Amerikanske Idretter

smush

NBA 2K17

Virket som det var solid interesse for NBA 2k17 i NBA-tråden, så tenker at vi kan fortsette her?

Datoer å merke seg:

MyCareer face scanning app (IOS/android): 8. september

"The Prelude": (gratis på PS4/Xbox, starten av mycareer) - 9. september

Pre-order full game: 16. september

offisiell dato full game: 20. september

Trailers så langt:

The Predule, The Dream, Friction

Top 25 spiller-ratings som er sluppet så langt:

Towns 88

Drummond 87

Thomas 85

Conley 85

Whiteside 85

McCollum 83

Gobert 81

Porzingis 80

Russell 79

Simmons 79

Schroder 78

Harris 78

Fournier 78

Bazemore 78

M. Turner 78

Randle 77

Clarkson 77

Embiid 77

Sullinger 77

Gordon 76

Mudiay 76

Smart 76

B. Wright 76

Dudley 76

Det har egentlig blitt sluppet veldig lite nyheter mtp. de forskjellige modusene i NBA 2K17 så langt. Man vet at team USA og flere internasjonale lag skal være med, og man vet at det vil være "expansion teams" i MyLeague og MyGM. Ellers har de justert litt på playstyles og attributes/caps på MyCareer. Forutenom det må vi enda vente på mer informasjon rundt spillet.

Gameplay vet man lite om. Det har kommet ut noen halvdårlige 2-minutters videoer fra en spillekonferanse i Tyskland, men det er vanskelig å få noe stort ut av det.

Vil anta at det kommer nyheter angående gameplay, moduser samt nye trailers denne uken.

2
48 svar

Planen eg tenkte på var å trade Noel eller Okafor for ein SG eller SF.

Har allerede lekt litt med tanken om ein lineup med

PG Simmons

SG Henderson

SF NY

PF Saric

C Embiid /Okafor /Noel

2

Gleder meg sykt til å spille MyCareer!

Endelig kommer en del av spillet jeg har savnet lenge, man kan velge åssen stil man vil spille med.. Hata det at man kun kunne upgrade feks "Jump Shooting" å da var man god i alt som har med skyting å gjøre.. Jeg liker å kunne være feks en mid range shooter, eller en 3 pt specialist

2

I morgen slippes face-scan appen til MyPlayer, og på fredag er det klart for "demoen" Prelude. Skal dere spille og scanne? Jeg skal absolutt gi det et forsøk, selv om jeg hovedsakelig skal spille MyGM/MyLeague når hele spillet slippes neste fredag (16/9)

2

Den nye måten å skyte på er bedre enn før nå klarer jeg å sette 3ere på nivå med Curry! Slet med den i forrige spillet. Dog vanskeligere å score i painten i år da

2

Mycareer spillet?

Her kan du faktist sende/svare på sms, gå på trening opptil 3/4 ganger om dagen, gjøre flere reklameoppdrag på samme dag og spillere kommer på besøk til ditt hjem for å spille på courten noe de ikke gjorde i fjorårets spill

2

Spiller som center og ble selvfølgelig draftet av Kings... Starter vanligvis som C, med Cousins som PF. Han tar hoppballene, selv om han taper 90% av de. Halve laget er jo centere, så jeg har noen ganger blitt puttet inn som SF ved siden av Papagiannis og Koufos. Vurderer å kreve en trade når jeg er ferdig med sesongen for å komme vekk fra drittlaget.

2

Hadde aldri trodd dette skulle skje, men har faktisk ikke kjøpt 2k i år. Har hatt hvert spill siden 2K9, men er så lei nå at jeg ikke gidder mer. Jævla Ronnie2k og de andre utviklerne er helt ubrukelige. Samme regla hvert år. Eneste som spiller en rolle for dem er at de tjener penger på MyTEAM, alle andre game modes og gameplay er uvesentlig.

Har ikke savnet spillet heller utrolig nok.

2

Skal bli gøy. 76ers er laget eg tenker å bruke. Saric er vist 75 i skille og med han, Simmons og Embiid blir det gøy.

1

Synes også det er gøy å spille karrieremodus med unge lag, men blir så utålmodig av det. Spiller du/dere stort sett kampene, eller simulerer dere de første årene?

1
njohansen Synes også det er gøy å spille karrieremodus med unge lag, men blir så utålmodig av det. Spiller du/dere stort sett kampene, eller simulerer dere de første årene?

Har vært mye fram og tilbake på dette gjennom årene :p

For å få en viss fortgang på det har jeg nå gått over til å spille MyLeague med 29 kamper i reg. season (1 mot hvert lag) på 5 minutters quarters. Går helt fint dette nå som de har denne muligheten om å "justere" stats i korte kamper opp til det de ville vært i en full match.

Mitt evige problem er at jeg alltid får lyst til å prøve nye spillere, så selv om jeg starter en ny MyLeague går det ikke mange kampene før jeg får lyst til å starte på nytt og gjøre nye trades osv. HÅPER at dette året blir annerledes, og at jeg endelig kan fullføre en sesong eller to!

