlanta for å møte gamleklubben Falcons i Sunday Night Football. Dette er første gang Vick kommer til å starte mot Atlanta i Eagles-drakt, og alt ligger til rette for en kjempekamp. Tidligere NFL-safety John Lynch har en spennende artikkel om kampen her.

* New England tar i mot San Diego i et av de største AFC-oppgjørene i helgen. Dette er lagene som er rangert som henholdsvis 3 og 2 i Brian Billicks Power Ranking.

* Detroit Lions tar i mot Kansas City Chifs på hjemmebane. Lions var imponerende i sin første kamp, og slo Buccaneers i Tampa. Chiefs var tilsvarende dårlige hjemme mot Buffalo. Kan Lions nå sluttspillet i år, og vil Chiefs bli årets skuffelse? * Indianapolis Colts tar i mot Cleveland Browns på hjemmebane. Colts var svake i sin første kamp, kommer de til å rette opp inntrykket mot Cleveland, som også var svakere enn mange forventet i uke 1?

* Skadene har begynt å renne inn. San Diegos kicker Nate Kaeding har blitt plassert på IR, og er ute for sesongen. Listen over spillere som har blitt plassert på IR inkluderer blant annet Kansas City Chiefs' safety Eric Berry og Panthers' LB Jon Beason.

- Gleder meg selvfølgelig til kampene, og det skal bli interessant å få et mer detaljert bilde av lagene. Lag som Pittsburgh, Dallas og Atlanta har mye å bevise, mens Buffalo, Houston og Baltimore må bevise at de er så gode som de viste sist helg.

Søndag 19.00 Kansas @ Detroit Oakland @ Buffalo Tampa Bay @ Minnesota Chicago @ New Orleans Baltimore @ Tennessee Cleveland @ Indianapolis Jacksonville @ NY Jets Seattle @ Pittsburgh Arizona @ Washington Green Bay @ Carolina

Søndag 22.05 Dallas @ San Francisco

Søndag 22.15 San Diego @ New England Houston @ Miami Cincinnati @ Denver

Mandag 02.20 Philadelphia @ Atlanta

Tirsdag 02.30 St. Louis @ NY Giants

2
475 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Hallo alle NFL fans! Er splitter ny på forumet så hadde tenkt å introdusere meg i mitt første innlegg. Er en 21 år gammel nyfrelst football fan, som studerer i Bergen. Har daglig i flere år vært innom fotballforumene(Fotball Norge, Internasjonal og PL) på vgd uten å lage brukerprofil, men nå har jeg bestemt meg for å lage en for å diskutere og lære mer om denne fantastiske amerikanske sporten.

Har alltid elsket fotball og det meste av livet mitt dreier seg om fotball for meg. Heldigvis har jeg de siste to årene fått en mer eksotisk interesse da noen venner introduserte meg for NFL. For å si det på en kort måte har det blitt en avhengighet. Så Superbowlfinalen for 2 år siden da Saints slo Colts, men da forstod jeg ikke helt reglene, kjente ikke spillerne og var totalt fersk. Etterhvert som fjoråret gikk begynte interessen å øke mer og mer, jeg så flere og flere kamper og begynte å lære. På dette tidspunktet var det sånn at laget som var i angrep var laget jeg heide på, er jo alltid fantastisk moro å se en touchdown.

På et tidspunkt visste jeg jo at jeg måtte finne meg et lag å heie på, mer enn de andre. Man får vel alltid favoritter og det laget har for meg blitt San Diego Chargers. De har de flotteste draktene, den feteste logoen og uten tvil den kuleste SuperChargers sangen. Skaffet meg Madden 11 og begynte å spille det med brodern, og når denne sangen runget etter en SD Touchdown skjønte jeg at detta var laget. Madden er jo forresten livsfarlig, blir jo helt sinnsykt av spenningen under en kamp. Endte med at jeg bestilte meg en SD Chargers drakt, og tok med en grønn drakt til min ene bror og en blå til den andre. Så får dere gjette hvem det kan være.

