Amerikanske Idretter

JeBe

NFL Uke 13-tråd

Uke 13 - Happy Thanksgiving!

Det er thanksgiving, og tradisjonen tro spiller Lions og Cowboys (i tillegg til Ravens) hjemme på torsdag kveld og natt til fredag.

Det betyr at vi får tre kamper fra 18.30 norsk tid på torsdag, hyggelige tidspunkter for oss nordmenn.

Søndagskampene faller på 1. desember, og det er et par ålreite kamper på den første søndagen i advent. For andre gang på to uker møtes Broncos og Chiefs. Denver vant sist, denne gangen møtes lagene i Kansas City.

En av årets potensielt beste kamper kommer i Monday Night Football, når Saints, som slo Falcons i TNF, spiller borte mot et Seattle-lag som ikke spilte i uke 12.

Nå er også alle lagene i aksjon. Samtlige er ferdig med sin friuke, og de fem siste kampukene vil inneholde 16 kamper.

Tabeller | Stats | KampoppsettGame Pass | Viaplay | NFL på Facebook NFL for nybegynnere | Lagene i NFL

Nyheter: FOX | ESPN | NFL | CBSESPNs divisjonsblogger: AFC: West | East | North | SouthNFC: West | East | North | South

Fantasy: NFL | ESPN | Yahoo | VGD Survival | VGD Pick'emPower rankings: FOX | ESPN Podcasts: Ross Tucker Football Podcast | Football Today | Rich Eisen | Football Podcast (CBS) | The Audible (FootballGuys.com) | The B.S. ReportTwitter: Håvard Rugland | Adam Schefter | Jay Glazer | Jason La Canfora | Adam Caplan | NorNFL | NotJayCutler | Peter King | Chris Mortensen | Mike Pereira

Fullstendig kampoppsett for den trettende uken av årets NFL-sesong:

Torsdag 18.30 norsk tid: Packers @ Lions

Torsdag 22.30 norsk tid: Raiders @ Cowboys

Fredag 02.30 norsk tid: Steelers @ Ravens

Søndag 19.00 norsk tid: Jaguars @ Browns Titans @ Colts Bears @ Vikings Dolphins @ Jets Cardinals @ Eagles Buccaneers @ Panthers Patriots @ Texans

Søndag 22.05 norsk tid: Falcons @ Bills Rams @ 49ers

Søndag 22.25 norsk tid: Broncos @ Chiefs Bengals @ Chargers

Mandag 02.30 norsk tid: Giants @ Redskins

Tirsdag 02.30 norsk tid: Saints @ Seahawks

3
658 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Blir spennende med Bengals borte mot Chargers. Bengals har slitt borte, men det er jo lov å håpe på seier. Avhenger nok veldig av om Dalton bestemmer seg for å kaste 3+ INTs eller ikke.

1

Bengals @ Chargers kan fort bli en veldig interessant kamp.

Cincinnati har hatt ei friuke, og San Diego er garantert høyt oppe etter seieren mot Chiefs sist søndag.

Jeg har, som jeg har nevnt tidligere, ikke veldig stor tro på at San Diego skal klare å klore til seg den siste sluttspillsplassen i AFC. På grunn av tapene mot Titans og Dolphins må antageligvis Chargers ende på 9-7, og da må de avslutte sesongen 4-1.

Det er vanskelig for et lag som har variert ganske mye denne sesongen, og som også har igjen både Chiefs og Broncos (borte) før sesongen er over.

Uansett synes jeg det har vært veldig morsomt å se Philip Rivers denne sesongen. Mange hadde avskrevet ham etter to dårlige sesonger (uten mye hjelp), men i år synes jeg han har vært veldig god.

Jeg hadde ikke vært veldig bekymret for at Andy Dalton skulle kaste tre INTs med secondaryen til Chargers. De som starter burde vært på benken, og de som er på benken burde vært på en practice squad.

Eric Weddle er uansett der, NFLs kuleste safety.

1

Power rankings: FOX | ESPN

Ingen av de to AFC West-kandidatene klarte å komme seg opp på tosifret antall seire denne uken da og begge gikk til 9-2.. Seahawks tar vel da fort endelig tilbake 1.plassen i ulike power rankings den ene uken de ikke spiller selv? ;)

Ellers er det fortsatt oppsiktsvekkende sterkt av Panthers om dagen. Burde ha en god sjanse til å flytte seg til 9-3 hjemme mot Buccs neste uke.

Døvt med tidspunktet for Saints@Seahawks, men det er vel slik det må være, gitt at det er en kjempekamp iår.

1
joahel88 [sitat…] De kan nok ikke tenke på europeere i denne sammenhengen. Jeg liker MNF, da er 12th man på sitt beste;)

Hehe, nei selvsagt ikke - det skulle tatt seg ut - jeg bare skriver fra eget perspektiv og har vel forsåvidt også dekket at jeg ikke akkurat har noen innsigelser på det. De beste kampene må selvsagt gå på de beste tidspunktene for befolkningen.

