Nye VGD er lansert! Mer informasjon

NBA Draft 2013

Årets draft blir omtalt som den svakeste på mange år og mange har sammenlignet den med draften i 2000. Men det er alltid gode spillere tilgjengelig, det gjelder bare å finne diamantene blant all dritten. Her er en liten oversikt over de største talentene, ordnet etter posisjonen de spiller. De fleste tall og målinger er fra draftexpress.com. Vi starter med de minste karene:

Point Guard:

1. Trey Burke – 6’1 høy, 187 pund tung, 20 år gammel.

Ble kåret til årets spiller i collegebasket og tok Michigan til finalen i NCAA-mesterskapet. Han er en ganske komplett spiller og relativt atletisk. God skytter(39% på treere, 80% på straffer), kan komme seg til kurven og setter opp lagkamerater i gode posisjoner. Er også en brukbar forsvarer. Det største minuset med Burke er hans størrelse. Han kan bli postet opp av store point guarder som Deron Williams og Andre Miller, og kan få det vanskeligere med å score i painten mot større spillere i NBA. Laget som drafter Trey Burke vil være sikret en god point guard det neste tiåret, spørsmålet er om han kan bli en stjerne. Sammenlignes med: Chris Paul

2. C.J. McCollum – 6’3 høy, 197 pund tung, 21 år gammel.

Allsidig komboguard som har båret det offensive ansvaret for Lehigh i flere år. Han er en veldig god skytter og skjøt 52% på over 5 trepoengsforsøk per kamp. Mange av kampene hans har kommet mot dårlige collegelag, men hadde en 30-6-6 kamp da Lehigh overraskende slo ut Duke i fjorårets NCAA-turnering. Kan slite defensivt med å være for liten til å forsvare SGs og mangle farten til å forsvare PGs. Kan han sette opp lagkamerater på en effektiv måte? Har vist potensiale i på overganger og vist godt overblikk, spørsmålet er om han kan gjøre det på fulltid eller om han vil bli en Jason Terry/Jamal Crawford-type som bidrar med scoringer fra benken.

Sammenlignes med: Mo Williams, Damien Lillard

3. Michael Carter-Williams – 6’6 høy, 184 pund tung, 21 år gammel.

Svært lang og kjapp spiller som ledet Syracuse til Final Four i NCAA, for første gang siden Carmelo Anthony spilte der. Høyden hans gir ham mulighet til å se over forsvarere og levere pasninger andre PGs ikke klarer, men tar ikke alltid de beste avgjørelsene(3.4 turnovers per kamp). I Syracuse har han spilt soneforsvar, men hans fart og lengde gjør at han potensielt kan forsvare tre posisjoner, selv om han er for lett til å forsvare kraftige wings på dette tidspunktet. Er en veldig god spiller på overganger og skaper mange selv med å presse frem turnovers(2.8 steals per kamp) eller ta returen(4.9 per kamp) og sette fart. Det største minuset er skytingen. 39% FG, 29% 3pts og 69% på straffer gjør at han trenger ballen i hendene for å være effektiv i angrep.

Sammenlignes med: Rajon Rondo, Shaun Livingston

4. Dennis Schroeder – 6’2 høy, 165 pund tung, 19 år gammel.

Veldig atletisk, tysk point guard som for alvor viste seg frem på Nike Hoop Summit i år hvor han ledet verdenslaget til seier med 18 poeng og 6 assists. Få spillere med hans atletiske fysikk skyter like bra som Schroeder, som satte 40% av treerne sine denne sesongen. Må legge på seg mer muskler, hvis ikke kan fysiske guarder skape problemer for ham. Spørsmålet er om han er klar til å lede et angrep i NBA med en gang. Han har en del å gå på som playmaker, men han har forutsetningene for å bli en veldig god spiller for et lag som gir han tid til å utvikle seg!

Sammenlignes med: Rodrigue Beaubois, Darren Collison(må jo bli tatt av Dallas med 13. picket?)

5. Shane Larkin – 5’11 høy, 171 pund tung, 20 år gammel.

Den lille point guarden ledet Miami til sin beste sesong noensinne. Han styrte angrepet deres og er en komplett offensiv spiller som kan sentre, skyte og drive på kurven. Det store minuset er størrelsen. Han er bare 5’11 høy og armene hans er ikke noe lengre, noe som vil gjøre ham til en av de minste spillerne i NBA. Det kan gi han problemer når de fleste kan skyte over han og gjør det vanskelig å score effektivt mot større forsvarere, spesielt rundt kurven.