Broren min har fulgt med en del før meg og har lært meg mye, så det er moro å ha en å se kampene med, vi har selvfølgelig skaffet oss all access passet på NFL.com og sett en 4-5-6 kamper den første runden nå i helga.

Gleder meg til å diskutere med dere og lære mer om detta fantastiske spillet. Vi sees på forumet! :)

3

Velkommen SuperChargers!

En del folk som både kan mye og mener mye på dette forumet, og heldigvis er troll-faktoren omtrent lik null. Alltid moro med flere å diskutere med!

Egentlig litt seint i år (selv om ihvertfall nfl.com holder åpent ennå, tror jeg), men en bra måte å lære om de forskjellige lagene er å spille Fantasy. Er egne VGD-ligaer årlig, samt at mange sider (jeg har brukt yahoo og nfl.com) har åpne ligaer hvem som helst kan joine. Da må man gjøre litt research og lærer mye.

Ser du på kamper? NFL Gamepass anbefales på det sterkeste (men det har du kanskje fått med deg om du har lest litt her inne?). Super kvalitet, kan se alle kamper, samt NFL RedZone og NFL Network.

Ang. draktene.... Jets og Giants? =P

1
svenna99 Velkommen SuperChargers! En del folk som både kan mye og mener mye på dette forumet, og heldigvis er troll-faktoren omtrent lik null. Alltid moro med flere å diskutere med! Egentli...

Takk skal du ha :)

Har faktisk laget en bruker for å lage Fantasylag, men ble litt satt ut av systemet, dessuten begynte jeg med det litt seint, men nå som jeg har god tid før neste runde skal jeg prøve å få blitt med i en liga med draft.

Har selvfølgelig skaffet meg Gamepass for hele sesongen og har allerede sett en bunke kamper. Genialt det videosystemet på NFL, ved at man kan bytte kamp og se flere samtidig. Fikk bakoversveis av den fantastiske åpningskampen, to utrolig gode lag som la linja for de andre lagene. Har også sett Steelers - Ravens, Vikings - Chargers, litt av Cowboys - Jets og begge MNF kampene. Så har virkelig fått meg en skikkelig dose av den første uka av regular season. Kjøpte Vincent Jackson 83 trøye til meg selv, Reggie Wayne 87 (Colts) og Jets trøye, så du var ikke langt unna full pott :)

1
SuperChargers Hallo alle NFL fans! Er splitter ny på forumet så hadde tenkt å introdusere meg i mitt første innlegg. Er en 21 år gammel nyfrelst football fan, som studerer i Bergen. Har daglig i...

Man får vel alltid favoritter og det laget har for meg blitt San Diego Chargers.

Morsomt med nye norske NFL-fans, og enda bedre når Chargers er favorittlaget. Velkommen!

For å lære mer om spillet og tankegangen til lagene, så anbefaler jeg deg å se "Playbook" som går på NFL Network, men som også blir lagt ut på NFL.com/videos. Her er forresten linken til Playbook sin gjennomgang av Patriots vs. Chargers.

1

Ny runde, nok en gang drittnervøs for hva Eagleskampen vil bringe.....

Har dog trua, mest på grunn av et mye bedre pass-rush i forhold til ifjor.

1
MrFreeze81 [sitat…] Nummer (og navn) takk? ;) Glad på dine vegne at du har "oppdaget" denne fantastiske sporten. Og det verste av alt er at bare blir bedre. Velkommen!

Kan jeg bare spørre; Hvordan siterer man noen?

Det var "Jones" ellernoe, fikk drakta dobbelt så billig som de andre så tipper det er en spiller som har byttet klubb før jeg kjøpte drakta. Tror heller ikke det var Thomas Jones for mener å huske nummeret var rundt 50 ellernoe. Kanskje noen andre som vet?

JeBe: Er det mange Chargers fans her? Ser ut som om det er minst 3 andre iallefall. Skal ta en titt på Playbook nå, hørtes veldig lovende ut!

