Amerikanske Idretter

SuperChargers

VGD Fantasy 2014

Åpner en ny fantasytråd for 2014-sesongen sånn at vi allerede nå kan begynne å fylle opp gruppene og begynne skitkastinga.

For øyeblikket fra VGD har vi Norsk-Fotball-Liga som er en standardliga styrt av osloblade med 12 aktive medlemmer, den ble vunnet av DB9 Chiefs med StarvinMarvins Gotham Green på 2. plass og faBBeh på 3.plass.

Vi har også en annen standardliga med navnet VGD Fantasy 2014, med 14 VGD medlemmer, vunnet i 2013 av Smith Happens med Mackey's Allstars på 2.plass og AtlantaFalcons på 3.plass. På tide å få Chiefsfolka ned fra tronen i 2014 med andre ord.

VGD Auction 2014 er en annen liga vi hadde i fjor, med bare 10 medlemmer så er det aboslutt mulig å øke til 12 om folket ønsker det. Her er det draften som er annerledes, her drafter man ikke spillere etter tur, men man byr på spillere man vil ha på sitt lag med utdelte penger. FLYEAGLESFLY dro i land seieren, FinstadChargers ble nummer 2 og DetroitDistribution nummer 3.

VGD folket har en eldre liga fra før min tid og, som jeg ikke vet hva heter, men som har sin egen tråd, etter hva jeg kan se var det TomBrady12 som vant den.

I tillegg til ligaene over ble det laget en liga med navnet Norsk Auctionliga 14 i fjor, i den ligaen er det bare Mayock og meg selv fra VGD, resten er mennesker fra Amerikansk Fotball-gruppa på Facebook og tilfeldige folk som ble kasta inn sekunder før draften. Her er det mulighet for å fjerne en haug av folk (minst 4 som er inactive) og å utvide gruppa om det er interesse for det, for å få med VGD folk. Mayock vant denne gruppa i fjor.

Finnes det flere grupper der ute?

De regjerende mesterne er for øyeblikket:

Norsk-Fotball-Liga: DimitarBerbatov9 VGD Fantasy 2013(2014 i år): SalSomer VGD Auction 2013(2014 i år): Jazzeron VGD-fantasy 2013: TomBrady12 Norsk Auctionliga 13(2014): Mayock

Det er selvfølgelig mulig å forandre på ting, jeg er åpen for det meste i forhold til sluttspill/grupper og posisjonsforandringer. Vi kan ta diskusjonen i tråden her, i tillegg må vi bli enige om når vi skal live-drafte, men det er langt frem i tid. I de gruppene jeg styrer kommer jeg til å sette opp nye "fixtures", det står for øyeblikket ikke på random så man møter den samme i 1 til 14(?) runde i år som i fjor, det er bare dumt, så det blir full random på matchupene. Samme gjelder hvis det er ønskelig med en keeper league. Det er flertallet som får bestemme!

Personlig er jeg interessert i en liga med en eller flere defensive spillere, så det kan hende en slik liga dukker opp etterhvert hvis flere er med på noe sånt.

Topp 5 Fantasyspillere i 2013:

1) QB Peyton Manning - 409.98 2) QB Drew Brees - 327.68 3) RB Jamaal Charles - 308.00 4) QB Cam Newton - 297.66 5) QB Andrew Luck - 292.58

Topp 3 RB:

1) Jamaal Charles - 308.00 2) LeSean McCoy - 278.60 3) Matt Forte - 263.30

Topp 3 WR:

1) Josh Gordon - 227.40 2) Demaryius Thomas 227.00 3) Calvin Johnson 219.20

Topp 3 TE:

1) Jimmy Graham - 217.50 2) Vernon Davis - 161.00 3) Julius Thomas - 150.80

Topp 3 K:

1) Stephen Gostkowski - 168.00 2) Matt Prater - 162.00 3) Justin Tucker - 152.00

Topp 3 DEF:

1) Kansas City Chiefs - 204.00 2) Seattle Seahawks - 195.00 3) Carolina Panthers - 193.00

For 2014 er detta auctionverdien for topp 10 preseason (fra nfl.com):

1) Adrian Peterson - 54 2) LeSean McCoy - 52 3) Jamaal Charles - 52 4) Matt Forte - 49 5) Peyton Manning - 43 6) Eddie Lacy - 45 7) Marshawn Lynch - 45 8) Jimmy Graham - 38 9) Calvin Johnson - 41 10) Arian Foster - 41

For min egen del har jeg slutta å samle på 4.plasser nå ila våren. Har slitt i mange år med en psykisk sykdom som har tiltrukket meg sterkt til 4.plassen, men legen min sier at jeg er frisk og mener at jeg er klar for å "gräve guld i USA". Derfor velger jeg å utfordre osloblade i Norsk-Fotball-Liga og Jazzeron i VGD Auction 2014: En iskald sekser med AASS på at jeg kommer over dere ved sesongslutt. Eventuelt en annen valgfri variant :-)

Ha en fin sommer og et nytt godt fantasy-år!