Sammenlignes med: D.J. Augustin

9
217 svar

217 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Small_boi

Shooting Guard:

1. Ben McLemore – 6’5 høy, 189 pund tung, 20 år gammel.

Er forventet å bli valgt i topp 3 i draften. McLemore er både veldig atletisk og en veldig god skytter(49-42-87, du finner ikke mange bedre skyttere i college). God forsvarer som skjønner hvordan han skal rotere og er smart. Men har vist lite som en playmaker med ballen i hendene, noe som kan gjøre han passiv i noen kamper. Vil i hvert fall være en strålende 3-and-D-spiller, men hvis han kan bli bedre på å skape muligheter for seg selv og andre så har han All-Star potensiale!

Sammenlignes med: Ray Allen, Jason Richardson

2. Victor Oladipo – 6’4 høy, 213 pund tung, 21 år gammel.

Var en god spiller og mulig første runde pick i fjor, men valgte å ta et år til for Indiana og har utviklet seg veldig. Nå er det gode muligheter for at han blir valgt blant topp 5. Oladipo har blitt en bedre skytter(60-44-75, men skjøt ikke så mange treere) og hadde en større rolle i det offensive. Defensivt har han alltid vært veldig solid. Han har lange armer, er veldig atletisk og gir alltid 100%, dermed presser han frem mange turnovers(2.2 steals og 0.8 blocks per kamp). Stor motor! Regnes som et trygt valg, hvor god han blir avhenger av at skuddet hans er stabilt og han utvikler seg som playmaker.

Sammenlignes med: Andre Iguodala, Avery Bradley

3. Allen Crabbe – 6’6 høy, 197 pund tung, 21 år gammel.

Meget god skytter, men som Californias beste spiller måtte han utvide repertoaret sitt for å skape for seg og andre. Har god størrelse med lange armer(6’11) som lar han skyte over de fleste forsvarere og er en brukbar forsvarer. I NBA vil han spille mye uten ballen i hendene, som bør passe han bra og gjøre han enda mer effektiv. Han er vant til å komme rundt screener og snittet 2.5 assists per kamp gjennom å finne åpne spillere når forsvaret dobler han.

Sammenlignes med: Rip Hamilton, Klay Thompson

4. Kentavious Caldwell-Pope – 6’6 høy, 204 pund tung, 20 år gammel.

Prototypen på en NBA shooting guard med god størrelse, atletisk og har et bra skudd. Veldig god returplukker for sin posisjon(7.1 per kamp). Kan bli litt for glad i å skuddet sitt og har ikke vist så mye i form av å angripe kurven. Defensivt virker han veldig lovende og gjør en god jobb mann-til-mann. Har spilt for et svakt Georgia-lag hvor han ikke fikk mye hjelp, hvordan vil det slå ut å spille med flere spillere som er mer talentfulle?

Sammenlignes med: Arron Afflalo, Quincy Pondexter

5. Jamaal Franklin – 6’5 høy, 191 pund tung, 21 år gammel.

Ledet San Diego State i de fleste kategorier med 17.5 poeng, 9.5 returer(det hjelper å ha wingspan på 6’11!), 3.3 assists og 1.4 steals. Har lange armer og høy basket IQ som lar ham påvirke spillet på mange områder. Hadde vært et lottery pick om han skjøt bedre, men prosentene hans var så lave som 41-22-78.

Sammenlignes med: Kawhi Leonard(gikk på samme college, så den måtte komme), Andre Iguodala

9

GuySajer

2. Victor Oladipo – 6’4 høy, 213 pund tung, 21 år gammel.

En viss konsensus blant T-Wolves' nettdebattanter, er at Oladipo er årets store gullfugl for oss. Ridnour startet alle kampene våre på SG, og uten å diskreditere Luke for noe som helst, er han ikke starter på et playoff-lag. I bakhånd har vi x-faktoren JJ Barea, som er en enten/eller-spiller, men som i det minste er i stand til å skape litt furore. Shved ble prøvd i posisjonen, men viste at han alt i alt, nok er bedre som PG.