1

For andre gang siden SBXL, skal vi møte Steelers i vanlige seriespill, sist gang (2007) ble det 21-0 tap. Det som er litt spesielt med denne kampen er at Bill Leavy (som dømte SB oppgjøret mellom oss og Steelers) skal også dømme denne. Dette er første gang NFL setter opp Leavy mot Seahawks siden den fantastiske dårlige dømte SB. Det er stor ståhei blant mange av Seahawks supporterne i USA som mener han ikke burde få dømme denne kampen, men det er tross alt 6 år siden den grusomme kvelden, på tide og komme seg videre.

Det ligger an til at Gallery og Rice blir klar igjen til denne kampen, men uansett har jeg liten tro på at vi skal slå et revansjesugent Steelers på Heinz field, men jeg krysser fingrene fordi om og håper på det beste!

1

Velkommen til SuperChargers. Jeg har vært hekta på NFL siden 2007 og jeg har lært masse her.. Jeg har to lag jeg følger tett. Giants og Chargers ( jeg er nok en av svært få med akkurat den komboen, da de har en litt kjip historie sammen (draften i 2004))

Var så heldig å få med meg en Chargers kamp live i 09, og det var en helt rå opplevelse...

Som chargers fan må du få med deg the Bolttalk podcast. Ukentlig podcast om alt som dreier seg om chargers...

1
SuperChargers Kan jeg bare spørre; Hvordan siterer man noen? Det var "Jones" ellernoe, fikk drakta dobbelt så billig som de andre så tipper det er en spiller som har byttet klubb før jeg kjøpte...

Kan jeg bare spørre; Hvordan siterer man noen?

Hos meg bare markerer jeg teksten, så kommer det opp en "pop-up" hvor du kan trykke på sitér tekst.

Få litt aktivitet her a! Kjeder meg til tross for uendelig med skoleting å gjøre. Hva tror folk om sine respektive lags sjanser den kommende runden?

1

Et annet punkt som kan diskuteres, og som forsåvidt har blitt diskutert i en annen tråd her, er angående hvilket lag som kommer til å ha førstevalg i draften før neste sesong.

Jeg trodde Bengals og 49ers kom til å "kjempe" om den tvilsomme æren, men begge lagene vant i sin første uke. Som nevnt ser Seattle svake ut, men jeg er fortsatt ikke solgt på de to lagene jeg nevnte. Kan ikke se for meg at noen av lagene i ligaen vinner færre enn tre kamper i år.

1

* Skadene har begynt å renne inn. San Diegos kicker Nate Kaeding har blitt plassert på IR, og er ute for sesongen. Listen over spillere som har blitt plassert på IR inkluderer blant annet Kansas City Chiefs' safety Eric Berry og Panthers' LB Jon Beason.

Og eg hadde ALLE på mitt fantasy lag!!

1
Jazzeron [sitat…] Hos meg bare markerer jeg teksten, så kommer det opp en "pop-up" hvor du kan trykke på sitér tekst. Få litt aktivitet her a! Kjeder meg til tross for uendelig med skoletin...

Hos meg bare markerer jeg teksten, så kommer det opp en "pop-up" hvor du kan trykke på sitér tekst.

Konge! Skjønte det nå. Takker så meget!

Hvem tror dere blir den mest markante RB'en i år? http://bleacherreport.com/articles/697749-25-best-running-backs-heading-into-the-2011-nfl-season/page/6 Kom over denne linken, riktignok er den fra Mai, men ble overrasket over at Mendenhall, Tomlinson, med flere lå så langt bak. Er selvfølgelig bare en manns mening, men er det noe jeg elsker så er det statistikk og lister å titte på.

Adrian Peterson var den første spillern som ikke er QB som jeg lærte navnet på. Virker som en helt fantastisk god RB. Ray Rice imponerte meg veldig i forrige runde, Ravens med Flacco, Rice og Boldin har jo alle muligheter med den offensive linja. Tror de blir farlige i år. Ellers gleder jeg meg til å se mer av Ryan Mathews i år, vært mye RB bytter på SD de siste sesongene, så han har vel noen store sko å fylle. Ellers er det en absolutt nytelse å se på Danny Woodhead løpe, den "lille" (veier jo over 90 kilo i følge wiki) må være en av mine absolutte favorittspillere, syntes han er god hver eneste gang jeg ser ham.