4
771 svar

Har to draft-poller ute for 2 av de 3 ligaene jeg er commish for.

VGD Fantasty 2015: http://doodle.com/6mdthah639d7b7qh

Norsk Auctionliga 15: http://doodle.com/zvckrabapx2knmk4

Stem på passende drafttidspunkter så fort som mulig så vi får fastsatt en dato. Jeg skal fjerne brukere som var inaktive i fjor og bytte de ut, slenger ut en ny melding når jeg vet hvor mange ledige plasser det blir i ligaene våre. Førstemann til mølla som vanlig.

I Norsk Auctionliga 15 kan man beholde 4 spillere fra fjorårssesongen så ikke glem å "keepe" de beste spillerne deres fra i fjor.

Jeg har forresten et problem med VGD, har ikke kommet inn på 2 dager og har egentlig bare regna med at VGD har vært nede, da verken mobil eller pc har funka. Prøvde i inkognitomodus tidligere i dag og da funka alt helt fint så jeg begynte å lure på om jeg var blitt "banna", men det ser ut som det går fint nå. Andre som har hatt problemer, eller er det bare meg?

3

Jeg kan vel forsåvidt legge ut en oversikt: Koios90 - Victorious Secret Izcila - Cruz Control Marcus-P - Oslo Warriors Mc_lovin - The Deflators Hedly2 - Kautokeino ReindeerRiders Jazzeron - #Nesodden Hustlegang ToonArmy - ToonArmys Rebellion

3
Iucky Er nykommer når det kommer til NFL-fantasy, men vil gjerne være med i år. Kan love å være aktiv, men kun med et lag og over en sesong (foreløpig). Er tidligere bare kjent med FPL,...

For deg er nok det enkleste å gå for standard oppsett på det meste, altså ingen IDP liga. Dvs. i vanlige ligaer drafter man og stiller med ett defense type Seattle Seahawks, i IDP (Induvidual Defensive Players) plukker man spesifikke defensive spillere f.eks som D-line JJ Watt eller en linebacker som Luke Kuechly. Jeg har aldri spilt med det før selv, så for meg blir det første gang i år. I utgangspunktet antar jeg at det for deg er enklere å være med i en liga med færre medlemmer, type 10/12 enn med 14+. (Flere medlemmer = flere som drafter og spillerne tynnes ut og laget ditt blir svakere. Dette vet du best selv og hvor god kunnskap du har når det kommer til å drafte 2. string RB og 3. string WR.)

Andre alternativer enn antall medlemmer i en gruppe går på hvor mange posisjoner man drafter i.

Standard tror jeg er noe slikt:

QB - RB - RB - WR - WR - WR/RB(flex) - TE - DEF - K + 6 mann på benk. Med andre ord varierer dette litt, jeg er medlem av grupper med type 3 x WR, 2 x QB eller WR/TE som flex. Det gjør jo igjen at det tynnes ut. Kjører man på med dette i tillegg til 14+ medlemmer så begynner det å bli virkelig tynt på benkene rundt omkring og man må følge godt med og være aktiv for å få "gode" spillere i med de seinere pickene.

Det du må velge mellom er om du vil være i en liga hvor du ønsker å drafte i det som normalt kalles snakedraft og er standard eller auctiondraft. Snake: Hvis du er med i en gruppe med 9 andre, vil det på draftdagen bli random hvor du velger spillere. Picker du som nummer 1 i første runde vil du picke som nummer 10 i 2.runde og nummer 1 igjen i 3.runde osv.

F.eks slik: 1-20-21-40 med pick 1 eller 10-11-30-31 med pick 10.

Auctiondraft er mer lignende det du kjenner til. Her begynner man med 200 penger og kan kjøpe spillere. Spillere blir lagt ut på salg og man byr på dem. Du kan kjøpe de tre beste spillerne hvis du vil, f.eks Adrian Peterson 60, Peyton Manning 50, Calvin Johnson 50, og da bare ha 40 igjen, noe som vil si at det tar enormt langt tid før du kan by igjen for du må fylle opp laget ditt, eller du kan spre pengene utover og kjøpe litt av hvert. Forhåpentligvis er alle i ligaen online og byr som gale som forskjellige spillere. Er litt som FPL bare at ingen kan ha samme spilleren. Det betyr at noen går til drøy overpris mens andre går svært billig.