Derrick Williams blir naturlig nok sett på som den mest naturlige å trade vekk for å rykke oppover i køen, men det er store spørsmål knyttet til både trade valuen hans, og hvor god han egentlig er. Om han kan fortsette fremgangen han hadde i årets sesong, er hvertfall jeg interessert i å beholde ham.

1

Redondo66

En viss konsensus blant T-Wolves' nettdebattanter, er at Oladipo er årets store gullfugl for oss

Vel dere kan se langt etter han, siden Suns håper at han er ledig på nr 5. Som det ser ut nå, Oladipo er bedre enn BML men har ikke navn enda så kanskje han faller helt til 5

Ellers har Suns hatt minst 15 spillere på workouts, og det er stor mulighet at vi trader til oss noen første runde picks til (det var snakk om t.o.m. Orlando) og at det blir en del trades for noe må gjøres

1

Small_boi

Small Forward:

1. Otto Porter – 6’9 høy, 198 pund tung, 20 år gammel.

Allsidig spiller med høy basketball IQ og overblikk for spillet. Har et bra skudd(42% på treere). Beveger seg bra uten ball, men mangler eksplosiviteten til å effektivt angripe kurven. Har lengden og fysikken til å bli en veldig god forsvarer, legger han på seg litt mer muskler så kan han spille som en smallball power forward. Porter regnes som et sikkert valg for det laget som tar han, men det er spørsmålstegn rundt hvor stor oppside han har.

Sammenlignes med: Tayshaun Prince, Andrei Kirilenko

2. Shabazz Muhammed – 6’6 høy, 222 pund tung, 20 år gammel.

Var sammen med Nerlens Noel den mest rekrutterte spilleren til college, men kan risikere å havne utenfor lotteriet. Har opplevd mye utenomsportslige problemer, med utestengelse for å ha mottatt penger, før det senere kom ut at han er et år eldre enn tidligere antatt. Som spiller er han en ganske endimensjonal spiller, han scorer poeng. Han har et brukbart skudd, men scorer mange poeng gjennom å bruke styrken sin til å komme seg til kurven. En grei returtaker(5.2 per kamp), men er et svart hull offensivt(0.8 assists per kamp). Defensivt er han dårlig. Muhammed er ikke veldig atletisk og ofte mangler det innsats. Har nok størst potensiale på et lag som gir han ansvar for å score fra benken.

Sammenlignes med(før sesongen): Kobe Bryant. Nå: Corey Maggette, Nick Young…

3. Giannis Adetokunbo – 6’9 høy, 296 pund tung, 18 år gammel.

Ung gresk spiller med nigerianske foreldre som er veldig vanskelig å analysere, ettersom han spiller i gresk andredivisjon og aldri har deltatt på Nike Hoop Summit eller lignende turneringer. Han er atletisk og har lange armer. Spiller SF på seniorlaget, men spiller point guard på U18-laget til klubben og har vist frem pasninger og overblikk(må sies at motstanden ikke er all verden). Har vist bra touch på avslutninger rundt kurven, men kan forbedre seg fra langdistanse(31% treere). Har de fysiske egenskapene til å bli en meget bra forsvarsspiller. Skal til neste år spille på øverste nivå i Spania og laget som drafter han vil nok la han utvikle seg noen år i Europa før han kommer over til NBA.

Sammenlignes med: Har hørt alt fra Scottie Pippen til Nicolas Batum og Draymond Green. Det sier litt om hvor lite pressen egentlig vet om spilleren.

4. Sergey Karasev – 6’7 høy, 197 pund tung, 19 år gammel.

En fantastisk skytter som allerede har erfaring fra flere sesonger i den russiske ligaen, hvor han ble toppscorer i år, og medlem av Russlands OL-lag i fjor. Er best når han får stille seg opp og skyte eller komme rundt screener, men kan av og til angripe kurven hvis forsvaret forsvarer han aggressivt. Er ikke den som har ballen mest, men viser imponerende overblikk og gode pasningsferdigheter når han får mulighet. Hvor god han blir i NBA avhenger av forsvarsspillet hans. Han er ikke den mest atletiske spilleren og kan til tider miste mannen sin defensivt, men har god innsats og forsvarte Andrew Wiggins uten å dumme seg ut på verdenslagets treninger før Nike Hoop Summit.