Noen som vet hvor jeg kan skaffe litt info om de forskjellige "løpestilene" de forskjellige RBene har. Syntes ikke jeg har sett et skikkelig tosskast i noen av kampene jeg har sett, bare harde løp rett i blokka for 5-6 yard, eller mer.

Var forresten i køben for å se landskampen og i en kiosk hadde de et blad som presenterte alle lagene i NFL, stilen til laget, spillerne og de offensive og defensive styrker/svakheter. Dum som jeg var kjøpte jeg det ikke, men har ikke funnet det i Norge. Er det noen kiosker som selger NFL blader i Norge, eller vet dere hvilket blad jeg kanskje snakker om så jeg kan få bestilt det over nett?

1

Litt propaganda her, men sjekk opp Lesean Mccoy på youtube. Vanvittig god, litt undervurdert RB hos Eagles. Latterlig gode vendinger, veldig god til å løpe utover, har enda litt å gå på før han kan måle seg med de beste til å løpe mellom DT'ene. Skulle nok vært i Pro Bowl ifjor. Ellers er de du nevner veldig gode. AP er vel nok den beste RB i ligaen.

1

Noen som vet om Pats går på fjernsynet til helgen?

1

Har faktisk en ganske god følelse før Atlanta-kampen. Selvfølgelig bekymret for Michael Turner, mtp hvor dårlig run D så ut mot Rams og mtp hvor unge vi er der, men tror O kan putte veldig mange poeng på Falcons D.

OM Eagles skulle vinne denne, er de to neste kampene hjemme mot et skadeskutt Giants og hjemme mot 49ers. 2-0 på to mer eller mindre tøffe bortekamper hadde vært fantastisk!

1
JeBe Et annet punkt som kan diskuteres, og som forsåvidt har blitt diskutert i en annen tråd her, er angående hvilket lag som kommer til å ha førstevalg i draften før neste sesong. Jeg...

Et annet punkt som kan diskuteres, og som forsåvidt har blitt diskutert i en annen tråd her, er angående hvilket lag som kommer til å ha førstevalg i draften før neste sesong.

Lanserte Washington i den tråden, men bommet tydligvis greit der. Grei favoritt i 'Suck for Luck'-racet er Seattle. Hva slags strategi er det egentlig de har? Handler inn noen solide free-agents (Gallery, Miller) og gir totalt faen i qb-posisjonen? Halvveis rebuild fører sjelden noen vei, med mindre man får en Luck som lever opp til forventningene selvsagt.

Solid kandidat er også Kansas City. Mye tøffere schedule enn sist, og mistet Berry og Moeaki for sesongen.

Outsidere NY Giants og Indy, som begge rimelig middelmådige ut. Så får de eventuelt trade en stk Manning til Seattle.

1

Hei!

Jeg er 16 år og ble forelsket i sporten i fjor da jeg så åpningskampen mellom Green Bay Packers og Philadelphia Eagles. Etter det har Eagles vært det soleklare laget mitt( selv om jeg har sansen for Rex Ryan og NY Jets) og jeg så de fleste Eagles kampene i fjor. Nå gleder jeg som et egg til kampen mot Falcons etter den forrykende starten mot Rams! Blir spennende og se hvordan Falcons angriper Eagles defence og som sagt jeg gleder meg!

1

5 timer igjenn til jeg benker meg ned med pottis og cola for å se Raiders @Bills nå. Gruegleder meg med tanke på at Bills overkjørte KC i første runde. Så dette blir et test, vinner vi denne og er 2-0 etter to kamper er jeg fornøyd. Jets, Pats og Texans er de tre neste kampene. Så vi trenger en seier i kveld.

1

Jadda, Sanchez til Holmes, 17 yards TD. Utmerket start av Jets.

Sitter på hytta, et godt stk fra sivilisasjonen, men NFL, det må man få med seg ;)

1

Lignende innlegg

Laster...