Ellers ser jeg Football Outsiders hadde Seahawks på 85,8% for å vinne 1st Seed for NFC etter uke 11. Den kommer vel enten til å gå opp mot 100% eller et godt stykke ned etter den kampen.

1
grock19 Seattle Seahawks' Brandon Browner faces suspension. 1 år.

Browner var i utgangspunktet skadet på ubestemt tid, men dette er håpløst. Walter Thurmond må stå over fire kamper, men er tilbake til eventuelle playoffkamper. Og Sidney Rice er ute for sesongen, ser det ut for.

Ikke rart Seahawks prøver å finne erstatninger for Browner og Thurmond. Disse er nevnt som mulige erstatninger: Antoine Winfield, Perrish Cox - og den gamle Seahawks-helten Marcus Trufant, som faktisk trente med Seahawks i går!

Marcus Trufant var en del av Seattles Superbowl-lag i 2005. Han ble released fra Jacksonville Jaguars 30. august, og er en free agent.

Browners handlinger er nettopp tatt opp i et teammøte, og som det står i artikkelen ovenfor har Max Unger og Richard Sherman sagt følgende: " We're going to the Super Bowl. If any of you want to do this stuff, go ahead. You won't be coming with us."

1
grock19 [sitat…] Ingen av de to AFC West-kandidatene klarte å komme seg opp på tosifret antall seire denne uken da og begge gikk til 9-2.. Seahawks tar vel da fort endelig tilbake 1.plasse...

Ellers er det fortsatt oppsiktsvekkende sterkt av Panthers om dagen. Burde ha en god sjanse til å flytte seg til 9-3 hjemme mot Buccs neste uke.

Ja, Panthers er jo formlag #1 for tiden med 7 strake. Har litt sans for det laget og håper de kan overraske i sluttspillet.

1
HuiBuorre Browner var i utgangspunktet skadet på ubestemt tid, men dette er håpløst. Walter Thurmond må stå over fire kamper, men er tilbake til eventuelle playoffkamper. Og Sidney Rice er u...

Utrolig surt med Browner, men godt å få han ut. Men vi har en god stall bakover og om en av Winfield/Cox eller Trufant kommer tilbake så skal vi nok klare oss bra. Vi har mye dybde, også på DB. Skal ikke dy meg fra å si at det hadde vært digg å få tilbake Trufant om vi skulle klare å komme oss til Superbowl. Om jeg ikke tar helt feil så hadde han vel da vært den eneste som er igjen fra det forrige 05-laget.

Godt å se at Unger og Sherman tar ansvar og kommer med den beskjeden.

Uansett så blir vel dette den kampen jeg har gledet meg mest til i år forutenom kampene mot 49'ers. Noen som har telling på hvor mange ganger quake-runnet til Lynch kommer til å bli nevnt i løpet av uken i diverse medier?

1
bowman23 Utrolig surt med Browner, men godt å få han ut. Men vi har en god stall bakover og om en av Winfield/Cox eller Trufant kommer tilbake så skal vi nok klare oss bra. Vi har mye dybde...

Skal ikke dy meg fra å si at det hadde vært digg å få tilbake Trufant om vi skulle klare å komme oss til Superbowl. Om jeg ikke tar helt feil så hadde han vel da vært den eneste som er igjen fra det forrige 05-laget

Jeg er enig, og Trufant forlot oss så seint som 7. mai i år, da han undertegnet en kontrakt med Jaguars. Han kan systemene og kjenner klubben ut og inn.

Helt riktig at Trufant vil være den siste igjen fra 2005-laget hvis han får kontrakt igjen. Den nest siste var Leroy Hill, som heldigvis forlot Seahawks i fjor.

1

Adam Schefter: Chiefs LB Justin Houston dislocated his elbow and is unlikely to play Sunday vs Denver, per team and league sources.

Damn...

1

Er så lei av at spillere tror de kan bare drite i systemet. Browner viser her hvilken tulling han er, og når det er snakk om et år er det klart at dette ikke er snakk om en liten misforståelse. Han kan bare bli kasta ut av laget og ligaen for min del. Sånne spillere har vi ikke bruk for. At Thurmond også har gjort ulovlige ting er intet annet enn idiotisk. Det er snakk om voksne mennesker som burde greie å legge sammen to og to.

1

@AdamSchefterSeattle will sign former 49ers CB Perrish Cox if he passes his physical today and team also is considering placing CB Brandon Browner IR.

1

Utenom Seahawksworld (men innenfor NFC West) har 49ers reaktivert Michael Crabtree igjen. Noe for fantasy tro?