Planen er i hvert fall å starte en MyLeague med Lakers, og bygge laget rundt Ingram og Russell. Kommer til å forsøke å bringe inn noe nytt for Randle og Clarkson. Har veldig lyst på en litt mer spennende center, så Myles Turner er en spiller jeg allerede har tenkt litt på:p Kommer uansett til å spille på superstar/simulation, så får vi se hvor det går.

Selv om jeg hovedsakelig holder meg til MyLeague, så har jeg alltid pleid å spille litt MyPlayer også når jeg blir lei. Er ganske morsomt å kunne starte en MyPlayer etter flere mnd. med MyLeague/MyGM, er jo som et helt nytt spill på mange måter. I år får man jo også muligheten til å starte MyPLayer en uke før selve spillet kommer, så det blir nok en uke med det først ja.

1
1ChiBull1 Gleder meg sykt til å spille MyCareer! Endelig kommer en del av spillet jeg har savnet lenge, man kan velge åssen stil man vil spille med.. Hata det at man kun kunne upgrade feks "...

Endelig kommer en del av spillet jeg har savnet lenge, man kan velge åssen stil man vil spille med.. Hata det at man kun kunne upgrade feks "Jump Shooting" å da var man god i alt som har med skyting å gjøre.. Jeg liker å kunne være feks en mid range shooter, eller en 3 pt specialist

Blir spennende å se hvordan de balanserer alt dette i år ja.

En av mine største kritikker mot MyPlayer sist sesong i hvert fall var at det blir veldig begrenset hvilken type spiller man kunne lage pga. makslimiteten på de forskjellige kategoriene. Altså, fordi de ønsker å ikke ha for overpowerede spillere online, kunne man f. eks ikke være høy, rask og god skytter, eller både forsvarsspesialist og trepoengsskytter samtidig (3 and D). De gjorde det umulig å lage seg en Draymond Green, Kevin Durant, Lebron osv. Jeg skjønner argumentet online, men for meg som uansett bare spiller MyCareer offline blir det litt kjedelig.

Men så at de hadde innført playstyles nå, blant annet "Point Forward", så man burde i hvert fall kunne lage seg en Ben Simmons, Lamar Odom-type :)

1

I dag eller i morgen skal de vistnok ha 20 "community members" inne for å spille 2K17 for første gang, så jeg regner med at det kommer flere nyheter i løpet av et par dager!

Personlig er jeg mest interessert i nyheter rundt MyLeague/MyGM, og selvfølgelig gameplay.

1
smush [sitat…] Blir spennende å se hvordan de balanserer alt dette i år ja. En av mine største kritikker mot MyPlayer sist sesong i hvert fall var at det blir veldig begrenset hvilken ty...

En av mine største kritikker mot MyPlayer sist sesong i hvert fall var at det blir veldig begrenset hvilken type spiller man kunne lage pga. makslimiteten på de forskjellige kategoriene. Altså, fordi de ønsker å ikke ha for overpowerede spillere online, kunne man f. eks ikke være høy, rask og god skytter, eller både forsvarsspesialist og trepoengsskytter samtidig (3 and D). De gjorde det umulig å lage seg en Draymond Green, Kevin Durant, Lebron osv. Jeg skjønner argumentet online, men for meg som uansett bare spiller MyCareer offline blir det litt kjedelig.

Anbefaler deg å spille på PC, der kan du fjerne alle restriksjonene uten at det telles som å jukse

Sykt merkelig at en 6'3 PG var capped på sånn 88 speed osv

1

Masse nyheter ble leaket i går. Linker til operationsports.com i stedet for å skrive alt her.

http://www.operationsports.com/news/888468/plenty-of-nba-2k17-details-have-arrived-with-more-to-come-soon-drevoigt/

Angående MyLeague/MyGM:

* Pick protection er i spillet

* Man kan velge å starte FØR 2016 off-season, noe som jeg vil tro vil være ganske attraktivt for mange.

* Advanced rototation: Man kan vistnok i større grad avgjøre hvem som skal være på banen samtidig i visse situasjoner, og ikke bare velge hvem som skal starte og hvor mange minutter spillere skal ha.

Ellers ble det nevnt jersey Retirement, bedre muligheter for å edite draft rosters osv.

Gameplay:

* 700 nye animations

* Nytt steal og blocke-system

* Timed lay-ups (hjelper ikke bare å trykke en gang, må times på samme måte som skudd).

* Man skal være mye mindre låst inn i animasjoner nå. Man kan "avslutte" / "gå ut av" en animasjon før den er "over". Hvis dette fungerer bra er dette ganske store nyheter.

* Nytt post-up system.

Mer info på link

1

Har spilt noen matcher ja. Gameplayet er helt klart forbedret fra 2K16.

Har utelukkende vært i MyLeague, ikke spilt MyCareer enda forutenom i demoen.

1

Vurderer å kjøpe 2K17 men spør her først hva er nytt i spillet? Har ikke sett noe trailere av spillet og er det bedre enn 2K16?

1

Lignende innlegg

Laster...