Amerikanske Idretter

JeBe

NFL Uke 7-tråd

Uke 7 - Return of the King

Peyton Manning returnerer til huset han bygde selv for å spille mot arvtager Andrew Luck i Sunday Night Football. Colts går rett fra bortekamp i MNF foregående uke til å spille hjemme i beste sendetid.

To lag som overrasket positivt forrige helg, Panthers og Rams, møtes i Carolina.

Ligaens kanskje største rivaler møtes når Steelers får besøk av hatlaget Ravens i Pittsburgh.

I MNF møtes Giants og Vikings. De to lagene har vunnet én kamp til sammen i år.

Oakland og New Orleans spiller ikke denne runden.

Tabeller | Stats | KampoppsettGame Pass | Viaplay | NFL på Facebook NFL for nybegynnere | Lagene i NFL

Nyheter: FOX | ESPN | NFL | CBSESPNs divisjonsblogger: AFC: West | East | North | SouthNFC: West | East | North | South

Fantasy: NFL | ESPN | Yahoo | VGD Survival | VGD Pick'emPower rankings: FOX | ESPN Podcasts: Ross Tucker Football Podcast | Football Today | Rich Eisen | Football Podcast (CBS) | The Audible (FootballGuys.com) | The B.S. ReportTwitter: Håvard Rugland | Adam Schefter | Jay Glazer | Jason La Canfora | Adam Caplan | NorNFL | NotJayCutler | Peter King | Chris Mortensen | Mike Pereira

Fullstendig kampprogram for uke 7:

Fredag 02.30 norsk tid: Seahawks @ Cardinals

Søndag 19.00 norsk tid: Buccaneers @ Falcons Bengals @ Lions Bills @ Dolphins Patriots @ Jets Cowboys @ Eagles Bears @ Redskins Rams @ Panthers Chargers @ Jaguars

Søndag 22.05 norsk tid: 49ers @ Titans

Søndag 22.25 norsk tid: Browns @ Packers Texans @ Chiefs Ravens @ Steelers

Mandag 02.30 norsk tid: Broncos @ Colts

Tirsdag 02.30 norsk tid: Vikings @ Giants

2
374 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Matt Flynn har signert for Buffalo Bills, han går vel rett inn som QB 2 og backup til Thad Lewis som jeg syntes leverte varene mot Bengals. Jeff Tuel er jo på depth charten og starter EJ Manuel er ute i 6 uker og de har Kevin Kolb skada. De er glade i QBer der i Buffalo, det må'n si.

Ellers er DeMarcus Ware ute i 3-4 uker med en skada "quad". DeMarco Murray spiller neppe heller etter at han forstua kneet sitt mot Skins.

Randall Cobb kan være ute en liten stund og, muligens en hel måned. Det er ikke gode nyheter for en allerede tynn WR gruppe på Packers.

Mike Goodson røyk det meste i kneet og er ute for sesongen, mens Texans safety Danieal Manning også pådro seg en kneskade og er ute i 6-8 uker.

Amendola har jeg ikke lest noe om. men han pådro seg vel en concussion?

1

Jeg føler Texans-kampen er en liten trap game, egentlig. De er i fritt fall, publikum er forbanna, Yates må inn for Schaub, Super Bowl-vinduet deres er på vei til å stenges og drømmesesongen deres kan snart kræsje totalt hvis ikke de får snudd ting. Alt tilsier at vi burde slå dem, ihvertfall på Arrowhead, og det er ofte da ting går til helvete. Vi vet jo alle hvor gode Texans egentlig kan være, og hvis de finner tilbake til den klassiske formen kan dette bli en veldig vanskelig affære. Dessuten er de, for alle deres problemer, et veldig vanskelig defense å bryne seg på for vårt allerede ganske svake offense.

Ellers, en gledelig liten statistisk tidbit. Chiefs og Broncos' 6-0-start marker første gang siden 1934 og kun andre gang i historien at to lag i samme divisjon starter sesongen 6-0. Det er altså en ganske spesiell situasjon vi er vitne til.

2

Første uke av to med Seahawks utenfor søndag i NFC West-møte da. Er vel mandag/tirsdag i neste runde, mot Rams.

1
SalSomer Jeg føler Texans-kampen er en liten trap game, egentlig. De er i fritt fall, publikum er forbanna, Yates må inn for Schaub, Super Bowl-vinduet deres er på vei til å stenges og drøm...

Jeg føler Texans-kampen er en liten trap game, egentlig.

Hadde ikke sett den kommentaren komme før sesongen fra en Chiefs-supporter.

Apropos trap games, så har San Diego en også. Reise på tvers av landet, tidlig kampstart (10.00 AM Pacific) og kort uke.

1
grock19 Første uke av to med Seahawks utenfor søndag i NFC West-møte da. Er vel mandag/tirsdag i neste runde, mot Rams.

