Amerikanske Idretter

sirsirsir

MLB off season 2013-2014

Sparker i gang med de nominerte til HoF-avstemningen. Hvem vil vi skal inn? Jeg holder en knapp på Glavine, Maddux, Piazza og kanskje Biggio og Schilling. Tipper også Frank Thomas kommer inn etter hvert. Alle andre med gode nok stats er velkjente dopere: Clemens, Bonds, McGwire, Palmeiro, Sosa.

Jeff BagwellCraig BiggioBarry BondsRoger ClemensTom GlavineJeff KentGreg MadduxEdgar MartinezDon MattinglyFred McGriffMark McGwireJack MorrisMike MussinaRafael PalmeiroMike PiazzaTim RainesCurt SchillingLee SmithSammy SosaFrank ThomasAlan TrammellLarry Walker

1
144 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Mussina karrer seg forhåpentligvis inn, men han er på vippen. La oss håpe doperne blir holdt ute!

1

Chris Stewart tradet til Pirates. Blir backup for Russell Martin. Laber på plata, men skal være veldig flink med pitcherne. Antar det er et move for å gjøre McKenry til trade bait.

1
Slettet-WDKAYW

Kun en legesjekk gjenstår før Ellsbury er en Yankee. Rapporteres om $153 mill over 7 år. Klassespiller uten tvil men det var litt dyrt i mine øyne. Bare å krysse alt av fingre og tær for at Cano aksepterer en dårligere deal hos NYY enn han kunne fått andre steder.

1
Slettet-WDKAYW

Bra at Yankees ikke gikk med på å gi Cano 10 år. Uansett trist å miste lagets klart beste spiller. Offence kan erstattes men hans defence er det ikke lett å finne andre steder.

1

Saltalamacchia til Marlins. 3 år 21 mill dollar.

Kanskje de klarer å trekke litt mer en de snaue 20000 i gjennomsnitt de hadde dette året neste år.

Rays bånner faktisk den lista. Litt rart er det vel ettersom de hadde en god sesong i år. Stadion tar vel kanskje litt av skylda?

1
GabrielBatistuta Saltalamacchia til Marlins. 3 år 21 mill dollar. Kanskje de klarer å trekke litt mer en de snaue 20000 i gjennomsnitt de hadde dette året neste år. Rays bånner faktisk den lista. L...

Rays bånner faktisk den lista. Litt rart er det vel ettersom de hadde en god sesong i år. Stadion tar vel kanskje litt av skylda?

Etter hva jeg har lest ligger stadion et stykke utenfor St. Petersburg(?), og trafikken ut dit er et helvete. Hvis jofl leser dette kan nok han utdype vil jeg tro. Rays hadde nok tiltrukket seg større publikum hvis de hadde fått stadiumet til Marlins sentralt i Tampa.

1
Slettet-WDKAYW

Grandyman til Mets ja. Skal si ting har skjedd fort den siste uken.

1

Wow, ikke vant til så mye på en gang. Både Cano og Grandy, på samme dag. Veldig fint at man ikke ga Cano 10 år, nå kan han kose seg i regnværet og telle penger, blir nok bra. Men skuffet over Granderson, han trodde jeg virkelig vi skulle beholde.

1

Og Noah Syndergaard som vi fikk for Dickey i traden med Blue Jays, er jo høyt ansett og gjør kanskje sin debut i mlb neste år. Hvis han følger i sporene til Harvey og Wheeler og gjør sine saker like bra, snakker vi en veldig spennende gjeng unge pitchere.

1
Slettet-WDKAYW

Ett år til for Kuroda. Kan han holde seg stabil hele sesongen kan dette være gull!

1
Slettet-WDKAYW

Halladay legger armen på hylla.

1

Pirates har forresten signet Charlie Morton frem til 2016, med option i ett år til. Synes det er bra. Han var solid da han gjorde comeback etter Tommy John i sommer, og er ennå bare 30 år.

1

Pirates har signet Edinson Volquez. Spennende, kan minne litt om signeringen av Liriano. Pirates har en meget god pitching coach i Ray Searage.

1

Mener jeg leste at Mariners hadde kun tre spillere som tjente over en million dollar per sesong i 2013. Felix, Iwakuma og Ackley. Alle pitchere.

Så kommer Cano og får millionene kasta etter seg.

Bør da være tilløp til ørlite misunnelse blandt de andre på laget der.

1

Lignende innlegg

Vintersport timy3 Publisert

Maren Lundby

Maren Lundby er for tjukk, eller rettere sakt for kraftig. Før ut i verden måtte en skihopper være kraftig og spenstig for å kunne hoppe langt, men etter at denne V-stilen ble til, så er det ikke kraf...
1
0 svar
Laster...