Etter draften er det masse spillere som er på "free transfer", eller waiveren som vi kaller det, og her funker det sånn at etter 1. Runde i NFL, så vil alltid en stjerne eller to bli skada, en ukjent rookie leverer noe syke saker eller lignende. Og mange vil ha disse spillerene. Da er det det laget som ligger sist etter første runde som får velge spiller først fra waiveren, som en demokratisk greie. Herlige saker!

2
BennyKanin SuperChargers; Hvordan ligger det an med VGD Fantasy 2014? Draften er midt på natten, og så vidt jeg kan se må det da være mange av de gamle deltakerne som ikke har bekreftet sin d...

Skal få fiksa detta straks, har vært på ferie uten nett tidligere i sommer i 4 uker og hatt mye å gjøre i ettertid, men det går seg til nå så jeg skal få fiksa drafttidspunkt og fjerna de som er inactive. I fjor lagde vi en poll med 4-5-6 forskjellige drafttidspunkter hvor man stemte på de som passa. Så vi gjør detta igjen.

Har ikke sett en eneste pre-season kamp og ikke betalt gamepasset engang. Ikke bestilt fly til London og ikke gjennomført en eneste mock draft. Nå er det på tide å skjerpe seg og komme i NFL mode! :-)

2
Iucky [sitat…] Heisann! Første gangen jeg er med på dette. Kan du (eller noen andre) gi en kort innføring i hvordan draften vil foregå?

En veldig kort innføring:

Vi har snake draft som vil si at draftrekkefølgen snus fra runde til runde. Så den som velger først i 1. runde, velger sist i 2. og først igjen i 3. o.s.v. Draftrekkefølgen gjøres automatisk og blir ofentliggjort 30 min (så vidt jeg husker) før draften begynner. Når det er din tur har du 60 sekunder på å velge en spiller. Jeg vil anbefale deg å gjennomføre en mock draft eller ti som du finner på draft center på fantasy-siden din, for å få feeling på hvordan det foregår.

2

RW3: Kan vel variere litt mellom software, men etter første runde skal de iallfall stå på auto-draft.

SuperChargers: Jeg er med i alle ligaene i år også! :)

2
Jazzeron Skandale at man bare kan ha 6 lag på nfl.com!!! :P

Ny bruker = 6 nye lag. Null stress. Mayock er vel med i flere ligaer enn Rune Rudberg har damer nedlagt? :)

Kan sette meg ned nå og lage 3 sånne poller på doodle.com ang draft. Blir vel lørdagskvelden evt seint på ettermiddagen og natta samt fredag om det er mulig. Så har vi jo Mandag, tirsdag og onsdagskveldene.

Jeg legger ut link i ligaene med alternativer, får prøve å hindre at alle 3 ligaene drafter samtidig. Kan legge ut link i tråden her og, samt sende mail så det kommer så mange svar som mulig.

2

Herlig dag. Etter jobb har jeg kun spilt Madden 15, og videre blir det draft med VGD-folka!

2
SalSomer Mobil- og bredbåndsnettet er nede her i bygda. Jeg kommer meg på nett på jobben da de tydeligvis har en helt egen linje, men får beskjed om at nettverket her ikke er kompatibelt me...

Er sikkert noen med dataskole-erfaring her på forumet som veit hvordan man får draftklienten til å funke. Er det ikke noen spesielle adresser man kan bruke for å få sider til å slippe igjennom?

Bare ikke gå inn i DOS, du må aldri gå inn i DOS.

2

Tapte med 8 poeng mot Mayock i en liga ser jeg, jeg fikk -2,18 på Rivers og Mayock's Odell Beckham leverer iskalde 23,6 poeng i går natt. Herlig....

Begynner å dra seg til i de fleste ligaene nå og stort sett ser playoff bra ut for min egen del, med unntak i dynastiligaen. Vant heldigvis denne runden så håper det snur for laget mitt nå og jeg kan få en av de siste playoffplassene.

2
SuperChargers osloblade: den ene pollen du har svart i er for en liga du ikke er med i, så vidt jeg kan se(?) Du er vel med i en auctionliga med IDP spillere sant? Har laget poll for denne nå og...

osloblade: den ene pollen du har svart i er for en liga du ikke er med i, så vidt jeg kan se(?)