1

Trenge fantasy hjelp skal bruke 3 av disse WR

Calvin Johnson

Antonio Brown

Brandon Marshall

Alshon Jeffrey

Josh Gordon tommel for hjelp

1
unitedkid1902 Gordon, Marshall og Calvin?

Akkurat det samme jeg hadde gått for. For en inzane samling av WR'e. Er liksom lov å "dele" på det. Er nesten frekt å ta alle de gode spillerne selv og benke de. ;)

Jeg er småbitter siden jeg tapte en viktig duell såvidt sist og stilte med J Cotchery, C Shorts og B LaFell på wideout.

Skal stacke recivere neste år!! :)

2
SuperChargers Akkurat det samme jeg hadde gått for. For en inzane samling av WR'e. Er liksom lov å "dele" på det. Er nesten frekt å ta alle de gode spillerne selv og benke de. ;) Jeg er småbitte...

Har vært heldig Antonio Brown og Gordon var det rett og slett bare nokken som droppa og da tenkte eg da kan eg like godt plukke dei opp.

Trur eg er ein av dei einaste i min liga som gidde å følge med virka det som klarte å plukke opp stacy og andre brown på rb etter att Doug Martin blei skada.

1
DimitarBerbatov9 Adam Schefter: Chiefs LB Justin Houston dislocated his elbow and is unlikely to play Sunday vs Denver, per team and league sources. Damn...

Chiefs LB Justin Houston dislocated his elbow and is unlikely to play Sunday vs Denver, per team and league sources.

Tamba er heldigvis ikke så alvorlig som først antatt, virker det som. Håper at én av dem er tilbake til Broncos-kampen, ihvertfall. Vi tillot 3 poeng mot Chargers før Houston gikk av banen, vi tillot 38 poeng etter det. Forskjellen er enorm.

Ellers har Crabtree sittet på benken min i 4-5 uker i en liga hvor jeg har store WR-problemer (men allikevel er 11-1 takket være gode RBs og TEs). Nå kommer han akkurat tidsnok til å bli mitt hemmelige våpen i sluttspillet. Gode saker.

1
SalSomer [sitat…] Tamba er heldigvis ikke så alvorlig som først antatt, virker det som. Håper at én av dem er tilbake til Broncos-kampen, ihvertfall. Vi tillot 3 poeng mot Chargers før Hous...

Ellers har Crabtree sittet på benken min i 4-5 uker i en liga hvor jeg har store WR-problemer (men allikevel er 11-1 takket være gode RBs og TEs). Nå kommer han akkurat tidsnok til å bli mitt hemmelige våpen i sluttspillet. Gode saker.

Ken du har på RB og TE?

1

Jippi - boldbugen til VGD...

Uansett, spreed og over/under til kampene denne uka:

Torsdag 18.30 norsk tid: Packers @ Lions - Lions 6 poeng favoritt, O/U 50 poeng i kampen.

Torsdag 22.30 norsk tid: Raiders @ Cowboys - Cowboys er 9,5 poeng favoritt, O/U 46,5

Fredag 02.30 norsk tid: Steelers @ Ravens - Ravens er 3 poeng favoritt, O/U 40,5

Søndag 19.00 norsk tid: Jaguars @ Browns - Browns er 8,5 poeng fvoritt, 41,5 Titans @ Colts - Colts 4 poeng favoritt, O/U 44,5 Bears @ Vikings - Viking 1 poeng favoritt, O/U 49 Dolphins @ Jets - Jets 1,5 poeng favoritt, O/U 38,5 Cardinals @ Eagles - Eagles 3 poeng favoritt, O/U 48,5 Buccaneers @ Panthers - Panthers 8,5 poeng favoritt, O/U 41,5 Patriots @ Texans - Patriots 7,5 poeng favoritt, O/U 47

Søndag 22.05 norsk tid: Falcons @ Bills - Bills 3,5 poeng favoritt, O/U 46 Rams @ 49ers - 49'ers 9,5 poeng favoritt, O/U 41,5

Søndag 22.25 norsk tid: Broncos @ Chiefs - Broncos 4,5 poeng favoritt, O/U 48,5 Bengals @ Chargers - Chargers 1,5 poeng favoritt, O/U 48,5

Mandag 02.30 norsk tid: Giants @ Redskins - Giants 1 poeng favoritt, O/U 45,5

Tirsdag 02.30 norsk tid: Saints @ Seahawks - Seahawks 5,5 favoritt, O/U 47

Hva skal man si om det her? Seahawks er veldig store favoritter, greit at de er gode hjemme, men så stor forskjell er det ikke på lagene etter min mening.

Også Lions er vel store favoritter, ser for meg en nailbiter mot Green Bay. Og greit at Redskins var søppel i går, men Giants er jo på et helt annet nivå enn 49'ers så at de skal være underdog ser jeg ikke helt.

1

Lignende innlegg

Laster...