Sammenlignes med: Kyle Korver, Carlos Delfino

5. Reggie Bullock – 6’7 høy, 200 pund tung, 22 år gammel.

Begynte å starte for North Carolina etter at nesten hele laget ble draftet i fjor. Har i løpet av sine tre år forbedret skuddet sitt og blitt en veldig god skytter(43.6% 3pt på nesten 6 forsøk per kamp). Scorer poengene sine med å komme rundt screener eller bli satt opp av lagkamerater, er ikke komfortabel med å skape sitt eget skudd. Har vært en fremragende forsvarsspiller i college og bør kunne bli det i NBA også. Spilte mye power forward når North Carolina spilte smallball i år. Spillere som kan forsvare flere posisjoner og gi spacing har en plass i NBA og Bullock har potensiale til en lang karriere som en 3-and-D-spiller.

Sammenlignes med: C.J. Miles, Deshawn Stevenson

(6.) Dario Saric – 6-10 høy, 223 pund tung, 19 år gammel.

Smart spiller med veldig gode ferdigheter med ball. Har spilt mye point forward hvor han bruker sitt overblikk til å levere presise pasninger. Er flink til å komme seg til kurven, selv om han ikke er kjempeatletisk. Bruker lengden sin til å plukke en del returer, men må legge på seg litt mer muskler hvis han skal spille under kurven. Må jobbe for å bli en mer stabil skytter. Ble enstemmig kåret til MVP i U18-verdensmesterskapet i fjor, etter å ha ledet Kroatia til seier og snittet 26 poeng og 10 returer. Det har vært mye frem og tilbake om han skulle gjøre seg tilgjengelig til draften, men dessverre endte han med å vente til neste år. Før han trakk seg var det mange mock drafts som hadde han mellom 10 og 20 på sin liste. Har naturlig nok blitt sammenlignet med Tony Kukoc av mange speidere.

5

Melo15

2. Shabazz Muhammed – 6’6 høy, 222 pund tung, 20 år gammel.

Var sammen med Nerlens Noel den mest rekrutterte spilleren til college, men kan risikere å havne utenfor lotteriet. Har opplevd mye utenomsportslige problemer, med utestengelse for å ha mottatt penger, før det senere kom ut at han er et år eldre enn tidligere antatt. Som spiller er han en ganske endimensjonal spiller, han scorer poeng. Han har et brukbart skudd, men scorer mange poeng gjennom å bruke styrken sin til å komme seg til kurven. En grei returtaker(5.2 per kamp), men er et svart hull offensivt(0.8 assists per kamp). Defensivt er han dårlig. Muhammed er ikke veldig atletisk og ofte mangler det innsats. Har nok størst potensiale på et lag som gir han ansvar for å score fra benken.

Sammenlignes med(før sesongen): Kobe Bryant. Nå: Corey Maggette, Nick Young…

Etter å ha lest dette er jeg enda mer overbevist om at han aldri vil funke i NBA. Slike spillere bidrar bare ikke til seire, selv om boxscoren ser bra ut. Om han går til Kings er det for godt til å være sant

1

Small_boi

Hehehe, han hadde passet så perfekt inn. Ser for meg han, Evans, Cousins og Thornton kjefte på hverandre og krangle om hvem sin tur det er til å skyte...

Jeg synes denne videoen oppsummerer mye. Det er siste posession og UCLA har sjansen til å vinne. Shabazz roper for å få ballen, men den havner hos en lagkamerat som klarer å score. Publikum eksploderer, hele laget løper til spilleren, med unntak av Muhammed som irritert marsjerer av banen...

1

tannnkrem

Haha, Bill Simmons bitter for Celtics-traden.

Fin stream her forresten:

http://popstreams.eu/stream2.html

4

GuySajer

Fin stream her forresten:

Strøkent. Takk.