Litt synd at ingen av de er hjemme. Primetime på CenturyLink har jeg fått mange gode minner fra siden vi flyttet dit. Heldigvis får vi Saints i uke 12, blir en herlig rematch fra WC 2010 :)

Denne kampen mot Cardinals kan fort ende med tap, de har spilt to hjemmekamper i år og har vunnet begge mot Lions og Panthers. Husker når det var lett match og reise ned dit, men nå har vi kun vunnet en kamp av de syv siste. Blir fort en match som vinnes av turnover vinneren. 2-0 de to neste kampene så er utgangspunktet for regular season innspurten fantastisk.

1
PacNW Litt synd at ingen av de er hjemme. Primetime på CenturyLink har jeg fått mange gode minner fra siden vi flyttet dit. Heldigvis får vi Saints i uke 12, blir en herlig rematch fra W...

2-0 de to neste kampene så er utgangspunktet for regular season innspurten fantastisk.

Eneste hjemmekamp for Seahawks i oktober var helgens seier mot Titans. Vi har vi altså to bortekamper på rad foran oss.

Hvis vi vinner en av disse kampene har vi et meget bra utgangspunkt foran resten av regular season.

Av de siste åtte kampene har vi nemlig bare tre bortekamper.

1

Til alle NFL fans: Beklager for hva dere kommer til å være vitner til på MNF. -Signert, Giants og Vikingfans over hele verden.

2

JÆVLIG nervøs for søndagens kamp. Nå er det på høy tid å vinne en kamp på the linc,hvem er da bedre å slå enn Cowboys? Spent på hva Nick Foles får til mot et bedre D.

1

Skeptisk på Niners @ Titans, 2x bra defense vs offense som har slitt. Bør være seier, men kommer sikkert til å bli jevnt. Kan fort skjære seg dette.

1
PacNW Litt synd at ingen av de er hjemme. Primetime på CenturyLink har jeg fått mange gode minner fra siden vi flyttet dit. Heldigvis får vi Saints i uke 12, blir en herlig rematch fra W...

Litt synd at ingen av de er hjemme. Primetime på CenturyLink har jeg fått mange gode minner fra siden vi flyttet dit. Heldigvis får vi Saints i uke 12, blir en herlig rematch fra WC 2010 :)

Blir jo gjort godt igjen med de samme to kampene på CLink til å avslutte reg. season, 15 og 16.

Cardinals borte er tøft ja. Som du sier, skulle Seahawks klare 2-0 på de to, ser det fantastisk bra ut. Buccs, Falcons og Vikings som neste 3, 2 av dem hjemme.

1

Så middelmådig Carson Palmer er om dagen så burde det ikke være noe problem for Seahawks. Kommer minst tre turnovers, book it.

1

Colts-eier Jim Irsay gjør sitt beste for å fyre opp Peyton før søndagens match. Jeg er ikke sikker på at det er det smarteste han kan gjøre.

1

Fantasyspørsmål:

Bør jeg gå med på å trade bort Steven Jackson for Amendola?

Utenom Jackson har jeg Doug Martin, Trent Richardson og Gio Bernard på RB.

1

Ikke nok med at Saints taper med 5 sek igjen mot Patriots, skal faktisk ikke spille denne runden. Det er tungt. Men uansett, mye gode kamper i vente. Klarer meg nok.

1
Slettet-WDKAYW

Freeman skal til verket mot Giants, bekreftet av Vikings.

1

Føler meg rimelig sikker på at vi vinner.

Dette er starten på 10-6 eller 9-7. Sett i gang, Big Blue!

1

TE Zach Miller er etter alt å dømme tilbake for Seahawks i kveld, en klar styrke for laget.

DE Chris Clemons, som fikk en albuskade mot Titans, har også en bra sjanse for å kunne spille.

Breno Giacomini, Bobby Wagner og Spencer Ware er fortsatt ute.

1

Case Keenum får sin første snap i NFL da han starter for Texans mot Chiefs i helga. Uten å virke for breial må det vel være lov å si at han kunne nok sikkert ønsket seg en litt enklere motstander i sin første kamp.

1
SalSomer Case Keenum får sin første snap i NFL da han starter for Texans mot Chiefs i helga. Uten å virke for breial må det vel være lov å si at han kunne nok sikkert ønsket seg en litt enk...

Vi har diskutert heftig i guttegjengen vår, rett og slett fordi vi har satt penger på det før sesongen, og spørsmålet mitt er; "Er han en rookie"?

Jeg ser at han var udrafta i 2012 og spilte i Texans i offseason og så pratice squad, men har også lest på NFL.com at han er rookie, både ja og nei med andre ord. Hjemmesiden til Houston Texans opererer med at DeAndre Hopkins og DJ Swearinger er i sesong 0, mens Keenum er i sesong 1.

Jeg skal ikke se kampen i natt. Er småsjuk og skal til legen "tidlig" i mårra, selv om jeg som alltid er inzane gira på å se kampen. Begynner straks med tipperettinga tenker jeg med mindre jeg straks havner i en diskusjon med noen på nettet som tar feil.

1

Lignende innlegg

Laster...