Haha, ja jeg er visst ivrig. Både på å spella fantasy og på å fortelle alle at jeg skal på ferie! ;-) Får svare på den riktige nå.

2

Litt mer info fra meg:

Norsk Auctionliga 15 har auctiondraft klokka 20.00 på Tirsdag den 1. September, altså i morgen. Det er 14 lag i denne ligaen og alle lag kan velge seg 4 keepers fra fjorårssesongen. Fristen for å velge keepers går ut i det draften begynner. Jeg mangler svar fra lagene North Thunder, Godset Giants, Ullevaal Ovalballag, cowboysnation og WinnerWinnerChickenDinner. Hvis noen av disse ikke er med, vil jeg fjerne de og finne nye folk som forhåpentligvis rett og slett tar over lagene de har hatt og kan velge seg 4 keepere fra dette laget. (Hvis det går..?)

Auctionsbudsjettet er fortsatt 200 (Dette burde kanskje reguleres da mange spillere, spesielt de beste/dyreste ikke vil bli tilgjengelige for draften. Mulig at 150 er bedre). Ellers er det 10 sekunders nominasjon av spillere, 15 sekunders "bid time" og 10 sekunders "reset time".

Jeg er litt bekymra for at draften vil ta for lang tid, siden jeg har planlagt en annen draft bare en time seinere. Man kan drafte i 2 ligaer samtidig håper jeg, hvis ikke må den ene fremheves med en halvtime og den andre forsinkes med en halvtime.

VGD Fantasy 2015 har jeg da satt opp med draft en time senere, altså klokken 21.00 i morgen.

I denne ligaen er det også 14 lag, men det er random snakedraft og jeg har satt ned tiden fra 60 til 45 sekunder per pick. Jeg mangler svar så vidt jeg kan se fra Solsiden Bucs(jofl), Smith Happens(SalSomer) og Husker Cowboys.

Jeg sender ut en mail også, har dere noen innspill eller tips til forbedringer så skrik ut. Helst så fort som mulig.

God draft folkens!

2
Fotball-- Ble invitert av en kompis som er over gjennomsnittet interessert NFL. Draftet dette laget, vet ikke noe om spillere og lag (bortsett fra de 4-5 beste fra ifjor. Kom så snill med ti...

Hvor spiller du fantasy? Hvor mange er det i ligaen?

Peyton er jo i utgangspunktet en av de beste QBene i ligaen, men han sleit mot slutten av sesongen i fjor, og pga div. skader har det vært et lite usikkerhetsmoment rundt ham. Noen tror han slår hardt tilbake, mens andre tror han er "over the top". Han er nok antagelig en strålende fantasy-QB fortsatt.

Arian Foster er skada for øyeblikket og er ute i en måneds tid (pluss/minus), men frisk er han en av de aller beste backene i ligaen. DeMarco Murray var jo en fantasygigant i fjor og er bankers i laget ditt. Han har bytta lag fra Cowboys til Eagles i offseason. I fjor hadde han ekstremt mange touches, ekstremt mange! Han får nok færre i år siden konkurransen er hardere og spillerne rundt han er bedre (type Ryan Mathews som helt sikkert får/stjeler en del carries ila en kamp).

Joique Bell starter vel for Lions, men får hard konkurranse og må antagelig dele en del carries med rookie Ameer Abdullah og Theo Riddick, spesielt på 3rd down. Lamar Miller er vel også den ubestridte starteren for Dolphins, de tok RB Jay Ajayi i 5.runde i årets draft, men han er skada for øyeblikket han også.

Antonio Brown er fort den beste fantasyreciveren i ligaen. Gronk er uten tvil den beste fantasy-TE i ligaen og Houston Texans er det defenset som oftest går først i fantasy, JJ Watt vett.

Nå veit jeg ikke helt hva slags liga du er i, men 2 kickere har du ingen bruk, ei heller 3 TE's, men detta er kanskje et helt annet oppsett enn det jeg er vant til?

FA's kan du signe ja, men reglene varierer fra liga til liga og jeg veit ikke helt hvilken du er i. Jeg ville nok cutta eller trada en av TE dine og cutta en av kickerne og adda to WR eller en WR og muligens en RB til. Spesielt WR er du veldig tynn på.

2

Må bare dele dette:

I kompis-ligaen der jeg er Commish vant lag A mot lag B med 0.99 pts. I dag kom stat corrections ut som ga Broncos D/ST +1 sack, tilsvarende +1 pts. Dermed vant lag B med 0.01 pts og vi har en virkelig furt eier av lag A =P

2

Lignende innlegg

Laster...