1

Small_boi

Center:

1. Nerlens Noel – 7’0 høy, 206 pund tung, 19 år gammel.

Noel var blant de mest ettertraktete spillerne ut av high school og selv med avrevet ACL ser han ut til å kunne gå først i årets draft. Han er en fantastisk atlet: hopper høyt, beveger seg raskt, har stor motor og dekker mye rom på banen. Kombinert med lange armer førte det til et enormt antall blocks(4.4 per kamp) og steals(2.1 per kamp). Defensivt bør han bli veldig god, også i NBA, men han må legge på seg en god del med muskler. Han veier en del mindre enn Anthony Davis, som har måttet spille mye PF i sitt første år. Var en ganske god returplukker, men er så lett at han fort kan bli dyttet ut av posisjon. Offensivt er han veldig uferdig. Har ikke vist mange post moves og ingenting som tyder på et midrange-skudd(53% på FTs). Det mest positive er hans evne til å angripe kurven. Noel har god ballkontroll for en center og det er noe han kan bygge videre på.

Sammenlignes med: Larry Sanders, Tyson Chandler

2. Alex Len – 7’1 høy, 255 pund, 19 år gammel.

Det er ikke mange big men med både størrelse, ferdigheter og fysikk, de som har alt går som regel helt i toppen av draften. Len er ukrainsk, men har spilt to år på college for et Maryland-lag som hadde hverken gode skyttere eller playmakere og bør bli enda bedre med gode medspillere. Defensivt kombinerer han sin fremragende størrelse med lange armer og gode atletiske evner(2.1 blocks per kamp). Offensivt har han vist frem noen post moves, men må bli mer effektiv i de situasjonene. I andre situasjoner rundt kurven har han vært veldig effektiv og vist bra touch rundt kurven. Har imponert mange speidere med skuddet sitt på treninger med NBA-lag og hans gode straffeskyting(68%) tilsier at han kan få et bra midrange-skudd. Len hadde noen av sine beste kamper mot Mason Plumlee fra Duke(19-9) og Nerlens Noel(23-12) fra Kentucky.

Sammenlignes med: Roy Hibbert, Zydrunas Ilgauskas

3. Steven Adams – 7’0 høy, 255 pund tung, 19 år gammel.

Stor og atletisk spiller fra New Zealand som hadde hatt godt av litt mer tid på collegenivå, men vil til NBA nå for å løse sin store families(17 søsken!) pengeproblemer. Han er veldig uferdig offensivt og scoret bare 7 poeng per kamp, i tillegg til kun 44% på straffene sine. Viste et dårlig touch rundt kurven og mistet ofte ballen. Hans beste egenskap offensivt er returer, per-40 minutter plukket han 5.2(blant de beste i draften). Det er det defensive som vil gi Adams minutter i NBA. Han gjør en god jobb når han forsvarer både kurven og i pick-and-roll, i tillegg til å ha muskler til å forsvare seg i posten. Også defensivt mangler han en del teknisk, mister mange defensive returer ved å glemme å bokse ut og vil trenge lang tid før han kan bidra med mange minutter for et godt lag.

Sammenlignes med: Brendan Haywood, Meyers Leonard

4. Gorgui Dieng – 6’11 høy, 230 pund tung, 23 år gammel.

Det defensive ankeret på NCAA-mesterne Louisville. God fysikk, lange armer(7’4, 2.5 blocks per kamp) og plukker bra med returer. Offensivt er han ikke en som skaper mye på egenhånd, men han har et stabilt midrange-skudd. Dieng har vist godt overblikk og gode pasningsferdigheter(2 assists per kamp). Han er en spiller som bør kunne bidra med en gang i NBA, men på grunn av alderen har han kanskje ikke så utviklingspotensiale.

Sammenlignes med: Emeka Okafor, Serge Ibaka

5. Mason Plumlee – 7’0 høy, 238 pund tung, 23 år gammel.

Lillebroren til Miles og den mest talentfulle i søskenflokken. Han var en av kandidatene til årets college-spiller med 17 poeng, 10 returer, 2 asiists, 1.5 blocks og 1 steal per kamp. Plumlee kontrollerte painten både offensivt og defensivt for Duke, men spørsmålet er om han kan være like effektiv på NBA-nivå. Han er en veldig atletisk spiller, men mangler styrken og lengden(6’11 wingspan) til å være et defensivt anker. Hans største styrke i NBA vil være pick-and-roll, både som angriper og forsvarer. Mangler rekkevidde på skuddet sitt, men er en ganske god straffeskytter(68%) så et visst potensiale kan være der. Plumlee er en noe begrenset spiller, men kjenner sine grenser og er en smart spiller.

Sammenlignes med: Chris Andersen, Thiago Splitter

4

Small_boi

Power Forward:

1. Anthony Bennett – 6’7 høy, 239 pund tung, 20 år gammel.

Eksplosiv komboforward som er forventet å bli valgt blant de aller første. Bennett er meget atletisk og har lang rekkevidde på skuddet sitt(38% treere). Har ikke vist mye som playmaker i collegebasket, det er noe han bør utvikle om han skal være et førstevalg offensivt. Plukker bra med returer. Har mye å gå på defensivt, men med lange armer(7’2) og god fysikk har han forutsetningene for å kunne forsvare begge forwardposisjoner.

Sammenlignes med: Mer atletisk Paul Millsap, Michael Beasley

2. Cody Zeller – 7’0 høy, 230 pund tung, 20 år gammel.

Hadde Zeller meldt seg til draften i fjor så hadde han gått helt i toppen, men manglende utvikling i hans andre år har gjort speiderne litt mer lunkne. Fikk ikke vist frem skuddet sitt så ofte for Indiana, men 76% på straffeskudd tyder på at han kan bli en god midrange-skytter. Kan også score gjennom postmoves og pic-and-rolls, pluss at han er veldig flink til komme seg til straffelinjen. Har spilt center på collegenivå, men vil antagelig få mye tid som forward i NBA. En grunn til dette er at han har T-Rex-armer(6’11). Mangler litt muskler til å forsvare de største spillerne defensivt, men har raske føtter og er en veldig smart spiller som kan bli en glimrende pick-and-roll forsvarer. Hadde veldig gode testresultater på NBAs Draft Combine.

Sammenlignes med: David Lee, Chris Bosh

3. Tony Mitchell – 6’9 høy, 236 pund tung, 21 år gammel.

Hadde en veldig god førstesesong for North Texas, men delvis grunnet skader og trenerbytte ble hans andre sesong en skuffelse og han numrene hans gikk ned i de fleste kategorier. Mitchell er litt liten for posisjonen, men er blant de aller mest atletiske spillerne i draften. I tillegg har han lange armer, så han får hendene på mange baller defensivt(2.7 blocks per kamp) og bør bli en god forsvarer på NBA-nivå. Har ikke et utviklet postupgame. Plukket mange returer(10.3 per kamp) og skjøt veldig bra(44% treere) i fjor, men begge deler har gått kraftig ned i år. Hans individuelle treninger med forskjellige lag vil ha mye å si for hvor han blir draftet.

Sammenlignes med: Kawhi Leonard, Shawn Marion

4. Kelly Olynyk – 7’0 høy, 234 pund tung, 22 år gammel.

I sine to første år på Gonzaga stod han ute på trepoengslinjen og skjøt, men i år har han spilt nærmere kurven, angrepet kurven og postet opp forsvarere. Det har gjort han til en av de mest effektive scorerne i collegebasket(18 poeng på 63% fg, 67.5% ts). Har korte armer(6’9) og er ikke veldig atletisk, så han vil ikke være noe defensivt anker. Ikke veldig imponerende returtaker. Olynyk har rekkevidde til trepoengslinjen.

Sammenlignes med: Spencer Hawes, Andrea Bargnani

5. C.J. Leslie – 6’9 høy, 209 pund tung, 21 år gammel.

Lang og atletisk komboforward som har hatt en svakere sesong enn i fjor. Har raske føtter og kan forsvare de fleste wingspillere, men er foreløpig for spinkel til å forsvare kraftige power forwards. Er vanskelig å stoppe når han angriper kurven, men har ofte blitt passiv og vært tilfreds med å skyte lange toere. Han er en grei skytter, men ikke stabil nok til at det er effektivt. Har litt mange turnovers, hele 3 per 1.5 assists.

Sammenlignes med: Thaddeus Young, Hakim Warrick

4

Lamozy

1. Anthony Bennett – 6’7 høy, 239 pund tung, 20 år gammel.

Kunne fort blitt tatt nr. 1 hvis det ikke var for mangel på høyde.

1

Lignende temaer

Bilde

Vintersport

Vintersport

Bilde

Sykkel

Sykkel

Bilde

Tennis

Tennis

Bilde

Boksing, Kampsport og MMA

Boksing, Kampsport og MMA

Bilde

Hobby

Hobby

Laster...